Tola Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 BIANKA1 napisał(a):Dlaczego moje psy wstają po 4 rano ?:cool3: Nie mogą spać jak Zulcia ?:roll: Mogą. Ale wiedzą ze ich Pańcia uwielbia poranne spacery w ciemnym lesie:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 martaa2 napisał(a):Mogą. Ale wiedzą ze ich Pańcia uwielbia poranne spacery w ciemnym lesie:evil_lol: To fakt :lol: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No nie ...........Czy dla tej biednej Toli naprawdę nie znajdziesz odrobinę więcej miejsca ?:shake:Ona zawsze taka upchnieta w kąt :placz: Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Trzeba im Tolkę odebrać, bo Zula już tak się rozpanoszyła, że Tola musi zawsze w kąciku siedzieć. Biedne maleństwo!!! Quote
BIANKA1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To jest znęcanie się nad bezbronnym psem :angryy: Quote
Tola Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 No moje drogie Cioteczki; widzę ze pod moją nieobecnośc odbywa się tu gromadne straszenie mojej Tolki:mad: Biedaczka tak sie przejęła ze dzisiejszy dzien spędziła w takiej pozycji Quote
Tola Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Prosze lepiej przemówić wirtualnie do Zuli, bo te jej niespokojne geny wychodzą coraz częsciej:shake: Dzisiaj popadła w niewolę, bo tak rozrabiała, ze trzeba było to ukrócić. Zula w smyczowej niewoli I Tolka w lilią Quote
Tola Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Jutro bierzemy Zulkę w teczkę i jedziemy na długą wycieczkę:lol: To bedzie pierwszy Zulkowy wyjazd. Quote
agusiazet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dziewczyny, ale macie dobrze, bo my tylko idziemy kwiatki sypać!!! Quote
robkowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zulka to na coraz większe kije się porywa, to już nawet nie kije a drągi :cool3: Miłego wypoczynku Wam życzę! Quote
BIANKA1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Niech zbiera drągi . Będzie akurat do kominka :evil_lol: Quote
Tola Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Wielka Pardubicka Ile mozna pić piwo:shake: Quote
robkowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tak popatrzyłam na pierwsze zdjęcia i tak mi się zdawało że w Zwierzyńcu byliście:cool3: Quote
Tola Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Owszem, owszem:lol: Witaj Magda:lol: Zajrzyj na wątek Bianki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39326, tam to dopiero metamorfoza:multi: Quote
robkowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zajrzałam, metamomorfoza jest naprawdę niesamowita :multi: tak się czasem zastanawiam czy tych psów nie podmieniają, jak np. u AgiOdMaszy ;) Quote
BIANKA1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale śliczne zdjęcia :lol: A co to jest Zwierzyniec ? Quote
Tola Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='BIANKA1']Ale śliczne zdjęcia :lol: A co to jest Zwierzyniec ? Zwierzyniec to maleńkie, pełne uroku miasteczko w sercu Roztocza, zalozone przez Jana Zamoyskiego, który stworzył tu własny zwierzyniec myśliwski. Obecne atuty to piekne dukty spacerowe, ścieżki rowerowe i jeszcze mało skażona przyroda. Bianka - specjalnie dla Ciebie - zdjecia ze Zwierzyńca Kapliczka na wodzie Staw ECHO Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 A............ nie wiedziałam :shake: Pewnie powinnam , bo E . Zamoyski jest chrzestnym mojej córki :cool3: Quote
Czaka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Szkoda, że się nie zdzwoniliśmy, bo też byliśmy wczoraj w Zwierzyńcu :cool1: Quote
Recommended Posts