Tola Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 wanda szostek napisał(a):Cieczka trwa 21 dni i nawet 21 dnia suczka może zostać pokryta. Czy gotowi bylibyście wysłać Zulkę do domu z ogrodem w Poznaniu? Pani jest wprawdzie zainteresowana Sonią, ale może podsunąć jej do rozważenia propozycję Zulki.Potrzebna szybka decyzja Dziękuje za pamięć o Zulce; dom z ogrodem to bardzo dobra propozycja dla suni, prosze wiec o zapoznanie Pani z naszą malizną:lol: Jesli wybrałaby Zulke prosiłabym Goge o sparawdzenie domku, bo obiecałam juz sobie i suni ze po Warszawie nie wysle jej w nieznane. Rozumiem ze sunia mieszkałaby w domu? Quote
agusiazet Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Zulko, jesteś śliczną panienką i domek z ogródkiem to super miejsce dla Ciebie! Może się uda, trzymam kciuki!!! Przecież następne bidki na tymczas czekają!!! Quote
Czaka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jak zawsze fajne fotki, tylko Tolcia jakaś taka obrażona. Quote
Tola Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Bo Tolcia jest obrazona; ostatnio reaguje dopiero na któreś tam zawołanie, najczesciej udaje ze nie słyszy, nie dopomina się juz tak miziania. To taki psi bunt. Za to zamęcza znajomych jak przyjdą i wtedy warczy na Zulę, gdy ta też chce troche na kolanka. Ale nie dziwie się Toli - Zula we wszystkim stara sie ją wyprzedzić, wpycha się pomiedzy nas a Tolkę, czasami po Tolce, aby tylko byc szybciej:mad: A Tola to taki trochę byczek Fernando;) Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 martaa2 napisał(a):Bo Tolcia jest obrazona; ostatnio reaguje dopiero na któreś tam zawołanie, najczesciej udaje ze nie słyszy, nie dopomina się juz tak miziania. To taki psi bunt. Za to zamęcza znajomych jak przyjdą i wtedy warczy na Zulę, gdy ta też chce troche na kolanka. Ale nie dziwie się Toli - Zula we wszystkim stara sie ją wyprzedzić, wpycha się pomiedzy nas a Tolkę, czasami po Tolce, aby tylko byc szybciej:mad: A Tola to taki trochę byczek Fernando;) U mnie to samo . Każdy nowy pies powoduje obrazę domowników ;) Ale szybko im mija i po tygodniu jest ok. Najgorzej bylo ze szczeniakami , które czepialy się nóg Rokiego i ten biedak bal się zejść z góry :cool3: Trzeba bylo widzieć , jak dwa kilowe mikrusy atakują 50 kg dobka , a ten ucieka starając się ich nie rozdeptać .:evil_lol: Kupilam w sklepie zool . jakiś zajzajer do pryskania suczce w okolice doopki . Ponoć psy nie połapią się , że ma cieczkę . Póki co efektu nie widzę :cool1: Quote
agusiazet Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Moja Tinka właśnie powiedziała o Jeta, a ja na to Zulka. Zdjęcia są śliczne i modelka też!!! Quote
BIANKA1 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ale cudna panienka . Aż żal to komuś oddawać :cool1: Quote
Tola Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Sobote dziewczynki spedzily wylegujac sie na trawce, bo pogoda byla piekna. Nawet Zulka lezala spokojnie, bo zazwyczaj to zrywa sie nawet przy podmuchu wiatru, albo znienacka odwiedza sasiadów:evil_lol: A dzisiaj pada i pada, suczydla popadly w melancholie i tylko z kanapy na kanape a Zula w przerwach rowniez od miski do miski:mad: Dzisiaj damulka nie chciala wyjsc za próg jak zobaczyla deszcz, trzeba bylo uzyc sily, myslalby kto ze nigdy przedtem w deszczu nie spacerowala:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 To zupełnie jak Frytka . Jak wyszla za próg i zobaczyla mokre podwórko , odwrócila się na pięcie , wlazła do pokoju i nalała na wykładzinę z wielkim majestatem :mad::mad::mad: Hrabianki jedne :shake: Zulka zawsze jest w szeleczkach ? Quote
