Tola Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Zula w swojej ulubionej popzycji, z ulubiona zabawką Quote
robkowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Tolka ma prawdziwie królewskie łoże:cool3: kolorystycznie dobrane do futerek:p Quote
Tola Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Kolejna rocznica pobytu u nas Zulci:loveu::loveu::loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tola napisał(a):Kolejna rocznica pobytu u nas Zulci:loveu::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego :lol: Quote
Tola Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Zulka wita się z morzem Próba zabawy z kociakiem Quote
sacred PIRANHA Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 śliczne wakacyjne foty... buziaki dla Tolusi!!!! Quote
BIANKA1 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Cudne fotki . Dużo słońca i ciepłego morza . Bawcie się dobrze .:lol: Quote
monikapf Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cieszę się że Tolą jest lepiej i mam nadzieje że bidulka wyjdzie z całkowicie z tego. A jak udały się wakacje ? Quote
Tola Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Pobyt nad morzem był trochę inny od poprzednich ze względu na stan Tolki; nie spacerowała z nami brzegiem morza no i wszystko było podporzadowane leczeniu suni. Dzięki uprzejmosci warszawskiego weta, który przez cały pobyt nad morzem był z nami w kontakcie, bylismy spokojniejsi i wiedzielismy, jak postepowac. Dostalismy tez tel wyniki Tolki, ktore po tych 3 najgorszych dniach okazaly sie nieco lepsze i to był powód do radosci. W drodze powrotjej rowniez bylismy w warszawskiej lecznicy na badaniach. Wszystko idzie ku lepszemu. Jestem pod wielkim wrazeniem profesjonalizmu i zyczliwosci warszawskiej lecznicy. Wczoraj Tola dostala ostatni zastrzyk; teraz kolejne badanie krwi i mam nadzieję, ze będą jeszcze lepsze. Quote
Joodith Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja również trzymam mocno i osiem kocich łapek ;) Quote
Tola Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Tolka czuje sie świetnie; jest radosna, na spacerach biega i bawi sie z psami jak szczeniak. I tylko coraz bardziej siwy pyszczek mówi o jej wieku... Cały czas jest na diecie; je regularnie 3 nieduze posiłki dziennie. Nie muszę patrzec na zegarek, zeby wiedziec która godzina, bo Tolka skomli i prosi o posiłek.:cool3: Pozostała nadal łakomczuchem i wciąz prosi o jedzenie, tylko ze teraz bez skutku - nie ma podjadania. Zrobiła się tez jeszcze bardziej tolerancyjna w stosunku do Zulki, a trzeba miec cierpliwosc:cool3: Dziewczyny (jak zwykle) odpoczywają Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 w czym Zula tam jest?:-) w jakims plecaku siedzi?>:-) Quote
BIANKA1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Super , że jest dobrze . Czym ją karmicie ? Puniek już pełza z otyłości , może i jego da się odchudzić . Quote
Tola Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 BIANKA1 napisał(a):Super , że jest dobrze . Czym ją karmicie ? Puniek już pełza z otyłości , może i jego da się odchudzić . Dopiero zauwazyłam pytania, rzadko tu zaglądam:oops: Tolka je zgodnie z poleceniem warszawskiego weta 3 razy dziennie - rano i wieczorem pierś kurczaka z ryzem i marchewką (dzienna porcja podzielona na pół), a w południe sucha karma dla psów z chorą trzustką ROYAL CANIN DIGESTIVE LOW FAT. Zulka tez dostaje 3 razy dziennie, zeby nie było jej smutno:cool3: Wkrótce zdjęcia dziewczyn:cool3: sacred PIRANHA napisał(a):w czym Zula tam jest?:-) w jakims plecaku siedzi?>:-) To torba podrózna mojej córki:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 wszystkie małe psiaki chyba tak mają haha moja Fila [*] jak tylko torba podrozna/plecak/moja torebka były w jej zasięgu to nie trzeba było szukać psa wiadomo że siedziała w środku:-) Hamster też tak ma teraz,jak wraca TZ z pracy to on leci od razu do nieo i aż go skręca w oczekiwaniu jak postawi torbe na podłodze, nawet nauczył sie otwierac sam i siedzi w śrdoku...raz przez przypadek TZ schował torbe do pawlacza z psem w srodku:-) Quote
stonka1125 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ale Tolka pięknie schudła ! Już nie jest kwadratowa i ma wcięcie w pasie :) Quote
Tola Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 stonka1125 napisał(a):Ale Tolka pięknie schudła ! Już nie jest kwadratowa i ma wcięcie w pasie :) To zapalenie trzustki zmobilizowało na do scisłej diety:oops: Quote
Recommended Posts