Jump to content
Dogomania

Mielec-COLLIE RUFUS 2.5.2007 ODSZEDL ZA TM [*], sunia collie-ADOPTOWANA

Recommended Posts

Posted

Znowu zjadło posta w którym piszę, że wstawiam Rufusa do wątku.
Tamten wątek też sie pojawia i znika, ale jak jest, mam namiar. Jak coś będziesz wiedziała, mogę podmienić pieska.

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl>
Temat: Re: adpcje
Data: 3 maja 2007 7:49

Czarne colie - jeden poszedł do adopcji po wyleczeniu z nosówki,
a drugi niewidzacy na jedno oko niestety odszedł za Tęczowy Most. Zaatakowała go nosówka jelitowa, bardzo mocno. Po kilkudniowym leczeniu gdy wydawało się że sytuacja jest opanowana zaczął wydalać z odbytu krew i niestety odszedł. Jest mi szczególnie przykro z tego powodu.

Taka wiadomosc dostalam dzisiaj rano od kierownika schroniska, ale jej nie przekazywalam, bo wiedzialam, ze jego Pani Vaneska jest po zabiegu, nie chcialam Jej martwic, stresowac...zeby bron boze nie przeczytala, teraz juz wie, wiec moge napisac.

Bylam wczoraj w schronisku, psina byla juz w izolatce, mielismy jednak nadzieje, ze moze wyjdzie z choroby....gdyby trafil w lepszym stanie, nie taki wychudzony, to z pomoca surowicy moze dalby rade ja zwalczyc ...

Nienawidze usuwac z galerii schroniska zwierzakow, ktore odeszly, wole przesuwac je do galerii adoptowanych...w przypadku Rufuska okazalo sie to niemozliwe.

Bardzo nam z Ulka przykro, ze tak nieszczesliwie zakonczyla sie ziemska wedrowka kolaka Rufuska

Rufusku biegaj szczesliwie po teczowych lakach, pamietamy o Tobie kruszynko [SIZE="4"]['] ['] [']

• 3 weeks later...