Czaka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My cały czas pamiętamy o Zulce. :roll: Trzeba jej przyznać , że jest porządniejsza od naszej Zadziory i nie robi takich numerów. Patrząc na zdjęcia , to sama niewinność. :evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Romek, nie narzekaj na Zadziorkę - mogła być 10 i tak wykazała jakiś umiar!!! Zuleczka, porządna psia panieneczka - na pierwszą!!! Quote
Tola Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='BIANKA1']Dlaczego nie mogę znaleść wątku Zadry ?:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48966 - watek Zadry. Adres mam juz na banerku. Miłego czytania Quote
robkowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agusiazet napisał(a):Romek, nie narzekaj na Zadziorkę - mogła być 10 i tak wykazała jakiś umiar!!! Zuleczka, porządna psia panieneczka - na pierwszą!!! :lol: właściwie to racja, co prawda jest nieco więcej niż zapowiadane 4 ale 7 to też nie 10, tak średnio rozrzutna była natura u Zadry :evil_lol: jejku gdzie tu 7 chałup znaleźć plus dla Zadry i Zulki to razem 9 :roll: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Śliczna i porządna Zulka szuka porządnego domu!!! :cool3: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Śliczna i porządna Zulka szuka porządnego domu!!! :cool3: "Porządna " , jak to rozumiec ?:diabloti: Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Porządna, bo bałaganu Marcie nie robi i porządna, bo nie pożądała uciech cielesnych, że się tak wyrażę górnolotnie! Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agusiazet napisał(a):Porządna, bo bałaganu Marcie nie robi i porządna, bo nie pożądała uciech cielesnych, że się tak wyrażę górnolotnie! Znaczy się Romek pije do Zadry ?:mad: Przeczytalam wątek , gratuluję :evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Znaczy się Romek pije do Zadry ?:mad: Przeczytalam wątek , gratuluję :evil_lol: Tak, myślę, że Romek pije do Zadry, bo im numer wykręciła jak ta lala!!! Ale małe są takie kochane i ja jestem matką chrzestną ślicznej, czarnej Negrusi!!!! Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 agusiazet napisał(a):Tak, myślę, że Romek pije do Zadry, bo im numer wykręciła jak ta lala!!! Ale małe są takie kochane i ja jestem matką chrzestną ślicznej, czarnej Negrusi!!!! Ja się czyta wątek Zadry teraz od początku , a zna szęśliwe zakończenie , to chwilami można boki zrywać:evil_lol: Quote
Tola Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ja się czyta wątek Zadry teraz od początku , a zna szęśliwe zakończenie , to chwilami można boki zrywać:evil_lol: Szczególnie gdy Zadra, żeby schudnąc, przeszła na dietę:evil_lol: No a mamuśkom chrzestnym gratuluję takich cudnych maleństw:loveu: Quote
Tola Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 A Zulka, aby nie popaść w kompleksy z powodu braku takich maleństw, wygrzewała swoje ciałko na słońcu. Tolka zresztą też Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A, co zrobiliście Toli, że tam leżą jej "zwłoki"? Quote
Tola Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 agusiazet napisał(a):A, co zrobiliście Toli, że tam leżą jej "zwłoki"? Zwiększylismy fazę i przygrzała się troszeczkę:evil_lol: Quote
robkowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zulka całe szczęscie w 1 osobie i niech tak zostanie :roll: Dobranocka Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Magda - Zamość napisał(a):Zulka całe szczęscie w 1 osobie i niech tak zostanie :roll: Dobranocka Malutka Zulka idzie na nocny spacerek :lol: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Bianka kiedy Ty śpisz? Wtedy kiedy moge :shake: Quote
robkowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Malutka Zulka idzie na nocny spacerek :lol: i na popołudniowy :lol: ładnie słoneczko świeci, dla psiaków chyba już ciut za gorąco Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Magda - Zamość napisał(a):i na popołudniowy :lol: ładnie słoneczko świeci, dla psiaków chyba już ciut za gorąco Gdzie Ty dziewczyno słoneczko widzisz ?:shake: Quote
Poker Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 u Magdy zamość jest skradłam nam słoneczko :placz:;),dlatego nie ma u nas:shake: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja księżniczka Zulinda ? Wygrzala się na słoneczku :lol: Quote
Tola Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ja księżniczka Zulinda ? Wygrzala się na słoneczku :lol: To opalanie wczoraj i dzisiaj chyba zaszkodziło księzniczce i cos jej sie w łepetynie pomieszało:shake: Nie chce wychodzic na spacery a jak juz ją sie wyniesie:mad: to potem nie chce wracac do domu. Na razie nie wiem o co jej chodzi Quote
robkowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A no pięknie świeciło ale późnym popołudniem nieźle się zachmurzyło, pewnie Bianka teraz skradła :mad: ;) A Zula może jednak w kompleksy wpadła, też by chciała mieć takie maluchy :eviltong: Quote
Recommended Posts