Tola Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Szeleczki ma zdejmowane zawsze na noc, a w dzien to roznie bywa. Jutro idziemy do weta na pierwsze szczepienie:lol: A tu Zulcia jeszcze w kwietniu Quote
BIANKA1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Śliczna kruszynka . Mój ulubiony typ :loveu: Wiesz Martuś , że ja robilam przymiarkę do Zulki jak tylko pojawił się jej wątek ?:eviltong: Ale zaraz potem znalazlam Kropkę , a Kropka nie miala nic :shake: Spala na mrozie ,taka maleńka jak Twoja Zuleńka . Caly czas kibicuję Zulce i mam nadzieję , że będzie miała cudowny domek:p Quote
Czaka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bianka, o której Ty wstajesz ? :crazyeye: Czy Twoje ranne posty są wynikiem zamieszanka wokół wspomnianej cieczki? Jeśli tak to najszczersze wyrazy współczucia! Quote
BIANKA1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Bianka, o której Ty wstajesz ? :crazyeye: Czy Twoje ranne posty są wynikiem zamieszanka wokół wspomnianej cieczki? Jeśli tak to najszczersze wyrazy współczucia! Puniek zaczął wyć o 4 rano :mad::mad::mad: Mam nadzieję , że to już końcówka :roll: Mam ochotę go utopić :angryy: Quote
Tola Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Faktycznie Bianka pisała o 4 rano:crazyeye: Puniek - wstrzymaj sie chłopcze z amorami chociaz do 7 bo marny twój koniec:evil_lol: A Zulka wyprowadzona na prostą:multi: Nie ma problemów z brzusiem, waży 5.30 i dzisiaj miała szczepioną wsciekliznę:lol: U weta zachowywała sie tak, jakby przyszła z wizytą towarzyską. Jest śliczną i grzeczną sunią, bez zadnych oznak agresji w stosunku do ludzi i zwierząt. Do wszystkich chce na ręce, macha ogonkiem, podskakuje. A wczoraj na wieczornym spacerze spotkała jeża, chyba pierwszy raz w życiu. Podchodom nie było konca; a to z tej strony, a to z drugiej, wreszcie przylgnęla do ziemi w bezpiecznej odległosci i obserwowała. Moja Tolka to od razu szczeka, próbuje dotknąc. A Zulka chyba chciała załatwic go spokojem;) A przy tym Zula zakochała się:loveu: W czasie cieczki mało interesowała sie facetami, tak w granicach rozsadku;) , oni zreszta Zulką też. A tu taki wybuch uczucia, że pierwszy raz nie reagowała na przywołanie:shake: Alex mieszka niedaleko, jest serdelem na krótkich łapkach i kiedys adorował Tolkę. Jeszcze nie wiem co na to Tolka;) Quote
BIANKA1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Milość jest ślepa :iloveyou: Tylko nie serdel :mad: Punio też tak wygląda :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jak miną dzionek ślicznej czarnulce i jej przyjaciółce ? Quote
Tola Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Zulka przechodzi sama siebie:multi: Dzisiaj raniutko pierwszy raz zasygnalizowała ze przydałoby się wyjsc na spacerek:multi: Pędzę do pracy. Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 martaa2 napisał(a):Zulka przechodzi sama siebie:multi: Dzisiaj raniutko pierwszy raz zasygnalizowała ze przydałoby się wyjsc na spacerek:multi: Pędzę do pracy. Super dziewczyna :multi: Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Czy coś wiadomo z tym domkiem w Poznaniu? :cool3: No właśnie . Czekamy na wiadomość :razz: Quote
Recommended Posts