Morgan:-) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Gdyby Asta nie była takim rozbójnikiem i sekutnicą, to odważyłabym się zaproponować tymczas dla Rufusa, ale - niestety, ona by go zjadła. Toleruje tylko i wyłącznie ogromne owczarki niemieckie i to na dodatek nie wszystkie. Pozatym jest strasznie zazdrosna o mnie - jak już zaczyna się obwąchiwać z jakimś kolegą i pancia zaczyna cmokać na tego kolegę, to staje zawsze pomiędzy mną i tym delikwentem, co chwilę dopraszając się o moje głaski w celu upewnienia, że to ją właśnie kocham a nie tego tam za płotem. Rufus - w górę! Quote
terra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kto pokocha Rufusa? On tak długo czeka. Zbiorczy wątek linków, do wątków psów ze Schroniska w Mielcu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 Zapraszam do odwiedzania piesków! Quote
ewatr Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oj psiaku sliczny jestes a taki słabiutki :-( Quote
agusiazet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jeszcze Rufus w schronie? Myslałam, że taki piękny pies szybko znajdzie dom!!! Quote
terra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Taki pies powinien cieszyć się wolnością i przestrzenią. Hasać po łąkach i polach. Schroniskowy boks to nie miejsce dla colaka.:shake: Quote
Ulka18 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Rufus ma zaklepany domek od czerwca. Jego nowa Pani chce go wziac do hoteliku pod Krakowem, zeby doszedl do siebie i nauczyl sie normalnego zycia, spacerkow. Ale to za jakis czas. Jest problem, bo Rufus troche choruje. Dzisiaj bedzie go ogladal p.doktor. P.Kierownik podejrzewa lekka postac nosowki :shake: Quote
Reno2001 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Aga, tak sie cieszę, bo prawdę powiedziawszy pomału zaczynałam zastanawiać sie nad daniem Rufusowi chociaż tymczasu ( jednak bardzo mi źle z ta pustką po Alduni!:-( ). W tej sytuacji trzymam kciuki za pięknego koli :loveu: i jego nową Panią. Quote
Morgan:-) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :loveu: wspaniale - z uwagi na domek :loveu: :shake: Nie wspaniale - z uwagi na choróbsko :shake: Miejmy nadzieję, że nie będzie aż tak źle!!! Trzymam kciuki na Księcia ;) Quote
irenaka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ulka18, jak nie chcesz żebym dzisiaj na zawał zeszła, to pisz szybko co za choroba? Strasznie się martwię. Dość nieszczęść u nas w Krakowie a Ty jeszcze takie złe wieści. Pilnie potrzebuję dobrych wiadomości, bo moja psyche wariuje. Już ja tego biedaka będę doglądać w naszych Niepołomicach tylko żeby teraz się nie załamał. Quote
Lucyja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Na forum collie jest informacja, że Rufusek choruje na nosówkę, ale ma dobrą opiekę i miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A poza tym jest już ktoś, kto Rufuska pokochał, więc ma po co żyć. Quote
Ulka18 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Rufus ma lekka postac nosowki. Tak mowil p.kierownik. Dostal surowice, leki i witaminy. Czekamy az wyzdrowieje. Quote
Reno2001 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kamień z serca :roll: ! Dobrze, że choroba zdiagnozowana i już leczona. Rufusku zdrowiej nam szybciutko. Ciotka Reno mysli o tobie nieustannie :loveu: . Quote
Reno2001 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Czy sa jakieś wieści ze schroniska jak sie czuje Rufus? Mam nadzieje, że lepiej. Zdrowiej nam kochany bo masz po co żyć. Juz czeka na ciebie domek :p ! Quote
Ulka18 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Doktor dal termin wyzdrowienia do tygodnia... mam nadzieje, ze Rufusek "zmiesci sie" w tym czasie i za tydzien bedzie brykal w hoteliku w Niepolomicach. Quote
Reno2001 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Zdrowiej Rufusku, zdrowiej szybciutko :loveu: . Ciotka Reno trzyma kciuki za ciebie, bo nie chce ogladać dłużej twojego pysia za kratkami kojca :-( ! Quote
nobody29 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mam potezna nadzieje ze Rufus znajdzie dom i kochajacych ludzi. To niewiarygodne ze ten piesek tak dlugo czeka:( Hm...trzymaj sie Rufusie kochany Quote
irenaka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ulka18 staraj się bardzo, bo czekam na Ciebie i Rufuska. Znana jestem z tego, że tylko beczę, ale jak czytam takie dobre wiadomości to bardzo, bardzo mi się chce żyć. Kraków i Niepołomice czekają na Was, może nawet ciasto domowe się znajdzie!!!!!!!!!!! (oczywiście dla Ulki18 nie dla Rufusa; dla niego będzie jakaś pyszna miseczka przysmaków). Quote
terra Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Ktoś szuka collie w podkarpackim, ale rozumiem, że Rufus ma zaklepany domek? Quote
terra Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Wobec braku odpowiedzi, wstawiłam Rufusa do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5178606#post5178606 Quote
Ulka18 Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 W schronisku w Mielcu jest podobno nowy collie, jutro chcemy sie wybrac z Ulka, Ewatr i Gonia do schroniska zrobic nowe zdjecia :p Rufus jest zaklepany dla Vaneskii z forum collie. Terra, masz namiary na tego poszukujacego collie w podkarpackim? Quote
Recommended Posts