Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 Dziękujemy za życzenia:) U nas piękna wiosna, więc wybraliśmy się na Roztocze:) Zulcia została w domu, to starsza pani, nie daje rady tyle dreptać; Florka bardzo zainteresowana nowymi miejscami. 1 Quote
Tola Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 22.04.mieliśmy rocznicę - rok temu TZ przywiózł ze schroniska Florcię :) 2 Quote
Tola Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 Parę lat temu dostałam od Jo37 kilka drzewek na swoją wieś; teraz Jo poprosiła, abym zrobiła zdjęcia, bo che zobaczyć zmiany:) Ponieważ nie mogę wstawić zdjęć w PV, pokazuję je tutaj czarny bez kalina dąb kolumnowy? Pusty parę lat temu plac przed chałupą;) 2 Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ależ masz ślicznie, sielankowo, Tola :) A zwierzaki jakie szczęśliwe, zrelaksowane. Quote
Gusiaczek Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Cudnie:) już nogami przebieram i liczę czas do wyjazdu na Roztocze Tym razem nowa kwatera (nad samym Wieprzem) i mamy nadzieję, że będzie klawo Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 38 minut temu, Gusiaczek napisał: już nogami przebieram i liczę czas do wyjazdu na Roztocze Tym razem nowa kwatera (nad samym Wieprzem) A gdzie się konkretnie wybieracie i kiedy? :) Quote
Tola Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ależ masz ślicznie, sielankowo, Tola :) A zwierzaki jakie szczęśliwe, zrelaksowane. Dziękuję, kocham Roztocze i kocham to miejsce, chciałam, aby było jak najbardziej naturalnie... 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: Cudnie:) już nogami przebieram i liczę czas do wyjazdu na Roztocze Tym razem nowa kwatera (nad samym Wieprzem) i mamy nadzieję, że będzie klawo To może jeszcze bliżej nas, bo my tez tuz nad Wieprzem;) Quote
Tola Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 Mało osób tu zagląda, wątek stareńki, ale zapytam - może kochane macie sposób na kreta? Od 2 lat próbujemy go przekonać, zeby zmienił miejsce - bezskutecznie. W tej chwili mam wrażenie, że mamy u siebie wielopokoleniowa krecią rodzinkę... Quote
Gusiaczek Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 36 minut temu, Tola napisał: To może jeszcze bliżej nas, bo my tez tuz nad Wieprzem;) Bagno :) Quote
Jo37 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Ale wszystko urosło. Kalina kwitnie zjawiskowo. Dąb - bez wątpienia widać, że kolumnowy. Koteczki wyglądają świetnie. Quote
Tola Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 Dnia 4.05.2018 o 21:54, Gusiaczek napisał: Bagno :) To znowu okolice Zwierzyńca, piękne tereny;) A może zorganizujemy zjaździk dogomanicki;) Wiem, ze o wyjezdzie na Roztocze rozmyśla Jolant08;) A i Jo37 lubi te nasze klimaty;) Quote
Gusiaczek Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 20 godzin temu, Tola napisał: To znowu okolice Zwierzyńca, piękne tereny;) A może zorganizujemy zjaździk dogomanicki;) Wiem, ze o wyjezdzie na Roztocze rozmyśla Jolant08;) A i Jo37 lubi te nasze klimaty;) Byłoby klawo :) Od lat jeździmy do Zwierzyńca, po raz pierwszy dalej od Rudki mamy kwaterę. Po 3letniej przerwie jedziemy :) Quote
Tyśka) Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Cudowne sunia :) Florka jest niesamowitej urody. 1 Quote
Tola Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 Dziękuję, ze zaglądacie:) Dzisiaj Florka była w odwiedzinach u Gutka Quote
terra Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Dawno nie zaglądałam, a tu tyle pięknych fotek :) I Gucio mógł pobrykać z Florcią, to dobrze, niech się nacieszy. Ponieważ nie było mnie tu gdy pytałaś o sposób na kreta, podpowiem teraz. Do otworu w kretowinie wkładam psią kupę i kret się przeprowadza. Tą metodę ktoś na forum ogrodniczym podał i u mnie działa. Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Dnia 29.06.2018 o 21:30, terra napisał: Dawno nie zaglądałam, a tu tyle pięknych fotek :) I Gucio mógł pobrykać z Florcią, to dobrze, niech się nacieszy. Ponieważ nie było mnie tu gdy pytałaś o sposób na kreta, podpowiem teraz. Do otworu w kretowinie wkładam psią kupę i kret się przeprowadza. Tą metodę ktoś na forum ogrodniczym podał i u mnie działa. Dzięki Tereska, że tu zaglądasz:) Spróbuję z tą psia kupą, może to wyprowadzi kreta - na razie żadne sposoby nie działają, szaleje po ogrodzie coraz swobodniej i intensywniej. Quote
Recommended Posts