Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman]Dzisiaj też jest dzień, bardzo proszę przeprosić suńki, bo kto to widział takie rzeczy. [/FONT]

Ale ze mnie pańcia co?:shake:
Wróciłam z pracy i pędzę z suczydłami szukać atrakcji:cool3: Relacja za pare godzin

Posted

Przepraszam wszystkie cioteczki i mysle ze mi wybaczycie ze rzadziej zagladam, ale koniec roku w szkole to nie jest dla mnie czas przyjazny:roll: Przyjechał tez syn i musiałam zając sie trochę studentem:eating: Dzisiaj wyjezdza do Krakowa i nie moze jechac z pustym plecakiem:cool3:
Zulka ma sie bardzo dobrze, tylko domku nie widać... Zrobiła się z niej prawdziwa stróżująca suka - nie chce mi wpuszczac syna do domu:mad:

Posted

asiamm napisał(a):
ale z Zulki kangur :evil_lol:
to inny pies niż tego którego Wam przywiozłyśmy
taka radosna, pełna życia :)

Zupełnie inny:lol: Czasami az za energiczna;) A jeszcze niedwno bała sie wszystkiego, co przypminało kij

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Oj widzę, że dzisiaj Zuleńka zaspała. :diabloti:

Zulka wita wszystkich radosna jak zawsze. Był spacerek, było sniadanko a przy tym wszystkim mnóstwo podskoków, kółeczek, szczekania:lol: To bardzo radosna psinka.:lol: A ja ide do szkoły Pa, pa. Do wieczora.