Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz po spacerku; jestesmy zaproszone wszystkie 3 na kawke i cisteczko:kaffee_2: Ja to uwielbiam i jestem bardzo zadowolona, nie wiem jak suczydła:eviltong:

Posted

Dziewczyny troche wczoraj poszarpały sie; zaczęła oczywiscie Zula; zostawilam torbe z zakupami w przedpokoju no i Tolka próbowałą ja obwąchac. Zuli bardzo sie to nie spodobało, probowala interweniowac, bo ona to od razu polknelaby ją w calosci, bez zbednych pieszczot. No, i oberwala za warczenie i podgryzanie Tolinych stópek:evil_lol:
A moze Tolka bronila torby ;)

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Widzę , że Twoje dziewczyny też zabierają się za robienie przetworów :evil_lol:

Oj tak:evil_lol: Były na wątku Fryciastej i napatrzyły się na te pełne słoiki :evil_lol:

Posted

Skończyły się ogłoszenia Zulki. Wznowię je , ale uważam , że potrzebne uaktualnienie tekstu. Nie czytam wątku systematycznie tylko zaglądam sporadycznie, ale wydaję mi się, że kłopotów żołądkowych, ani z czystością już nie ma. Czekam na nowy tekst . Napiszcie pilnie jaka jest teraz.

Czy wyślecie ją do Opola, jeżeli dom ją zaakceptuje zamiast Soni?
Jeżeli tak to wyślę jej zdjęcia. Sprawa pilna, bo jutro wyjeżdżam.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Skończyły się ogłoszenia Zulki. Wznowię je , ale uważam , że potrzebne uaktualnienie tekstu. Nie czytam wątku systematycznie tylko zaglądam sporadycznie, ale wydaję mi się, że kłopotów żołądkowych, ani z czystością już nie ma. Czekam na nowy tekst . Napiszcie pilnie jaka jest teraz.

Czy wyślecie ją do Opola, jeżeli dom ją zaakceptuje zamiast Soni?
Jeżeli tak to wyślę jej zdjęcia. Sprawa pilna, bo jutro wyjeżdżam.

Żadnej odpowiedzi . Dłużej nie mogę czekać. Jutro nie będę miała czasu a na zapytanie muszę odpowiedzieć.

Posted

Sorrki ale wczoraj spotkaliśmy sie u Asi i Romka z Supergoga i jej TZ, no i trzeba bylo troche pogadac;) Te rozmowy przeciagneły sie do bardzo poznych godz. nocnych, a dzisiaj skoro swit pojechałam do schroniska po Newe i szczeniaki, które Goga zabierała do Poznania.
Szkoda ze nie zajrzałam wczesniej..

Posted

Wczoraj wieczorem lało:shake:
Dzisiaj niewielkie zachmurzenie i idzie podobno ku lepszemu.
Dziewczyny wyskakuja na krótkie spacerki i pokładaja sie po katach jakies bez zycia.

Posted

Witam równiez przed porannym spacerkiem:lol:
Jestes Bianka najwytrwalszą fanka Zulki i dzieki Ci za to:calus:
Widzę ze zostałysmy we dwie, bo juz nikt do Zuli nie zagląda.

Posted

Zula kwitnie; zaakceptoała juz mojego syna, który zjechał do domu na wakacje, czyli stadko Zuli w komplecie.
Wczoraj znowu podarła się z Tolką, tym razem o nowo zakupioy worek karmy; ta Zula to strasznie zachłanna istota:shake: