Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My cały czas pamiętamy o Zulce. :roll: Trzeba jej przyznać , że jest porządniejsza od naszej Zadziory i nie robi takich numerów. Patrząc na zdjęcia , to sama niewinność. :evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Romek, nie narzekaj na Zadziorkę - mogła być 10 i tak wykazała jakiś umiar!!!

Zuleczka, porządna psia panieneczka - na pierwszą!!!

:lol: właściwie to racja, co prawda jest nieco więcej niż zapowiadane 4 ale 7 to też nie 10, tak średnio rozrzutna była natura u Zadry :evil_lol:

jejku gdzie tu 7 chałup znaleźć plus dla Zadry i Zulki to razem 9 :roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
Porządna, bo bałaganu Marcie nie robi i porządna, bo nie pożądała uciech cielesnych, że się tak wyrażę górnolotnie!

Znaczy się Romek pije do Zadry ?:mad:
Przeczytalam wątek , gratuluję :evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Znaczy się Romek pije do Zadry ?:mad:
Przeczytalam wątek , gratuluję :evil_lol:

Tak, myślę, że Romek pije do Zadry, bo im numer wykręciła jak ta lala!!! Ale małe są takie kochane i ja jestem matką chrzestną ślicznej, czarnej Negrusi!!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Tak, myślę, że Romek pije do Zadry, bo im numer wykręciła jak ta lala!!! Ale małe są takie kochane i ja jestem matką chrzestną ślicznej, czarnej Negrusi!!!!

Ja się czyta wątek Zadry teraz od początku , a zna szęśliwe zakończenie , to chwilami można boki zrywać:evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ja się czyta wątek Zadry teraz od początku , a zna szęśliwe zakończenie , to chwilami można boki zrywać:evil_lol:

Szczególnie gdy Zadra, żeby schudnąc, przeszła na dietę:evil_lol: No a mamuśkom chrzestnym gratuluję takich cudnych maleństw:loveu:

Posted

agusiazet napisał(a):
A, co zrobiliście Toli, że tam leżą jej "zwłoki"?

Zwiększylismy fazę i przygrzała się troszeczkę:evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Malutka Zulka idzie na nocny spacerek :lol:

i na popołudniowy :lol: ładnie słoneczko świeci, dla psiaków chyba już ciut za gorąco

Posted

Magda - Zamość napisał(a):
i na popołudniowy :lol: ładnie słoneczko świeci, dla psiaków chyba już ciut za gorąco

Gdzie Ty dziewczyno słoneczko widzisz ?:shake:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ja księżniczka Zulinda ? Wygrzala się na słoneczku :lol:

To opalanie wczoraj i dzisiaj chyba zaszkodziło księzniczce i cos jej sie w łepetynie pomieszało:shake: Nie chce wychodzic na spacery a jak juz ją sie wyniesie:mad: to potem nie chce wracac do domu. Na razie nie wiem o co jej chodzi

Posted

A no pięknie świeciło ale późnym popołudniem nieźle się zachmurzyło, pewnie Bianka teraz skradła :mad: ;)

A Zula może jednak w kompleksy wpadła, też by chciała mieć takie maluchy :eviltong: