Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
20 godzin temu, Tola napisał:

Dziękuję Maciek za ciepłe słowa, cieszę się, że tu zaglądasz i to z  takim zyskiem;)

I ja się cieszę, że są powody do zaglądania:)

22 minuty temu, Tola napisał:

Bilskie spotkanie z zamojską jesienią

Pozazdrościłem tego widoku (i tej modelki) i muszę też się wybrać z psiurami do jesiennego lasu:)

EDIT: Nie zauważyłem, a doszły kolejne super fotki:)

• Upvote 1
Posted
Dnia 16.10.2019 o 20:38, Maciek777 napisał:

I jak tu nie kochać jesieni?:) Nawet sunie całe szczęśliwe:)

Maciek - nie da się nie kochać;)

Posted

Jak ja zazdroszczę lasów liściastych! U mnie to co najwyżej małe grupki brzóz lub dębów. Chociaż znalazłem ostatnio mały lasek brzozowy, ale już nie pamiętam gdzie on był:P Zimą mogą być w nim super zdjęcia...jeśli go jeszcze odnajdę:)

Telma zadowolona, w końcu zabawki lecą z drzew:)

Wciąż nie mogę napatrzeć się na owcze futro Eli:D Ostatnie zdjęcie byłby dobry materiał na mema:)

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 21.10.2019 o 11:50, Maciek777 napisał:

Jak ja zazdroszczę lasów liściastych! U mnie to co najwyżej małe grupki brzóz lub dębów. Chociaż znalazłem ostatnio mały lasek brzozowy, ale już nie pamiętam gdzie on był:P Zimą mogą być w nim super zdjęcia...jeśli go jeszcze odnajdę:)

Telma zadowolona, w końcu zabawki lecą z drzew:)

Wciąż nie mogę napatrzeć się na owcze futro Eli:D Ostatnie zdjęcie byłby dobry materiał na mema:)

U nas  jest sporo lasów liściastych, stąd częste porównania jesiennego Roztocza do Bieszczadów;)

Wczoraj wracaliśmy od nas ze wsi i  podziwialiśmy piękno jesiennych barw. Ciepła październikowa aura sprawiła, że brzozy nie straciły liści i te kolory lasu są jeszcze wspanialsze:).

Ela dziękuje za pochwały i pokazuje się ponownie;)

7827f65ef8badf30med.jpg

• Like 1
Posted

Zulcia 3 tyg,. temu była na ponownych badaniu serca no i możemy sie pochwalić - leki pomogły i serduszko jest w dużo lepszej formie:).

Kardiolog, który przyjezdza z Lublina, był bardzo zadowolony;  bardzo sympatyczny lekarz, ma wspaniałe podejście do zwierzaków, czule do nich przemawia i nawet Zulka bez problemu dała sobie zrobić echo serduszka.

• Like 1
Posted

Zabraliśmy ze wsi  Telmę i  Luizkę, bo noce coraz zimniejsze, a one starsze o kolejny rok.

Kotki jakby n nas czekały,  dały się zapakować do klatki o wiele szybciej, niż było to rok temu.

Na razie są w lecznicy, muszą być przebadane, odrobaczone.

Telma schudła od ubiegłego roku - ważyła 3,70, teraz 3,20 (oby to nie była jakaś choroba); Luizka przytyła - teraz waży 4,10 kg.

c2f65805c5172847med.jpg

3b60b6407c0363dfmed.jpg

3983d7bf38bcc925med.jpg

280e47cf0736ded5med.jpg

e6d2ae8d76daeaa5med.jpg

• Like 2
  • 4 weeks later...
Posted
Dnia 8.11.2019 o 18:17, Tola napisał:

Zulcia 3 tyg,. temu była na ponownych badaniu serca no i możemy sie pochwalić - leki pomogły i serduszko jest w dużo lepszej formie:).

Kardiolog, który przyjezdza z Lublina, był bardzo zadowolony;  bardzo sympatyczny lekarz, ma wspaniałe podejście do zwierzaków, czule do nich przemawia i nawet Zulka bez problemu dała sobie zrobić echo serduszka.

Gratuluję! Ale cieszą takie wieści:)

Dnia 8.11.2019 o 18:32, Tola napisał:

Zabraliśmy ze wsi  Telmę i  Luizkę, bo noce coraz zimniejsze, a one starsze o kolejny rok.

Kotki jakby n nas czekały,  dały się zapakować do klatki o wiele szybciej, niż było to rok temu.

Na razie są w lecznicy, muszą być przebadane, odrobaczone.

Telma schudła od ubiegłego roku - ważyła 3,70, teraz 3,20 (oby to nie była jakaś choroba); Luizka przytyła - teraz waży 4,10 kg.

Więc jadą na długie ferie zimowe;)

Na zdjęciach wydają się być bardzo spokojne i ufne.

Wiadomo już czy to jest jakaś choroba?:/

• 4 weeks later...
Posted

Od nas wszystkich również życzenia zdrowych, spokojnych świat!2d6709875bf0f22emed.jpg

Zaniedbałam ten wątek, ale wszystko przez ten ciągły brak czasu:(.

U nas wszystko dobrze, stadko w domu powiększyło się o Telmę i Luizkę, które w tym roku zimę spędzają  u nas:)

9725c16ee40f364bmed.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 24.12.2019 o 14:00, Tola napisał:

Od nas wszystkich również życzenia zdrowych, spokojnych świat!

Zaniedbałam ten wątek, ale wszystko przez ten ciągły brak czasu:(.

U nas wszystko dobrze, stadko w domu powiększyło się o Telmę i Luizkę, które w tym roku zimę spędzają  u nas:)

Zaniedbałaś? Tak ogólnie to wątek działa znacznie sprawniej niż spora większość wątków bezdomniaków...

Korzystając z okazji życzę wszystkiego dobrego, a zwłaszcza zdrowia, na cały Nowy Rok!

best-friends-dogs-harlow-sage-indiana-7_

• Like 1
  • 1 month later...
Posted
Dnia 31.12.2019 o 11:43, Maciek777 napisał:

Zaniedbałaś? Tak ogólnie to wątek działa znacznie sprawniej niż spora większość wątków bezdomniaków...

Korzystając z okazji życzę wszystkiego dobrego, a zwłaszcza zdrowia, na cały Nowy Rok!

best-friends-dogs-harlow-sage-indiana-7_

Dnia 1.01.2020 o 20:20, Nesiowata napisał:

eKartki Nowy Rok Nowe marzenia do spełnienia w 2020 Roku,

Dnia 24.12.2019 o 17:25, Nesiowata napisał:

Podobny obraz

Dopiero teraz dziękuję za pamięć,  jednocześnie przekazuję od nas wszystkich życzenia wspaniałego 2020 roku!

Posted

Jak wiecie, nasze wiejskie kotki zimę spędzają  z nami:)

Były obawy, jak sobie dadzą radę z nami i psami, z zamknięciem, snuliśmy czarne scenariusze;)

Kotki mają się wspaniale i nikt, kto do nas przychodzi nie wierzy, ze to są dziewczyny wolno żyjące od 11lat;)

Dzisiaj pokażę Telmę

d69542d078d6518fmed.jpg

ac80e87c8d53618fmed.jpg

2a794ca99e3290a9med.jpg

• Like 1