agusiazet Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 monika tarnow napisał(a):Dlaczego ludzie sa taCY NIEODPOWIEDZIALNI? A ten komentarz do czego? Quote
Tola Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 agusiazet napisał(a):A ten komentarz do czego? Tez nie rozumiem:roll: Quote
BIANKA1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 monika tarnow napisał(a):Dlaczego ludzie sa taCY NIEODPOWIEDZIALNI? Pewnie chodzi o trzymanie Zulki w szafie :evil_lol: Quote
Tola Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman]Dzisiaj też jest dzień, bardzo proszę przeprosić suńki, bo kto to widział takie rzeczy. [/FONT] Ale ze mnie pańcia co?:shake: Wróciłam z pracy i pędzę z suczydłami szukać atrakcji:cool3: Relacja za pare godzin Quote
Czaka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Widzę, że Zulcia dała się przeprosić. Tylko pytam co zrobiliście z Tolą, bo zaraz przyjadę i przeszukam szafy! :mad: Quote
Tola Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Jest i Tolcia. To nie jest sunia zbyt skomplikowana. Najczęsciej lezy. Spi lub obserwuje:cool3: __________________ Quote
Czaka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Martuś gdzie Ty znowu upchnęłaś tego biednego psa?! :cool3: Quote
Tola Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Martuś gdzie Ty znowu upchnęłaś tego biednego psa?! :cool3: To sen ją tak upchnął:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Chyba zrobił się zastój z domkami. :shake: Mam identyczne odczucie :roll: Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Times New Roman] Zulka wychodź z szafy i biegnij na pierwszą stronę. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Tola Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Przepraszam wszystkie cioteczki i mysle ze mi wybaczycie ze rzadziej zagladam, ale koniec roku w szkole to nie jest dla mnie czas przyjazny:roll: Przyjechał tez syn i musiałam zając sie trochę studentem:eating: Dzisiaj wyjezdza do Krakowa i nie moze jechac z pustym plecakiem:cool3: Zulka ma sie bardzo dobrze, tylko domku nie widać... Zrobiła się z niej prawdziwa stróżująca suka - nie chce mi wpuszczac syna do domu:mad: Quote
Tola Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Zulkowe zabawy:lol: http://www.youtube.com/watch?v=LqxWYeJogrg http://www.youtube.com/watch?v=LAB6JrTK-zU http://www.youtube.com/watch?v=eDeOBL8aeds Quote
asiamm Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ale z Zulki kangur :evil_lol: to inny pies niż tego którego Wam przywiozłyśmy taka radosna, pełna życia :) Quote
Tola Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 asiamm napisał(a):ale z Zulki kangur :evil_lol: to inny pies niż tego którego Wam przywiozłyśmy taka radosna, pełna życia :) Zupełnie inny:lol: Czasami az za energiczna;) A jeszcze niedwno bała sie wszystkiego, co przypminało kij Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Widzą , że Jarek zakochany w Zulce po uszy! :loveu: Quote
agusiazet Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Filmiki super, Zulka bawi się cudnie! Sami powiedzcie, co dom moze zrobić ze schroniskowej sierotki!!! Quote
Tola Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Oj widzę, że dzisiaj Zuleńka zaspała. :diabloti: Zulka wita wszystkich radosna jak zawsze. Był spacerek, było sniadanko a przy tym wszystkim mnóstwo podskoków, kółeczek, szczekania:lol: To bardzo radosna psinka.:lol: A ja ide do szkoły Pa, pa. Do wieczora. Quote
Recommended Posts