Tola Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 BIANKA1 napisał(a):Chyba gdzieś pojechali , bo tak tu cicho :cool3: Nie pojechali, bo w Zamosciu od rana pada. Ale wybrali sie na zamojską starówkę, bo tam dzisiaj Jarmark Hetmański. Piesy zostały w domu same. Jak wróciliśmy to nawet Tolka próbowała podskakiwac z radosci;) Ciągle pada. Zula - Łabędzia S zyja Zupełnie nie pasuje ci ta różowa poduszka Tak zdecydowanie lepiej Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Faktycznie , widać jak podskakuje z głową na kanapie :loveu: Quote
agusiazet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 jak ta Zulka wyciągnęła szyjkę, to chyba fotomontaż!!! Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 martaa2 napisał(a):My wstaliśmy i wychodzimy na spacerek:lol: Długi ten spacerek :cool3: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 BIANKA1 napisał(a):Długi ten spacerek :cool3: Bo przestało padać :cool3: Quote
Tola Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Dzisiaj Zula pierwszy raz pokazała, ze chce wyjść:multi: Tylko zamiast do drzwi – biegała do wanny.:crazyeye: Przestraszyła mnie przy tym, bo stała się nagle niespokojna, a po paru minutach cała dygotała. Chyba ze zdenerwowania ze nie rozumiem o co jej chodzi. Ostatnią rzecza jaką zrobiłam to było otworzenie jej drzwi. Wystarczyło przecież stanąć przy drzwiach, tak jak to robi Tolka. Ale najważniejsze ze sunia próbuje z nami rozmawiać;) Treść ogłoszenia Zuli stała się wiec nieaktualna. Zula potrafi sygnalizować swoje potrzeby. Tylko inaczej. :evil_lol: Aga – a jak tam ogłoszenie Zulki? Jest jakieś zainteresowanie? Wczoraj zadzwonił facet, pytał o Zulę. Nie chciał powiedzieć, gdzie mieszka. Jak dowiedział się, ze Zulka ma 5 lat to odłożył słuchawkę. Jakaś pechowa ta psinka.:shake: Quote
agusiazet Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Allegro już się skończyło, było 2 obserwujących i jedno zapytanie, to od Pani do budy! Zaraz wystawię Zulke jeszcze raz, bo przedtem nie dałam długiego czasu przez niedopatrzenie. Teraz trzeba zmienić tekst. Chyba mogę się porządzić, a i zdjęcia też zmienię. Proszę zajrzyjcie na wątek, może możecie pomóc. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38401 Quote
BIANKA1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dzielna dziewczyna .:lol: Wstawaj maluszku :loveu: Quote
Tola Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Zula miała straszną noc. Padało, grzmiało a ona biedaczka nie wiedziała gdzie się schowac:shake: Własciwie nie spała tylko szukała miejsca gdzie bedzie niewidoczna. Wygladałą tak jak po zabraniu ze schronu - bez uszu, bez ogonka i bez łapek - taka skulona i przerazona. Nie wiem jak wygladało jej zycie przed schroniskiem, ale musiała przezyc swoje w czasie tych wszystkich burz w swoim życiu:shake: Maszerujemy na spacer nim zacznie padac. Quote
agusiazet Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zuleczka boi się burzy, biedna, Jetka tez sie bała, ale w tym okresie roku burz nie było za wiele. Mój się nie boi, ma burzę w głębokim poważaniu!!! Quote
Tola Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 agusiazet napisał(a):Zuleczka boi się burzy, biedna, Jetka tez sie bała, ale w tym okresie roku burz nie było za wiele. Mój się nie boi, ma burzę w głębokim poważaniu!!! To tak jak i Tolka:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ślicznie macie :placz:Tą biedną Zulkę stale tak wieszacie ?:diabloti: Quote
Tola Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ślicznie macie :placz:Tą biedną Zulkę stale tak wieszacie ?:diabloti: Zulka na widok kija ma wisielcze skłonnosci :evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zula pokochała kije na zbój, tak jak Jetka kręcenie ósemek!!! Quote
Czaka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 BIANKA1 napisał(a):Zulka chyba się zasiedziała na dobre :cool3: Raczej zawisła na dobre! :evil_lol: Quote
Tola Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Zuli dzisiaj prawie nie widziałam, bo miałam ranny dyzur w szkole. Jak wychodziłam to spała smacznie w tej swojej ulubionej pozycji na grzbiecie z łapkami uiesionymi w górę. Wygląda wtedy słodko:loveu: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dlaczego moje psy wstają po 4 rano ?:cool3: Nie mogą spać jak Zulcia ?:roll: Quote
Recommended Posts