Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
U nas pada deszcz :shake: Nic nie udało mi się skraść :evil_lol:
Zulka pewnie by chciala maluszki , tylko czy Ciocia Marta też ?:lol:

Zulka to sobie moze chciec:evil_lol: Ciocia Marta to juz to przerabiała z Tolką; w niecały miesiąc po zabraniu ze schronu tez miałam niespodziankę, tylko ze Tolka miała 3 maluszki. I nie była łagodną i ufną Zadrą; warczała przy kazdym naszym podejsciu do kosza z maluchami, kazde wyjscie na spacer to ujarzmianie i siłowanie sie z agresywną, warczacą i rzucajacą sie na ludzi suką. Za to teraz... sami widzicie na zdjęciach:loveu:

Posted

A w ogóle to ja dzisiaj wstalam tak jak Bianka. Dziewczęta o cos sie pokłociły skoro świt i wcale nie były cicho. Walka była krótka, ale głośna, w kuchni resztik siersci obu panieniek, wiec poszło chyba o lepsze miejsce przy stole:evil_lol:

Posted

Marta jak teraz wyglada sytuacja ze spacerkami, czy nadal musi wychodzic czesto 4-5 razy na dzień i jak z zywieniem-czy powinny to byc małe posilki, czy moze juz dostawac rzadziej a większe?

Posted

martaa2 napisał(a):
A w ogóle to ja dzisiaj wstalam tak jak Bianka. Dziewczęta o cos sie pokłociły skoro świt i wcale nie były cicho. Walka była krótka, ale głośna, w kuchni resztik siersci obu panieniek, wiec poszło chyba o lepsze miejsce przy stole:evil_lol:

Jak to rano w kuchni .:cool3: To one nie spią z pańcostwem w łóżeczku ?:shake:

Posted

To wszystko wina tego opalania :shake:Suczydła spotkały sie widac u wodopoju:evil_lol: . Nie mam drzwi w kuchni i to błąd :shake: konfrontacja wisiała w powietrzu, bo ostatnio tylko na siebie powarkiwały. Tolce nie dziwię sie, bo Zula stałą sie jej cieniem, tylko troche mniejszym;)

Posted

Dzisiaj mam doła:shake: My tu tak o psach, zamartwiamy sie, dbamy, wyciagamy ze schronua a mnie dzisiaj na lekcji chłopak mówi ze jego dziadek zabił psa siekiera za to ze sikał w domu:angryy: I był bardzo z tego faktu zadowolony, pełna akceptacja czynu dziadka:angryy: Normalnie załamka. Jeszcze chciał pokazac jak to robił. Myslałam ze nie wytrzymam:mad: W jakim swiecie my zyjemy? Siedze i cały czas wyobrazam sobie jak to było:placz:

Posted

A Zula szaleje na spacerach. Dzisiaj TZ wrócił w podartej kurtce, bo Zula tak zachęcała go do zabawy. I zrobiła się z niej wielka obronczyni naszego domostwa; szczeka jak nakrecona :shake:

Posted

martaa2 napisał(a):
Dzisiaj mam doła:shake: My tu tak o psach, zamartwiamy sie, dbamy, wyciagamy ze schronua a mnie dzisiaj na lekcji chłopak mówi ze jego dziadek zabił psa siekiera za to ze sikał w domu:angryy: I był bardzo z tego faktu zadowolony, pełna akceptacja czynu dziadka:angryy: Normalnie załamka. Jeszcze chciał pokazac jak to robił. Myslałam ze nie wytrzymam:mad: W jakim swiecie my zyjemy? Siedze i cały czas wyobrazam sobie jak to było:placz:

Straszne, ludzie powariowali, czy nikt z nich nie ma serca, nie mówiąc o mózgu!!!??? Mam nadzieje, że tego ucznia potraktowałaś odpowiednio!!! A ja wierzę gorąco, że tych ludzi spotka zasłużona kara i będą cierpieli za krzywdy, które wyrządzili!!! I ta wiara dodaje mi skrzydeł - kara nadciąga zawsze i nieuchronnie!

Posted

Oj zbiera sie Zulce, zbiera:mad: Dzisiaj wpakowała się do tolkowej budy w szafie i warczała za kazdym razem, gdy Tolka chciała tam wejsc:shake: I Tolka oczywescie nie wchodziła:shake: Co zrobiło się z tą moja suką? Dookoła wszyscy pamietają jej szaleństwa z okresu ciazy i macierzyństwa i nadal jest postrachem tej zapsionej częsci moich sasiadów. A tu taka miniaturka rozstawia ją po kątach:shake:

Posted

agusiazet napisał(a):
Straszne, ludzie powariowali, czy nikt z nich nie ma serca, nie mówiąc o mózgu!!!??? Mam nadzieje, że tego ucznia potraktowałaś odpowiednio!!! A ja wierzę gorąco, że tych ludzi spotka zasłużona kara i będą cierpieli za krzywdy wyrządzili!!! I ta wiara dodaje mi skrzydeł - kara nadciąga zawsze i nieuchronnie!

Potraktowałam!!! Tylko sama nie wiem jak dotrwałam do konca. Najgorsze to to, ze tylko czesc dzieciaków zrozumiała makabrę tego czynu:shake: Koledzy tego od dziadka - zwyrodnialca byli zainteresowani szczegółami:shake: I jak to w szkole bywa zaraz rozwiązał sie worek z opowiesciami o maltretowaniu zwierzaków:placz: Skad to sie bierze, takie okrucieństwo? Mam dzieci i od małego znosiły do domu wszelkie nieszczescia tego swiata; pomagały, plakały gdy nie dało się kogos uratowac.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A nie da się tego dziad..a zgłosić za zabicie psa ?

Tez od razu o tym pomyslałam, ale okazało sie ze to stało sie prawie rok temu:placz:

Posted

Wiesz, jak dziadek się mocno zestarzeje i też nie bęzie trzymał moczu jest szansa że nauczony wnuczek załatwi go siekierą. Cholera - kodeks Hammurabiego: oko za oko ząb za ząb.

Posted

supergoga napisał(a):
Wiesz, jak dziadek się mocno zestarzeje i też nie bęzie trzymał moczu jest szansa że nauczony wnuczek załatwi go siekierą. Cholera - kodeks Hammurabiego: oko za oko ząb za ząb.

Ja też uważam, że takie rzeczy zawsze wracają! :angryy: