terra Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Znowu zjadło posta w którym piszę, że wstawiam Rufusa do wątku. Tamten wątek też sie pojawia i znika, ale jak jest, mam namiar. Jak coś będziesz wiedziała, mogę podmienić pieska. Quote
Ulka18 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: adpcje Data: 3 maja 2007 7:49 Czarne colie - jeden poszedł do adopcji po wyleczeniu z nosówki, a drugi niewidzacy na jedno oko niestety odszedł za Tęczowy Most. Zaatakowała go nosówka jelitowa, bardzo mocno. Po kilkudniowym leczeniu gdy wydawało się że sytuacja jest opanowana zaczął wydalać z odbytu krew i niestety odszedł. Jest mi szczególnie przykro z tego powodu. Taka wiadomosc dostalam dzisiaj rano od kierownika schroniska, ale jej nie przekazywalam, bo wiedzialam, ze jego Pani Vaneska jest po zabiegu, nie chcialam Jej martwic, stresowac...zeby bron boze nie przeczytala, teraz juz wie, wiec moge napisac. Bylam wczoraj w schronisku, psina byla juz w izolatce, mielismy jednak nadzieje, ze moze wyjdzie z choroby....gdyby trafil w lepszym stanie, nie taki wychudzony, to z pomoca surowicy moze dalby rade ja zwalczyc ... Nienawidze usuwac z galerii schroniska zwierzakow, ktore odeszly, wole przesuwac je do galerii adoptowanych...w przypadku Rufuska okazalo sie to niemozliwe. Bardzo nam z Ulka przykro, ze tak nieszczesliwie zakonczyla sie ziemska wedrowka kolaka Rufuska Rufusku biegaj szczesliwie po teczowych lakach, pamietamy o Tobie kruszynko [SIZE="4"]['] ['] ['] Quote
terra Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 O nie! :-( Tak mi smutno. A miało być tak szczęsliwie.:-( Quote
Reno2001 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Serce mi krwawi, żal i złość ściska gardło. Rufusku, nie tak miało być. Dołączyłeś do mojej ALDUNI. Biegajcie za TM oboje szczęśliwi jak nigdy. Quote
dona20 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Tak strasznie mi przykro:placz: Spij spokojnie Rufusku. Quote
madzia828 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 szkoda Rufuska:-( pewnie sobie biega po tęczowych łąkach Quote
Recommended Posts