Tola Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Juz po spacerku; jestesmy zaproszone wszystkie 3 na kawke i cisteczko:kaffee_2: Ja to uwielbiam i jestem bardzo zadowolona, nie wiem jak suczydła:eviltong: Quote
wtatara Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Zulka szukamy domku, czemu tak trudno o kącik dla takiej ślicznej psinki Quote
agusiazet Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Martuś, pajunia prosi o Twój numer stacjonarnego telefonu!!! W sprawie Newy, ważne!!! Quote
robkowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 wtatara napisał(a):Zulka szukamy domku, czemu tak trudno o kącik dla takiej ślicznej psinki to chyba takie czasy dla psiaków:-( Quote
Tola Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dziewczyny troche wczoraj poszarpały sie; zaczęła oczywiscie Zula; zostawilam torbe z zakupami w przedpokoju no i Tolka próbowałą ja obwąchac. Zuli bardzo sie to nie spodobało, probowala interweniowac, bo ona to od razu polknelaby ją w calosci, bez zbednych pieszczot. No, i oberwala za warczenie i podgryzanie Tolinych stópek:evil_lol: A moze Tolka bronila torby ;) Quote
BIANKA1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 U mnie takie przepychanki są na porządku dziennym :evil_lol: I nie zawsze Roki bije , czasem on obrywa .:roll: Quote
BIANKA1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Widzę , że Twoje dziewczyny też zabierają się za robienie przetworów :evil_lol: Quote
Tola Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 BIANKA1 napisał(a):Widzę , że Twoje dziewczyny też zabierają się za robienie przetworów :evil_lol: Oj tak:evil_lol: Były na wątku Fryciastej i napatrzyły się na te pełne słoiki :evil_lol: Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Czy Pan Hubert zdecyduje się wziąć Zulkę, czy znowu sunia poszła w odstawkę? Quote
wanda szostek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Skończyły się ogłoszenia Zulki. Wznowię je , ale uważam , że potrzebne uaktualnienie tekstu. Nie czytam wątku systematycznie tylko zaglądam sporadycznie, ale wydaję mi się, że kłopotów żołądkowych, ani z czystością już nie ma. Czekam na nowy tekst . Napiszcie pilnie jaka jest teraz. Czy wyślecie ją do Opola, jeżeli dom ją zaakceptuje zamiast Soni? Jeżeli tak to wyślę jej zdjęcia. Sprawa pilna, bo jutro wyjeżdżam. Quote
wanda szostek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wanda szostek napisał(a):Skończyły się ogłoszenia Zulki. Wznowię je , ale uważam , że potrzebne uaktualnienie tekstu. Nie czytam wątku systematycznie tylko zaglądam sporadycznie, ale wydaję mi się, że kłopotów żołądkowych, ani z czystością już nie ma. Czekam na nowy tekst . Napiszcie pilnie jaka jest teraz. Czy wyślecie ją do Opola, jeżeli dom ją zaakceptuje zamiast Soni? Jeżeli tak to wyślę jej zdjęcia. Sprawa pilna, bo jutro wyjeżdżam. Żadnej odpowiedzi . Dłużej nie mogę czekać. Jutro nie będę miała czasu a na zapytanie muszę odpowiedzieć. Quote
Tola Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Sorrki ale wczoraj spotkaliśmy sie u Asi i Romka z Supergoga i jej TZ, no i trzeba bylo troche pogadac;) Te rozmowy przeciagneły sie do bardzo poznych godz. nocnych, a dzisiaj skoro swit pojechałam do schroniska po Newe i szczeniaki, które Goga zabierała do Poznania. Szkoda ze nie zajrzałam wczesniej.. Quote
Tola Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Wczoraj wieczorem lało:shake: Dzisiaj niewielkie zachmurzenie i idzie podobno ku lepszemu. Dziewczyny wyskakuja na krótkie spacerki i pokładaja sie po katach jakies bez zycia. Quote
BIANKA1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam , u nas przestało lać i nawet pokazuje się słoneczko . Quote
BIANKA1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzisiaj też witam . choć nikt nie odpowiada :cool3: Quote
Tola Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Witam równiez przed porannym spacerkiem:lol: Jestes Bianka najwytrwalszą fanka Zulki i dzieki Ci za to:calus: Widzę ze zostałysmy we dwie, bo juz nikt do Zuli nie zagląda. Quote
Tola Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Zula kwitnie; zaakceptoała juz mojego syna, który zjechał do domu na wakacje, czyli stadko Zuli w komplecie. Wczoraj znowu podarła się z Tolką, tym razem o nowo zakupioy worek karmy; ta Zula to strasznie zachłanna istota:shake: Quote
Recommended Posts