Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak patrzę na te zdjęcia i widzę, że nie będzie Wam łatwo rozstać się z Zuleńką. Obiektywnie stwierdzam, że panienka pięknieje w oczach! :loveu:

Posted

Teraz to musi znaleźć dom, bo na tylu portalach jest.
Ja już jakiś czas temu wstawiłam ją na:
aaaby
alegratka
kupsprzedaj
eurocity
4łapy.

Myślę, że w końcu ktoś ją zobaczy, tylko teraz chyba czas na wymiane zdjęć, w domu to zrobię.

Posted

Marto, byłam w rozjazdach na święta, więc nie wystawiłam Zulki na Allegro - przepraszam, postaram się zrobić to dzisiaj. Zaznaczę w tekście, który napisałaś, że sunia do wydania tylko po sprawdzeniu domku!!! Ok?

Posted

Ok Aga:lol: - wstaw Zulkę kiedy będziesz miała czas, poczekamy, a własciwie ja poczekam, bo ona zupełnie nie zdaje sobie sprawy z tego, co jej tu szykujemy. U nas czuje sie coraz pewnie i nieustannie walczy o pozycję w stadzie; zajmuje do spania ulubione miejsca Tolki, przepycha się pierwsza do pieszczot, do zakladania obroży, z zazdrosci podgryza Tolki nogi. A Tolka...nie wiedziałam ze to taka d...a, stoi i macha do Zuli ogonem albo schodzi jej z drogi.

Posted

Dziękuje bardzo za ogłaszanie Zulki:lol: To wspaniała sunia:lol: I taka przytulaśna:lol: Wiele musiała przejść; na poczatku wątku pisałam, ze mieszkała kiedys w domu; teraz jak obserwuje malenstwo, to chyba jednak nie. Kupiliśmy jej szeleczki, bo ma na szyi w jednym miejscu bardzo wytartą sierść, jakby kiedyś nosiła cos ciężkiego lub szerokiego. A dzisiaj Zulka mówi już dobranoc

Posted

Przy okazji, znalezione na stronce wet. może sie przyda;)

Wbrew niektórym opiniom czosnek nie odrobacza! Przeciwnie, może prowadzić do zatrucia psów i kotów.

Posted

[quote name='LALUNA']Przy okazji, znalezione na stronce wet. może sie przyda;)
Przyda się na przyszłość, dzięki że pamiętasz:lol:
U nas dzisiaj piękna pogoda, więc pracowaliśmy na działce. A psice nam intensywnie pomagały: