Dancik Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia Michell jeśli cioteczki nie mają nic przeciwko ustaliłyśmy z Myszką i Agusią że przekażemy pieniążki które pozostały na koncie Laluni kochanemu Floreczkowi który wrócił do Was z nieudanej adopcji :( wiem że to nie wiele ale chociaż tak możemy pomóc![/QUOTE] Jeśli chodzi o mnie to ja nie mam nic naprzeciwko ...dobrze że choć troszkę można wspomóc kolejnego psiaka w potrzebie. A Laluni niech się wiedzie . Wielkie dzięki dladobrych ludzi którzy dali jej kochający dom :) Niestety nie zmienimy losu wszystkich psów ale kilku lub kilkunastu razem damy radę a to już dużo :) Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Dancik']Jeśli chodzi o mnie to ja nie mam nic naprzeciwko ...dobrze że choć troszkę można wspomóc kolejnego psiaka w potrzebie. A Laluni niech się wiedzie . Wielkie dzięki dladobrych ludzi którzy dali jej kochający dom :) Niestety nie zmienimy losu wszystkich psów ale kilku lub kilkunastu razem damy radę a to już dużo :)[/QUOTE] Dziękujemy Danusiu kochana :loveu: oj tak takich zakończeń nam właśnie potrzeba :) oby jak najwięcej :) Quote
michelle04 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia Michell jeśli cioteczki nie mają nic przeciwko ustaliłyśmy z Myszką i Agusią że przekażemy pieniążki które pozostały na koncie Laluni kochanemu Floreczkowi który wrócił do Was z nieudanej adopcji :( wiem że to nie wiele ale chociaż tak możemy pomóc![/QUOTE] O Bogowie!!! Dziękuję Cioteczki w imieniu swoim i Flora :) Chyba wytnę kozikiem wasze imiona na gruszce,śliwce, jablonce albo czereśni - wybierajcie i drzewko jest wasze wraz z owocami i trawką pod drzewkiem, gdzie możecie sobie odpoczywać do woli, zgoda?? :) Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='michelle04']O Bogowie!!! Dziękuję Cioteczki w imieniu swoim i Flora :) Chyba wytnę kozikiem wasze imiona na gruszce,śliwce, jablonce albo czereśni - wybierajcie i drzewko jest wasze wraz z owocami i trawką pod drzewkiem, gdzie możecie sobie odpoczywać do woli, zgoda?? :)[/QUOTE] Ciocia kochana trzymamy Cię za słowo ;) Legniemy na sekundkę z całym zwierzyńcem i to będzie dla nas najwspanialsze podziękowanie :loveu: bo cóż może dać więcej radości niż machające ogonki :loveu: A Floreczkowi życzymy najlepszego domku na świecie !!!!!! Quote
AgusiaP Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia kochana trzymamy Cię za słowo ;) Legniemy na sekundkę z całym zwierzyńcem i to będzie dla nas najwspanialsze podziękowanie :loveu: bo cóż może dać więcej radości niż machające ogonki :loveu: A Floreczkowi życzymy najlepszego domku na świecie !!!!!![/QUOTE] I ja się do tych słów Martuni przyłączam:cool3: Oby Floerczek znalazł wspaniały domek tak jal Laleczka:lol::lol::lol: Quote
Lolalola Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 wspaniale wiesci:)dawno nie zagladalam a tu taki news:)szczescia psineczko kochana w nowym domku:) Quote
giselle4 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 u Laleczki wszystko ok sielanka dajcie pani troche czasu ...moze sie zarejestruje i sama cos napisze:) Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Najserdeczniej zapraszamy na szaleństwo wyprzedażowe :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230659-Szale%C5%84stwo-czas-zacz%C4%85%C4%87-%29-Wielka-Wyprzeda%C5%BC!!!-Wszystkie-Marki-21-08-22-00[/url] cioteczki podnieście nas chociaż ;) Quote
MALWA Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja również nie zagladałam ostatnio na wątek Lali. Teraz widzę, ze Lala w nowym domku. MIała malutka szczęście, i oby wiecej takich szczęśliwych zakończeń zdarzało się tu na dogo. A moze tytuł już zmienicie, bo cały czas taki smutny... Quote
AgusiaP Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='giselle4']u Laleczki wszystko ok sielanka dajcie pani troche czasu ...moze sie zarejestruje i sama cos napisze:)[/QUOTE] Oczywiście Grażynko ;) czekamy cierpliwie :cool3: Quote
Mysza2 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='giselle4']u Laleczki wszystko ok sielanka dajcie pani troche czasu ...moze sie zarejestruje i sama cos napisze:)[/QUOTE] Graziu, a nie przysłali Panciostwo jakiegoś maila, pora byłaby podzielić pieniążki Lali, ale wolimy mieć pewność że wszystko ok Quote
giselle4 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Mysza2']Graziu, a nie przysłali Panciostwo jakiegoś maila, pora byłaby podzielić pieniążki Lali, ale wolimy mieć pewność że wszystko ok[/QUOTE] kobieto wszystko jest ok zwrotow nie przewidziano jak powidziala starsza pani. i zmiencie tytuł kochane...Ona juz ma swoich ludzi. Dzisiaj zatelefonuje i mam nadzieje ze do konca tygodnia sami cos napisza.... Quote
AgusiaP Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='giselle4']kobieto wszystko jest ok zwrotow nie przewidziano jak powidziala starsza pani. i zmiencie tytuł kochane...Ona juz ma swoich ludzi. Dzisiaj zatelefonuje i mam nadzieje ze do konca tygodnia sami cos napisza....[/QUOTE] Super ;) to czekamy :cool3: Quote
Mysza2 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Agunia, zmień kochana tytuł , bo straszy:) Quote
AgusiaP Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Mysza2']Agunia, zmień kochana tytuł , bo straszy:)[/QUOTE] Ok Myszeczko ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 liczymy po cichutku na jakieś wieści z nowego domku ;) Quote
Nadziejka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1111.gif[/IMG]sciskamy kciuki za cala rodzinke Laluniowa:loveu: Quote
giselle4 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 to jest wczorajszy sms ,,Witam, Lala jest bardzo grzeczna i juz sie zadomowila.Mysle ze jest u nas szczesliwa chętnie chodzi na spacerki,apetyt jej dopisuje i noce spędza w moim łozku,, wecej info na maila Quote
AgusiaP Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 (edited) Sorki dwa razy ten sam post :angryy: Edited August 21, 2012 by AgusiaP Quote
AgusiaP Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='giselle4']i noce spędza w moim łozku [/QUOTE] O matulu, ale się cieszę :multi::multi::multi::multi: śpi w łóżeczku :loveu::loveu: Dzięki Grażynko :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nasza księżniczka poduszeczkowa ;):loveu: Quote
Recommended Posts