Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta wysłałam, odbierz pocztę.Powinnaś więcej zrozumieć bo są skany.Powodzenia!!!;)
A i tam gdzie pisze "zaznaczone na czerwono" a mimo to nie ma nie przejmuj się .Poprostu cos mi nie wyszło:shake:

Posted

Zulka nadal walczy o swoje miejsce i wcale nie podoba sie jej, ze jest gdzieś za Tolką; dzisiaj znowu zdenerwała się w czasie powitania pańcia ze nie wita go sama no i rzuciła się na Tolkę. Juz myślałam, ze będzie gorąco, a tu moja suka zamiast agresji potraktowała Zulę łąpą i do ziemi. Nie podejrzewałam Tolki o taką cierpliwość. A Zula i tak nic sobie z tego nie robi

Posted

Hehehe to Zulka to taki agresor mały :crazyeye: :evil_lol: Kurcze jestem w szoku!!!!!!!!!!!!Zulka ty się słuchaj tymczasowij Pańci a nie pokazujesz co to nie ty:p a Tolke zacznij traktować dobrze bo inaczej od Ciotki Romeńki nie będzie pochwał ;)

Posted

romenka napisał(a):
Marta wysłałam, odbierz pocztę.Powinnaś więcej zrozumieć bo są skany.Powodzenia!!!;)
A i tam gdzie pisze "zaznaczone na czerwono" a mimo to nie ma nie przejmuj się .Poprostu cos mi nie wyszło:shake:

Dzieki; juz czytam:lol:

Posted

No i co udało się z tym banerkiem? Ja też mam zawsze z tym problemy. A o Jetce już poczytałam na stronie scheoniskowej. Strasznie kochane z niej psiątko. Zuleczka na pierwszą!!!

Posted

Marta ale musisz wstawić odnośnik do banerka by jak na niego kliknąć pojawił się wątek pieska...
Wysłałam Ci kod do banerka więc tam gdzie pisze że musisz wstawić link do zdjęcia to wstawiasz a tam gdzie link do wwątku to wstawiasz link.Wszedzie bez spacji

Posted

Marta wszystko dobrze robisz teraz tylko musisz użyć tego kodu:

[URL = tu link do wątku ]

Tylko pamiętaj wszystko bez spacji!!!Ja musiałam użyć inaczej nie wkleiłabym ci kodu!!!

Posted

:evil_lol: ale namotałaś ;)
Zdjęcia robisz dobrze .Nie musisz żadnego kodu do zdjęcia używać tylko to i między jednym a drugim wklejasz link do zdjęcia któri znajduje się na stronie image Shack tam gdzie pisze "direct link to image"-tu właśnie znajduje się link do zdjęcia ale to już wiesz.Ale jeśłi chcesz banerek musisz użyć tego kodu co wyżej podałam.Powklejać w nim odnośnik do wątku czyli link wątku potem link do zdjęcia ,skopiować a potem wkleić go w podpisie ;) Tyle że ja kliknełam na to zdjęcie i pokazała mi się stronka image Shack :roll: nie zmieniłaś kolejności?A nie nie mogłaś.Musiałaś dwa razy wkleić w kodzie link do zdjęcie(tak gdzie powinien być link do wątku wkleiłaś link do zdjęcia)a tam gdzie zdjęcie dobrze zrobilaś;)

Posted

[quote name='agusiazet']A może ten domek dlaa Zulki się nada:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52781

Aga - dzieki za pomoc, ale jeszcze się chyba wstrzymam, tam tyle małych bidulek szuka domu, wiec moze króras pojedzie. Chciałabym aby Zulka jeszcze ok 2 - 3 tyg. była u nas, do pierwszego szczepienia. Nie wiem czy robię dobrze, ale boję sie powtórnego jej wyjazdu tak szybko...

Posted

romenka napisał(a):
:evil_lol: ale namotałaś ;)
Zdjęcia robisz dobrze ale jeśłi chcesz banerek musisz użyć tego kodu i skopiować a potem wkleić go w podpisie ;) Tyle że ja kliknełam na to zdjęcie i pokazała mi się stronka image Shack :roll: nie zmieniłaś kolejności?A nie nie mogłaś.Musiałaś dwa razy wkleić w kodzie link do zdjęcie(tak gdzie powinien być link do wątku wkleiłaś link do zdjęcia)a tam gdzie zdjęcie dobrze zrobilaś;)

Dosyc długo uczyłam się wklejac zdjęcia, wiec i teraz trzeba mi troche czasu;) .

Posted

Zulka cały czas w domu ignoruje Tolkę albo próbuje ją we wszystkim wyprzedzać; podbiera jej jedzenie, przepycha się do miziania, przechodzi po niej w czasie, gdy nasza suka śpi. Dzisiaj Tolka uciekła do łazienki i tam próbowała sobie to wszystko ułożyć, potem zasnęła tez w łazience. A my do tej pory myśleliśmy, ze Tolka to trochę agresorka...

Posted

[quote name='romenka']Piękna jest :loveu:
A Tobie marta widzę coraz lepiej idzie ze zdjęciami:evil_lol: i banerek nawet wkleiłaś:loveu: Jestem z Ciebie dumna:loveu:

Dzieki, dzieki, mam dobrych nauczycieli :lol:

Posted

Szkoda że Wy tak daleko, bo mam domek dla małej łagodnej delikatnej suni. Ma juz większa sunie ze schroniska w Poznaniu łagodna i ust epliwa, chciała teraz przygarnąć jeszcze jedną małą. Podobała jej się Delicja Watróbka z Radomia, ale jest ktos jeszcze chętny, a tak może by się sunieczka spodobała. Ale ta odległość masakra.