agusiazet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Zuleczka na pierwszą!!! Czyżby awaria kompa, czy zapracowanie? Quote
Tola Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Tym razem to drugie:shake: Przydałoby się jeszcze jedno zycie... Zulka cywilizuje sie coraz bardziej:lol: mozna juz przy niej zjeśc normalnie posiłek, nie wskakuje mokra i brudna do mieszkania, czeka na jedzonko w swojej misce a Tolki własność zostawia w spokoju - pozwala sobie jedynie na wylizanie;) Nauczyła się też wskakiwać do auta, bo Zulka uwielbia auto!!! Nie rozumie tylko ze nie kazdy samochód jest jej;) Wczoraj trzeba było przywiązac panienkę do ławki, widac nie lubi ogrodowej monotonni no i postanowiła troszkę porozgladac się po okolicy. Odezwaly się w niej jakies niespokojne geny;) Quote
Tola Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Zulka wielkimi krokami zbliza się do szczepienia:lol: Jest zdrowa, radosna, ma ogroooooomny apetyt i zadnych problemów zdrowotnych. Kosteczki coraz mniej widoczne, brzuś juz nie zapadnięty. Przyjemnosc zwazenie Zulki zostawiamy sobie do szczepienia:lol: Quote
LALUNA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Normalnie Zulka. Moze to jakas siostrzyczka Zulki? Sprawdzłaś ?:razz: Quote
agusiazet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Martuś pozakładaj psiakom wątki na Dogo!!! Quote
Czaka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Marta a może masz zdjęcie tej małej łysolinki podobnej do Zadry, my jej nie zabierzemy ale może ktoś się nad nią ulituje. :roll: Quote
Tola Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Mam zdjecie tej w lepszym stanie, ta druga wyglada gorzej niz łysolinka, jak ją braliście. Kto ją wezmie, jak tyle wokół psiego nieszczęścia:-( Quote
Tola Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='LALUNA'] Normalnie Zulka. Moze to jakas siostrzyczka Zulki? Sprawdzłaś ?:razz: Sunia faktycznie wyglada jak klon Zulinki. Jest jednak sporo młodsza i w schronisku jest całe swoje życie. Moze córcia? Może i tatuś wspólny? Quote
Czaka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Gdybyśmy mieli wolny tymczas moglibyśmy jej pomóc, ale sama rozumiesz, że teraz nie damy rady. Na wątku Zadziorki kilka osób podnosi ją grzecznościowo , poza tym totalny brak zainteresowania. Najgorsze to, że chora psina w schonie nie ma żadnych szans. Quote
Tola Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Wiem, staram sie nie mysleć o tym, ale tak nie da się... Zula tez ogłaszana w tylu miejscach i ani jednego telefonu:shake: I jeszcze coś dzieje się z dogo:comp26: Quote
robkowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Marta a czy Zuli ogłoszenia wiszą w zamojskich sklepach zoologicznych i lecznicach? Jak nie to ja mogę zrobić plakaty i porozwieszać Quote
agusiazet Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Zulka jest już ogłoszona w Gazecie Wyborczej i czeka na akceptację ogłoszenia w anonse.com! Może z tego wykluje się fajny domek!!! Quote
Tola Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Zula w Zamosciu była ogłaszana; dwa razy zmieniałam plakaty. Było parę tel ale dzwoniły dzieci. No i ta Pani co to miała za duzo jedzenia. Magda - po swiętach majowych faktycznie cos trzeba pomyslec, zmienic tresc ogloszenia i na nowo porozwieszać. Quote
Tola Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 agusiazet napisał(a):Zulka jest już ogłoszona w Gazecie Wyborczej i czeka na akceptację ogłoszenia w anonse.com! Może z tego wykluje się fajny domek!!! Dzieki Aga! Dzisiaj Zulka zrobiła sobie wycieczkę do sąsiedniego ogrodu. Podeszła do zajadających sobie na świeżym powietrzu ludzisków, hapsnęła bułkę z ręki zaskoczonej kobiety, połknęła ją parwie w całosci i wróciła do nas:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 martaa2 napisał(a):Dzieki Aga! Dzisiaj Zulka zrobiła sobie wycieczkę do sąsiedniego ogrodu. Podeszła do zajadających sobie na świeżym powietrzu ludzisków, hapsnęła bułkę z ręki zaskoczonej kobiety, połknęła ją parwie w całosci i wróciła do nas:evil_lol: Jak głodzisz psa :mad: to musi sobie maleństo jakoś radzić, żeby przeżyć :shake: Quote
Tola Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Fajne mi głodzenie, dostaje w ciagu dnia prawie tyle co 5 razy więcej ważąca Tolka:mad: A co do przeżycia, to niech nie robi tego kosztem sąsiadów zza miedzy, którzy kochają psy inaczej; naszą 2 - psiową sforę porównali do podopiecznych Wioletty Willas:crazyeye: Nie wiem co powiedzieliby, gdyby zobaczyli Bianka Twoją gromadkę:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 martaa2 napisał(a):Fajne mi głodzenie, dostaje w ciagu dnia prawie tyle co 5 razy więcej ważąca Tolka:mad: A co do przeżycia, to niech nie robi tego kosztem sąsiadów zza miedzy, którzy kochają psy inaczej; naszą 2 - psiową sforę porównali do podopiecznych Wioletty Willas:crazyeye: Co to za sąsiedzi :angryy: U mnie już cale osiedle przestało reagowac . A chodzę przynajmniej z 3 na smyczy na spacery :evil_lol: A od soboty kolejny tymczas .:lol: Quote
robkowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 martaa2 napisał(a):Dzieki Aga! Dzisiaj Zulka zrobiła sobie wycieczkę do sąsiedniego ogrodu. Podeszła do zajadających sobie na świeżym powietrzu ludzisków, hapsnęła bułkę z ręki zaskoczonej kobiety, połknęła ją parwie w całosci i wróciła do nas:evil_lol: no to nieźle:crazyeye: Zula może tak na zapas chce się najeść:lol: ale porównanie dwóch psiaków do gromady 700 psów Wioletty Willas jeszcze lepsze:roflt: w takim razie ogłoszenia zostają po świętach Bianka a Ty jaką masz gromadkę? ile psiaków? Quote
robkowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 zapomniałam napisać, powieszę jutro Zulę i Łysolinkę w Łukowie w zoologicznych i lecznicach, wykorzystam ten tekst z pierwszej strony i jakieś zdjęcie, może tam którejś suni się poszczęści Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Magda - Zamość napisał(a):no to nieźle:crazyeye: Zula może tak na zapas chce się najeść:lol: ale porównanie dwóch psiaków do gromady 700 psów Wioletty Willas jeszcze lepsze:roflt: w takim razie ogłoszenia zostają po świętach Bianka a Ty jaką masz gromadkę? ile psiaków? Aktualnie 3 psy i 2 koty , do zeszłego tygodnia mialam 6 psów , a od jutra bedą 4 psy -koty w liczbie nie zmienionej :evil_lol: Ja to się wszystkim chwalę moimi psami , sama zaczepiam sąsiadów i o nich opowiadam :eviltong: Nikt się już niczemu nie dziwi . Zlecam sąsiadom poszukiwania domków wśród swoich znajomych , a jedną zagonilam do pomocy w karmieniu szczylków butelką :loveu: Niech się babki udzielają , co mają siedzieć w domach i plotkować . Zulka , wskakuj po domek malutka :p Quote
Tola Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Niesamowita, niesamowita:lol: A do pomocy zagania nie tylko sąsiadkę, ale i ten swój zwierzyniec. U Bianki szczeniak obsługuje zmywarkę i przyucza jeszcze kota.:evil_lol: Quote
robkowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 BIANKA1 napisał(a):Aktualnie 3 psy i 2 koty , do zeszłego tygodnia mialam 6 psów , a od jutra bedą 4 psy -koty w liczbie nie zmienionej :evil_lol: Ja to się wszystkim chwalę moimi psami , sama zaczepiam sąsiadów i o nich opowiadam :eviltong: Nikt się już niczemu nie dziwi . Zlecam sąsiadom poszukiwania domków wśród swoich znajomych , a jedną zagonilam do pomocy w karmieniu szczylków butelką :loveu: Niech się babki udzielają , co mają siedzieć w domach i plotkować . Zulka , wskakuj po domek malutka :p A pewnie że tak, z plotkowania nic dobrego nie wychodzi a tak przynajmniej zajęcie mają:evil_lol: Fajnie mieć taką gromadkę:lol: Ja to chyba Willas pomylilam z Bozeną Wahl, to tam jest 700 psów a u Wioletty Willas chyba trochę mniej :oops: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 martaa2 napisał(a):Niesamowita, niesamowita:lol: A do pomocy zagania nie tylko sąsiadkę, ale i ten swój zwierzyniec. U Bianki szczeniak obsługuje zmywarkę i przyucza jeszcze kota.:evil_lol: Taak ... Kot wylawia rybki z akwarium :mad: Kropencja grala na pianinie i śpiewala :evil_lol:, a jak jest śnieg , to dobek z jamnikowatym Puniem ciągną wnuka na sankach :diabloti: Wszystko zależy od dobrej organizacji :eviltong: Zulka , wskakuj na górę !!!!!!!!!:lol: Quote
Recommended Posts