Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Zulka była ważona. Wpadła oczywiście do weta jak do kuchni i od razu szukała co by tu chwycić, ona wcale nie boi sie takich wizyt:lol: Waży całe caluskie 5 kg:lol: Zaraz po świętach majowych będzie szczepiona. Jest w bardzo dobrej kondycji i juz nie spędza większosci czasu w kuchni:lol:
Zulka w wydaniu wieczornym

Posted

Wystarczy popatrzeć na zdjęcia!;) Czy tak wygląda pies szukający domu?:evil_lol: Jednak o ile mi wiadomo Marta chętnie odda maleństwo , jeżeli oczywiście znajdzie się jakaś dobra dusza.:lilangel:

Posted

Juz jestem. Ale to dogo działa:mad: Gdzie nie zajrzę to czytam o znikających zdjęciach, postach. Co sie dzieje?
Dzieki Wam kochani, ze nie zapomnieliscie o Zulce:lol: Bo Zulka ma sie świetnie:lol: To juz nie jest ta skulona sunia z podwiniętym ogonkiem. Teraz Zula to radosna, zywiołowa psinka; skacze, zaczepia, podgryza nam rece, prowokujke zabawy. A na spacerach trzeba nawet nieraz przywoływac ją do porządku:evil_lol:

Posted

Przed chwilą widziałam zdjęcie Zulki na ratanowym fotelu i już go ni ma :angryy::angryy::angryy:

Musicie mi wierzyć na słowo :lol:

Jest śliczna i bardzo grzeczna :evil_lol:

Posted

Damulka zostaje dzisiaj po raz pierwszy na dłuzej z Tolką, bo my jedziemy do Kazimierza. Zobaczymy co zastaniemy po przyjezdzie:roll:

Posted

Damulka zostaje dzisiaj po raz pierwszy na dłuzej z Tolką, bo my jedziemy do Kazimierza. Zobaczymy co zastaniemy po przyjezdzie:roll:

Posted

W domu wszystko ok tylko sukom z tej samotnosci coś sie pomieszało; Zulka cały czas wskakuje na Tolkę a Tolka stoi i nie protestuje:crazyeye:

Posted

martaa2 napisał(a):
W domu wszystko ok tylko sukom z tej samotnosci coś sie pomieszało; Zulka cały czas wskakuje na Tolkę a Tolka stoi i nie protestuje:crazyeye:

Czyli już wiadomo , która suka rządzi :evil_lol:

Posted

Przynajmniej szczeniaków z tego nie będzie :evil_lol:
Moja Kropka ma pierwszą cieczkę , a Puniek nie jest wykastrowany :mad:
Caly czas pilnuję , żeby wpuszczać ich i wypuszczać na zmianę :cool1:
Teraz Puniek będzie spal na samym dole , a Kropka na samej górze .
Przynajmniej jego jęków nie będę słyszala :shake:
Istny koszmar :placz:
Ciekawe ile to potrwa :roll:

Posted

No, moja Tolka przed sterylka to miewała cieczki 3 tygodniowe i od pierwszego dnia do ostatniego stadko adoratorów przez całą dobę:shake: A Zula bez wielbicieli i cieczka przez tydzien. Moze Kropka pójdzie w jej ślady? Bo inaczej to faktycznie waleriana zdecydowanie potrzebna:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
a ja gdzieś wyczytałam, że cieczka widoczna czy nie zawsze trwa trzy tygodnie - więc Bianko cierpliwości!!!

Cieczka trwa 21 dni i nawet 21 dnia suczka może zostać pokryta.

Czy gotowi bylibyście wysłać Zulkę do domu z ogrodem w Poznaniu?
Pani jest wprawdzie zainteresowana Sonią, ale może podsunąć jej do rozważenia propozycję Zulki.Potrzebna szybka decyzja

Posted

Domu nie sprawdzałam. Nie wiem też, czy Pani zdecyduje się na Zulkę . bo Zulka jest w innym typie jak Sonia no i dużo starsza. Zapytałam czy ofertę Zulki przedstawić. W Poznaniu jest supergoga i nie ma problemu ze sprawdzeniem domu. Myślę jednak, że jeżeli ktoś decyduj się i zabiega o pieska z dużymi problemami, to musi psy lubić Jest to dom z ogrodem.

Posted

Coś się dla Zulki szykuje :Dog_run:

Kropka dostala cieczkę 16 kwietnia , a dopiero od wczoraj ma stada wielbicieli :shake: i nadstawia wszystkim doo...:oops: