Tola Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Zdecydowaliśmy, że Zulka mieszka teraz w domu i nie pójdzie do budy. Ten dom jest na pewno dobry, bo duży ogród to raj dla psa, ale Zulka juz swoje przeszła i nie chcemy, aby po zakosztowaniu zycia tak blisko nas znowu mieszkała w budzie. Odpisałam juz Pani. Quote
iwop Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 bardzo sie ciesze, że tak zadecydowalaś...:oops: jakoś tak mi się przykro zrobiło jak przeczytałam o tej budzie....:shake: Quote
Tola Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 iwop napisał(a):bardzo sie ciesze, że tak zadecydowalaś...:oops: jakoś tak mi się przykro zrobiło jak przeczytałam o tej budzie....:shake: Ja tez sie cieszę Quote
Tola Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Zulka gotowa do oprawienia:evil_lol: Razem czy osobno? Quote
BIANKA1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='martaa2']Zulka gotowa do oprawienia:evil_lol: Razem czy osobno? No nie . Zdjęcia są niesamawite :lol: Też się cieszę :oops: Quote
agusiazet Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Uczciwie informuję, że doszedł jeszcze jeden obserwator na Allegro!!! Quote
Tola Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Oby tylko znowu nie z budą:evil_lol: Bo się Zulka zapłacze Quote
Tola Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 A Zulinka dzisiaj znowu szalała na spacerku. A potem grzmiało, grzmiało i Zula schowała się do szafy. Zupelnie jak kot. Z grzmotów nie było kropli deszczu:shake: Jutro upał. I pojutrze też:roll: Quote
malagos Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ależ ona fajna! Ta wisząca na kiju, rewelacja! U nas duchota aż sie niedobrze robi :shake: Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 malagos napisał(a):Ależ ona fajna! Ta wisząca na kiju, rewelacja! U nas duchota aż sie niedobrze robi :shake: U nas w tej chwili temperatura jest odpowiednia , tylko że to środek nocy :roll: Do szafy się schowala ? Ma szczęscie że się mieści :evil_lol: Quote
Tola Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Zula juz po spacerku i czeka na sniadanko. W przeciwienstwie do Tolki Zulka nie znosi upału, chyba przez to czarne futerko. Moze jakos przezyjemy dzisiejszy dzien:shake: Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A u nas pada :lol: Ale i tak psy są skonane , bez względu na kolor futerka :shake: Quote
agusiazet Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A mój mimo, że czarny lubi wylegiwać się na słoneczku! Ale spacerujemy tylko po cieniu! Quote
Tola Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Czyli z tym umiłowanie słoneczka to indywidualne upodobania. :multi: A Zula dzisiaj po raz pierwszy nie rzuciła sie na swoją miskę z jedzeniem! Spokojnie podeszła i zjadła; z duzym apetytem i wzglednie cicho;) Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A ja lubię , jak pies rzuca się z apetytem na żarełko , jak w reklamie :evil_lol: Te moje to medytują , wybierają , czekają , że może im coś lepszego wpadnie do miski :roll: Jedynie Fryciasta je jak trzeba :lol: Quote
asiamm Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 łahahahaha :lol: smaczna była? a ognisko duże? :evil_lol: Quote
Czaka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No, no jaka ambitna, przecież ten kij jest prawie taki duży jak ona! Quote
BIANKA1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Czekamy na dalsze zdjęcia i relacje z życia obu ślicznych panienek . Quote
Tola Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Zulka niezadowolona, bo nie dosc, ze upał to żadnych atrakcji sobotnio - niedzielnych:shake: Postanowiliśmy spędzic sobotę bez zwierzyńca. Zostały w domu i były tylko małe spacerki na siusiu i cos wiecej. Do tego z Mateuszem, moim synem, którego Zulka prawie nie zna. Obrażona Zulka w szafie i Tolka w posłanku Zulki Quote
BIANKA1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='martaa2']Zulka niezadowolona, bo nie dosc, ze upał to żadnych atrakcji sobotnio - niedzielnych:shake: Postanowiliśmy spędzic sobotę bez zwierzyńca. Zostały w domu i były tylko małe spacerki na siusiu i cos wiecej. Do tego z Mateuszem, moim synem, którego Zulka prawie nie zna. Obrażona Zulka w szafie i Tolka w posłanku Zulki Tola już się pewnie do szafy nie zmieściła :evil_lol: Ale posłanko Zulki jest akuratne :diabloti: Quote
Czaka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Times New Roman]Dzisiaj też jest dzień, bardzo proszę przeprosić suńki, bo kto to widział takie rzeczy. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
~femme fatale~ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dlaczego ludzie sa taCY NIEODPOWIEDZIALNI? Quote
Recommended Posts