Martika&Aischa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Mysza2']Sunia już na miejscu, rozmawiałam z Grażynką:):) Poznaje otoczenie, z Tuptusiem w przyjaźni na Dina panienka powarkuje:) Grazia na pewno napisze więcej jak wróci:)[/QUOTE] Odetchnęłam z ulgą :) Jutro maleńka idzie z ciocią Grażynką do weterynarza. Trzeba zrobić porządek w pyszczku na cito! Stan uzębienia jest po prostu koszmarny! :( Quote
bela51 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Zajrzałam dopiero dzisiaj, a tu juz po akcji !!! Jestescie niezawodne jak zawsze ! Quote
giselle4 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Mysza2']Sunia już na miejscu, rozmawiałam z Grażynką:):) Poznaje otoczenie, z Tuptusiem w przyjaźni na Dina panienka powarkuje:) Grazia na pewno napisze więcej jak wróci:) wiecej napisze juz michelle ja tylko wstawie fotke malutkiej ktora zrobilam:) moj kolega,lubie jego z tym nam nie po drodze bo te dwa łobuzy to moje tymczasy u michelle Quote
piescofajnyjest Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 :) no to teraz szczesliwa psinka!!!!uffffff Quote
Mysza2 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Pasują z Tuptkiem do siebie:). Może i do Dina się pomału przekona. Quote
Awit Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Boże, tak zwyczajnie wywaliła ją? I jak potem wychodziła z domu to co, psina może do niej szła a ona ją odpędzała? Nie zgłaszałyście porzucenia na policję? Mała jest pinczerowata, takie psy wszystko przeżywają po stokroć bardziej, bo taka już pinczera natura. Ja mam pinczerkę to wiem jakie to wrażliwe stworzonko. Czy ona nie jest w ciąży, bo jest jakaś okrągła. Agusia jesteś aniołem, reszta ciotek też:-) Quote
michelle04 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Witajcie Cioteczki owszem my równiez mamy wrażenie, iż ona jest w ciąży, Goni chłopaków, gdy chcą powąchać ją pod ogonkiem i to ostro, na początek warkot, a gdy to nie skutkuje to szczeka i pokazuje te resztki zębisk Tupka zaakaceptowała,natomiast ciekawość Dina ją denerwuje i przywołuje go do porządku, coś czuję, że szykuje się nowy przywódca tej bandy,jak tylko zrobimy porządek z zębami, ktoś tu pokaże na co go stać :) Acha nic nie zjadła, ani suchej ani puszki,dostała bułkę z serkiem to troszkę pomieliła i serek zjadła,a reszta wyladowała na ziemi Quote
Mysza2 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Witaj Michelle :):):) Bardzo bardzo Ci dziękujemy. Na pewno ją to musi boleć, dziwiłabym się gdyby jadła, z tym co ma w pyszczku, obyś nie wykrakała z tym przywództwem, a taka potulna się wydawała. Quote
michelle04 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Mysza2']Witaj Michelle :):):) Bardzo bardzo Ci dziękujemy. Na pewno ją to musi boleć, dziwiłabym się gdyby jadła, z tym co ma w pyszczku, obyś nie wykrakała z tym przywództwem, a taka potulna się wydawała.[/QUOTE] No i dobrze!!!Jak kobitka rządzi to przynajmniej jest porządek w obejściu :) Quote
Malgoska Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Jak fajnie, że wszystko się dobrze skończyło dla psinki. Quote
Mysza2 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 kto jeszcze wesprze sunię deklarację, prosimy o każde 5 zł Quote
Gosiapk Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 (edited) [quote name='elik']To nie ona wyrzuci dzieci, bo ona przecież "kocha" swoje dzieci. To dzieci ją wyrzucą (i oby), nauczone jej postępowaniem.[/QUOTE] Pięknym za nadobne. I niech tak będzie. [quote name='michelle04']No i dobrze!!!Jak kobitka rządzi to przynajmniej jest porządek w obejściu :)[/QUOTE] Porządek musi być :) [quote name='michelle04']Witajcie Cioteczki owszem my równiez mamy wrażenie, iż ona jest w ciąży, (...) [/QUOTE] Szykuje się sterylka aborcyjna :roll: Edited May 20, 2012 by Gosiapk rozszerzenie Quote
Lolalola Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 ciesze sie,ze niunia juz bezpieczna:)..jutro sobie poczytam wszystko..... Quote
Mysza2 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='daga31081980']ja daję 10 zł stałej[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy :multi::multi::multi: to mamy już 35 zł Quote
NikaEla Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Mysza2'] Z towarzyszem podróży, który jedzie na operację A tutaj wątek Tonika - kolegi z podroży: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226399 zapraszam też na bazarki z mojego podpisu: dochód przeznaczamy na pokrycie kosztów związanych z operacją Tonia Quote
Mysza2 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Nikaragua']A tutaj wątek Tonika - kolegi z podroży: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226399 zapraszam też na bazarki z mojego podpisu: dochód przeznaczamy na pokrycie kosztów związanych z operacją Tonia Witaj na wątku Lali, zagłosowane na wierszyki:):) A Toniowi dziękujemy za użyczenie miejsca naszej suni:) Quote
AgusiaP Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Jestem kochane cioteczki:lol: Boziu co ja bym zrobiła gdyby nie WY. :cool3: Pieknie dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja teraz internet mam tylko w pracy a wiecie jak to jest w pracy... Teraz jestem spokojna, bo maleńka jest już bezpieczna, ale uwierzcie mi tego piątku długo nie zapomnę:shake::shake::shake: Jak ją wzięłam od tej laski nogi mi się tak trzęsły, że auta nie mogłam prowadzic... Długo zastanawiałam się czy iśc do niej czy zabrac ją z pod tego bloku, ale ona bała się podejśc do mnie i tak pod wpływem chwili zdecydowałam, że pójdę i zapytam... Nie będę komentowała tego co zrobiła z maleńką, bo ja takich ludzi nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem... Bardzo jestem ciekawa co powie dzisiaj wet na temat stanu zdrowia suni Jeszcze raz wszystkim pięknie dziękuje:loveu::loveu::loveu: bez Was nie dałam bym rady:loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='daga31081980']ja daję 10 zł stałej[/QUOTE] Ciocia kochana ślicznie dziękujemy :*:*:* Ja się w końcu zabieram za bazarek dla Lalusi bo koszty przed nami duże :( Cioteczki czy ktoś jest w stanie się jeszcze dołożyć ? tu każda złotówka na wagę złota. Quote
Recommended Posts