Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdecydowaliśmy, że Zulka mieszka teraz w domu i nie pójdzie do budy. Ten dom jest na pewno dobry, bo duży ogród to raj dla psa, ale Zulka juz swoje przeszła i nie chcemy, aby po zakosztowaniu zycia tak blisko nas znowu mieszkała w budzie. Odpisałam juz Pani.

Posted

iwop napisał(a):
bardzo sie ciesze, że tak zadecydowalaś...:oops: jakoś tak mi się przykro zrobiło jak przeczytałam o tej budzie....:shake:

Ja tez sie cieszę

Posted

A Zulinka dzisiaj znowu szalała na spacerku. A potem grzmiało, grzmiało i Zula schowała się do szafy. Zupelnie jak kot. Z grzmotów nie było kropli deszczu:shake: Jutro upał. I pojutrze też:roll:

Posted

malagos napisał(a):
Ależ ona fajna! Ta wisząca na kiju, rewelacja!
U nas duchota aż sie niedobrze robi :shake:

U nas w tej chwili temperatura jest odpowiednia , tylko że to środek nocy :roll:

Do szafy się schowala ? Ma szczęscie że się mieści :evil_lol:

Posted

Zula juz po spacerku i czeka na sniadanko. W przeciwienstwie do Tolki Zulka nie znosi upału, chyba przez to czarne futerko. Moze jakos przezyjemy dzisiejszy dzien:shake:

Posted

Czyli z tym umiłowanie słoneczka to indywidualne upodobania.
:multi: A Zula dzisiaj po raz pierwszy nie rzuciła sie na swoją miskę z jedzeniem! Spokojnie podeszła i zjadła; z duzym apetytem i wzglednie cicho;)

Posted

A ja lubię , jak pies rzuca się z apetytem na żarełko , jak w reklamie :evil_lol:

Te moje to medytują , wybierają , czekają , że może im coś lepszego wpadnie do miski :roll:
Jedynie Fryciasta je jak trzeba :lol:

Posted

Zulka niezadowolona, bo nie dosc, ze upał to żadnych atrakcji sobotnio - niedzielnych:shake: Postanowiliśmy spędzic sobotę bez zwierzyńca. Zostały w domu i były tylko małe spacerki na siusiu i cos wiecej. Do tego z Mateuszem, moim synem, którego Zulka prawie nie zna.

Obrażona Zulka w szafie

i Tolka w posłanku Zulki

Posted

[quote name='martaa2']Zulka niezadowolona, bo nie dosc, ze upał to żadnych atrakcji sobotnio - niedzielnych:shake: Postanowiliśmy spędzic sobotę bez zwierzyńca. Zostały w domu i były tylko małe spacerki na siusiu i cos wiecej. Do tego z Mateuszem, moim synem, którego Zulka prawie nie zna.

Obrażona Zulka w szafie

i Tolka w posłanku Zulki

Tola już się pewnie do szafy nie zmieściła :evil_lol:
Ale posłanko Zulki jest akuratne :diabloti:

Posted

[FONT=Times New Roman]Dzisiaj też jest dzień, bardzo proszę przeprosić suńki, bo kto to widział takie rzeczy. [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]