agusiazet Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pozwoliłam sobie wkleić ofertę Zulki do domu u starszej Pani. Dołożyłam do przecudne zdjęcie w rozciągliwym podczas burzy pudełku!!! Quote
Tola Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 agusiazet napisał(a):Pozwoliłam sobie wkleić ofertę Zulki do domu u starszej Pani. Dołożyłam do przecudne zdjęcie w rozciągliwym podczas burzy pudełku!!! Dzieki Aga chociaz obecna Zulka to nie ta cichutka sunia sprzed paru miesiecy. Teraz Zulka uwielbia zabawy, jest żywiołowa, na spacerach biega, uwielbia aportować, zacheca do zabawy, podskakuje (typ kagura):cool3: W domu porywa skarpetki, ręczniki, prowadzi z nimi walki. To musi byc starsza Pani z temperamentem lub starsza Pani, która zniesie temperament Zulki;) Quote
BIANKA1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Moja Frytka świetnie nadaje się dla starszej pani . Ona tylko je i śpi :evil_lol: Quote
Tola Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Miałam pierwszy telefon w sprawie Zulki. Dzwoniła bardzo miła Pani z Łukowa, chyba z tych ogłoszen, które robiła Magda. Pani ma psa, mieszka w bloku, a w pazdzierniku przeprowadza się do domu. Myślała, ze Zulce skonczył sie ostateczy termin pobytu u nas. Pani kocha zwierzeta, zbiera takie psie nieszczęscia i zajduje im domy u swoich znajomych. Do pazdziernika niestety nie zdecyduje sie na drugiego psa. Odezwie sie po przeprowadzce i wtedy ewentualnie bedzie się zastanawiać nad psem, ale chyba ze schroniska. Quote
Tola Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 BIANKA1 napisał(a):Moja Frytka świetnie nadaje się dla starszej pani . Ona tylko je i śpi :evil_lol: To tak jak moja Tolka. Ale Tolka nie jest do oddania:lol: Quote
Tola Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Na osiedlu, gdzie mieszkamy wszyscy bardzo Zulkę lubią, głaszczą, zachwycają się. Zauważają, ze przybrała na wadze, ze nie idzie juz jak na skazanie tylko wesoło bryka i ze to zupełnie inna sunia. Ale chetnych na zabranie suni nie ma. Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Frytką nikt się nie zachwyca :shake: Zulka to taka psia perełka :lol: Quote
Czaka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 BIANKA1 napisał(a):Frytką nikt się nie zachwyca :shake: Zulka to taka psia perełka :lol: Mi podobają się obie panny! :lol: Quote
agusiazet Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Martuś, znajdzie się chętny na Zulkę znajdzie. Choć idą wakacje i to będzie straszny zastój z adopcjami. Czy mogę napisać do pajuni o pomoc w szukaniu domku? To naprawdę fajna babka i dba o wyadoptowane pieski? Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dzisiaj to się dziewczyny pewnie opalały :cool3: Martaa szykuj karton , bo ma być burza :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Pani z Łukowa rozmawiała ze mną. Z tego co piszecie, to Zulka musi iść do ludzi młodych i najlepiej dom z ogrodem. To piesek żywiołowy z dużym temperamentem. Starsza osoba to z góry nieudana adopcja, albo piesek nieszczęśliwy. Quote
Tola Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 BIANKA1 napisał(a):Dzisiaj to się dziewczyny pewnie opalały :cool3: Martaa szykuj karton , bo ma być burza :evil_lol: Fakt - pogoda zupełnie wakacyjna:lol: Ale dzisiaj dziewczyny niestety siedziały w domu i przygotowywały sie z córka do środowej prezentacji z polskiego o winie i karze w literaturze:roll: Wzięly chyba te nauki zbyt dosłownie, bo gdy po pracy wrócilam do domu to obie sunie miały spuszczone głowy:evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To Ty też masz maturzystkę? moja nawet jeszcze nie zaczęła się uczyć na prezentację - ma o impresjonistycznej wizji świata!!! Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak dobrze , że ja już wszystkie matury mam za sobą :multi: Quote
Tola Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 agusiazet napisał(a):Martuś, znajdzie się chętny na Zulkę znajdzie. Choć idą wakacje i to będzie straszny zastój z adopcjami. Czy mogę napisać do pajuni o pomoc w szukaniu domku? To naprawdę fajna babka i dba o wyadoptowane pieski? Aga - wiem to wszystko i mam zaufanie do Pajuni:lol: czytam przeciez o szczęsciu Jetki:lol: Na razie jednak wolałabym gdzies blizej, mamy jeszcze troche czasu do wakacji. Domek w Niemczech to dla Zulki ostateczność, mieszkamy tak daleko od granicy... Quote
Tola Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 agusiazet napisał(a):To Ty też masz maturzystkę? moja nawet jeszcze nie zaczęła się uczyć na prezentację - ma o impresjonistycznej wizji świata!!! Mam, mam:shake: Na szczęscie w środe ostatni egzamin:multi: Quote
Tola Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 agusiazet napisał(a):To Ty też masz maturzystkę? moja nawet jeszcze nie zaczęła się uczyć na prezentację - ma o impresjonistycznej wizji świata!!! To my widzę Aga na bieżąco z polskiego:evil_lol: Quote
Tola Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 BIANKA1 napisał(a):Jak dobrze , że ja już wszystkie matury mam za sobą :multi: No a wykształcenie zwierzyńca;) Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jaka ta Zulka grzeczna :p Zwirzyniec cały czas się dokształca :lol: Quote
Czaka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 W Zamościu będzie upalny dzień, to Zulcia pewnie pojedzie na działeczkę! Quote
agusiazet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Zulka na Allegro: http://www.allegro.pl/item198293111_zulka_miniaturowa_sunia_do_wspanialego_domku.html Quote
Recommended Posts