Ulka18 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Odwolalam oferte tej pani Edyty na aukcji kolaka Frankiego, wpisalam adnotacje, ze zglosilam sprawe do allegro. Juz nie skladala innych ofert. Quote
Ulka18 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Zglosila sie Pani Teresa z allegro, ale z Grodziska Mazowieckiego. Bez wizyty przedadopcyjnej nie ma szans na transportowanie psa. Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Są osoby z Grodziska, może zgodzą się pójść z wizytą!!! Quote
Ulka18 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Wiem, wiem, ze mamy osoby z Grodziska, ale musismy miec zgode zainteresowanej. Juz do Pani napisalam, ciekawe co odpisze. Quote
Ulka18 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Mieszkam w dużym domu 2 piętra jedno mieszkanie wynajmuję i mieszka tam rodzina z dwoma pieskami ale oni się wyprowadzają 1 maja. Zostaje buda na dużej działce. Ja mam pieska sznałcerka miniaturkę ale chciałabym pieska większego na działkę i do towarzystawa dla mojego małego. Mam dziewczynkę 6lat proszę dokładnie opisać wygląd pieska wysokość, charakter, choroby ze względu na to,że będzie mieszkał z moim dzieckiem. Grodzisk to duże miasto koło Warszawy. Za transport zapłacę jakąś symboliczną kwotę na schronisko. ehhh, nie podoba mi sie to niestety...:shake: Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mnie też niespecjalnie, jakoś tak oschle i bez zaangażowania, bo buda zostaje!! Mnie też zostają resztki jedzenia, co wcale nie znaczy, że mam świnki hodować!!! wizyta przed adopcyjna konieczna nadzwyczaj!!! Quote
nobody29 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Oj nie!!!!!! Nie wydajcie tego pieska ludziom ktorzy deklaruja ze maja wolna bude!! Ja mam pusty duzy wolny balkon ale to nie znaczy ze moge adoptowac krowe i Ja tam trzymac bo jest miejsce. Poczekajmy az pojawi sie domek i kochajacy wlasciciele bo ten piesek na to zasluguje. Pozdrawiam Quote
Reno2001 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Aga, mnie też się nie podoba (jeśli mogę wyrazić swoje zdanie). To piękny piesek do spokojnego domku . W żadnym wypadku nie do budy!! [SIZE=2]I jeszcze ten sznaucer-ta pani ma pewność, że on zaakceptuje drugiego psa w domu? Quote
Reno2001 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dwa dni bez spacerku???:angryy: No maleńki, razem idziemy na pierwszą:multi: . Quote
Reno2001 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie maleńki nie zapomniałam o Tobie:loveu: . Dalej jesteś mój nr jeden:iloveyou: spośród wszystkich psiaczków do adopcji. Idziemy na spacerek. Chodź, chodź!! Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Dostaje maile, ale tak glupie, ze nawet szkoda sie denerwowac przy czytaniu....np. czy nie mamy suczek collie, bo gosciu szuka partnerki dla swojego samca :angryy: rece opadaja :mdleje: Quote
Reno2001 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dla tego cudeńka tylko na prawdę dobry domek. On zasługuje tylko na taki:loveu: . Buuuuuu :placz: - domku gdzie jesteś?? Niestety zawsze znajdą się ludzie z durnymi pomysłami. Żartownisie. Co niektórzy mają za mało wrażeń w życiu:angryy: :angryy: . Niech sie zapiszą na kurs spadochronowy:eviltong: ! Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 RUFUS jest juz na stronie www.acrylmed.com.pl w zakladce Dr Lucy, zobacz Ewa....:p Quote
Reno2001 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aga tak sie cieszę, może teraz cos się ruszy we właściwym kierunku:loveu: . Ja nie wiem, ale kurcze tak mi ten psiak chodzi po głowie, że szok:crazyeye: . Jak patrzę na jego zdjęcia to mi się ryczeć chce, że on w schronisku. Cały czas go widze w tym boksie( to obraz z dnia gdy odbieraliśmy Aldkę). No po prostu mnie skręca i mam supeł w gardle:placz: . Gdyby nie mój tryb życia:angryy: ( ciągle w biegu), małe mieszkanie i ta dość spora liczba psów, które wprawdzie ze mną nie mieszkają, ale które mam pod opieką, to juz by go tam dawno nie było. Niestety po prostu nie dam rady...:placz: :placz: :placz: . Życie nigdy nie będzie sprawiedliwe! Quote
nobody29 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Masz racje Reno - zycie nie jest sprawiedliwe:( Quote
Reno2001 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzis zabieram cię na wieczorny spacerek:p ! Chciałabym aby był to ostatni taki wirtualny spacer:placz: . Quote
terra Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Piękny pies marnieje w schronisku, kto go pokocha? Quote
Reno2001 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 I wskakujemy na pierwszą pozycję HOOOP:multi: ! Quote
Reno2001 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 I idziemy na wieczorny spacerek razem z Aldą-ty sliczny niestety jedynie wirtualnie:placz: !! Quote
Ulka18 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hop kolaku. Pokaz sie na pierwszej stronie. Quote
Recommended Posts