Jump to content
Dogomania

Mielec-COLLIE RUFUS 2.5.2007 ODSZEDL ZA TM [*], sunia collie-ADOPTOWANA

Recommended Posts

Posted

Gdyby Asta nie była takim rozbójnikiem i sekutnicą, to odważyłabym się zaproponować tymczas dla Rufusa, ale - niestety, ona by go zjadła. Toleruje tylko i wyłącznie ogromne owczarki niemieckie i to na dodatek nie wszystkie. Pozatym jest strasznie zazdrosna o mnie - jak już zaczyna się obwąchiwać z jakimś kolegą i pancia zaczyna cmokać na tego kolegę, to staje zawsze pomiędzy mną i tym delikwentem, co chwilę dopraszając się o moje głaski w celu upewnienia, że to ją właśnie kocham a nie tego tam za płotem.

Rufus - w górę!

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki pies powinien cieszyć się wolnością i przestrzenią. Hasać po łąkach i polach. Schroniskowy boks to nie miejsce dla colaka.:shake:

Posted

Rufus ma zaklepany domek od czerwca. Jego nowa Pani chce go wziac do hoteliku pod Krakowem, zeby doszedl do siebie i nauczyl sie normalnego zycia, spacerkow. Ale to za jakis czas.

Jest problem, bo Rufus troche choruje. Dzisiaj bedzie go ogladal p.doktor.
P.Kierownik podejrzewa lekka postac nosowki :shake:

Posted

Aga, tak sie cieszę, bo prawdę powiedziawszy pomału zaczynałam zastanawiać sie nad daniem Rufusowi chociaż tymczasu ( jednak bardzo mi źle z ta pustką po Alduni!:-( ).
W tej sytuacji trzymam kciuki za pięknego koli :loveu: i jego nową Panią.

Posted

Ulka18, jak nie chcesz żebym dzisiaj na zawał zeszła, to pisz szybko co za choroba?
Strasznie się martwię. Dość nieszczęść u nas w Krakowie a Ty jeszcze takie złe wieści.
Pilnie potrzebuję dobrych wiadomości, bo moja psyche wariuje.
Już ja tego biedaka będę doglądać w naszych Niepołomicach tylko żeby teraz się nie załamał.

Posted

Na forum collie jest informacja, że Rufusek choruje na nosówkę, ale ma dobrą opiekę i miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A poza tym jest już ktoś, kto Rufuska pokochał, więc ma po co żyć.

Posted

Ulka18 staraj się bardzo, bo czekam na Ciebie i Rufuska.
Znana jestem z tego, że tylko beczę, ale jak czytam takie dobre wiadomości to bardzo, bardzo mi się chce żyć.
Kraków i Niepołomice czekają na Was, może nawet ciasto domowe się znajdzie!!!!!!!!!!!
(oczywiście dla Ulki18 nie dla Rufusa; dla niego będzie jakaś pyszna miseczka przysmaków).

Posted

W schronisku w Mielcu jest podobno nowy collie, jutro chcemy sie wybrac z Ulka, Ewatr i Gonia do schroniska zrobic nowe zdjecia :p

Rufus jest zaklepany dla Vaneskii z forum collie.

Terra, masz namiary na tego poszukujacego collie w podkarpackim?