Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Chyba gdzieś pojechali , bo tak tu cicho :cool3:

Nie pojechali, bo w Zamosciu od rana pada. Ale wybrali sie na zamojską starówkę, bo tam dzisiaj Jarmark Hetmański. Piesy zostały w domu same. Jak wróciliśmy to nawet Tolka próbowała podskakiwac z radosci;)
Ciągle pada.

Zula - Łabędzia S zyja

Zupełnie nie pasuje ci ta różowa poduszka

Tak zdecydowanie lepiej

Posted

Dzisiaj Zula pierwszy raz pokazała, ze chce wyjść:multi:
Tylko zamiast do drzwi – biegała do wanny.:crazyeye: Przestraszyła mnie przy tym, bo stała się nagle niespokojna, a po paru minutach cała dygotała. Chyba ze zdenerwowania ze nie rozumiem o co jej chodzi. Ostatnią rzecza jaką zrobiłam to było otworzenie jej drzwi.
Wystarczyło przecież stanąć przy drzwiach, tak jak to robi Tolka.
Ale najważniejsze ze sunia próbuje z nami rozmawiać;)
Treść ogłoszenia Zuli stała się wiec nieaktualna. Zula potrafi sygnalizować swoje potrzeby. Tylko inaczej. :evil_lol:
Aga – a jak tam ogłoszenie Zulki? Jest jakieś zainteresowanie?
Wczoraj zadzwonił facet, pytał o Zulę. Nie chciał powiedzieć, gdzie mieszka. Jak dowiedział się, ze Zulka ma 5 lat to odłożył słuchawkę.
Jakaś pechowa ta psinka.:shake:

Posted

Zula miała straszną noc. Padało, grzmiało a ona biedaczka nie wiedziała gdzie się schowac:shake: Własciwie nie spała tylko szukała miejsca gdzie bedzie niewidoczna. Wygladałą tak jak po zabraniu ze schronu - bez uszu, bez ogonka i bez łapek - taka skulona i przerazona. Nie wiem jak wygladało jej zycie przed schroniskiem, ale musiała przezyc swoje w czasie tych wszystkich burz w swoim życiu:shake:
Maszerujemy na spacer nim zacznie padac.

Posted

agusiazet napisał(a):
Zuleczka boi się burzy, biedna, Jetka tez sie bała, ale w tym okresie roku burz nie było za wiele. Mój się nie boi, ma burzę w głębokim poważaniu!!!

To tak jak i Tolka:evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ślicznie macie :placz:Tą biedną Zulkę stale tak wieszacie ?:diabloti:

Zulka na widok kija ma wisielcze skłonnosci :evil_lol:

Posted

Zuli dzisiaj prawie nie widziałam, bo miałam ranny dyzur w szkole. Jak wychodziłam to spała smacznie w tej swojej ulubionej pozycji na grzbiecie z łapkami uiesionymi w górę. Wygląda wtedy słodko:loveu: