Gabi79 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Już nie mogę się doczekać wieści i fotek z nowego domu:lol: Quote
AgusiaP Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Mysza2 napisał(a):to ja zamiast Grazi napiszę bo Grazia nie ma w domu neta. Grazia mi najpierw tylko powiedziała "Mysza to jest TEN DOM" Lala wprawdzie przyszła się przywitać i dać buzi, ale zaraz poszła za Panem na balkon, zadomowiona w 100 %. Na rannym spacerze pięknie załatwiła wszystkie potrzeby, była z Państwem na działce, wszyscy w Lali zakochani. Grazia mi powiedziała że Państwo z tej samej bajki co państwo naszego Brunka i możemy być o jej los całkowicie spokojne. Lala ma 3 osoby w domu, Pancię, ,mamę Panci i Tatę Panci. Bardzo bardzo się cieszę:):):) O takim domku marzyłam :loveu::loveu::loveu: Jednak marzenia się spełniają ;););) Laluniu słoneczko moje kochane tak bardzo się cieszę:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 I pomyśleć Agunia że jeszcze niedawno stałaś z małą sierotką na ulicy i chciało Ci się płakać a dziś możemy płakać tylko i wyłącznie ze szczęścia :multi::loveu: Quote
AgusiaP Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):I pomyśleć Agunia że jeszcze niedawno stałaś z małą sierotką na ulicy i chciało Ci się płakać a dziś możemy płakać tylko i wyłącznie ze szczęścia :multi::loveu: Dokładnie Martunia, morducha sama mi się śmieje ze szczęścia od wczoraj :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
michelle04 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Z drogi!!!!!!! bo babcia przyjechala w odwiedziny i może ma jakiś prezent do zjedzenia :) Quote
Mysza2 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Michelle, nie mogłyśmy się doczekać:):) no i Agusia wreszcie się cieszy, a mało mnie nie wykończyła Quote
AgusiaP Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) [quote name='michelle04']Z drogi!!!!!!! bo babcia przyjechala w odwiedziny i może ma jakiś prezent do zjedzenia :) Pańcia na włościach:cool3: na proszę :multi::multi::multi: Powtórzę się, ale gęba sama mi się śmieje :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!: Elunia :cool3: oj tam o tam Edited August 9, 2012 by AgusiaP Quote
Beatkaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Lalunia,mordka mi się sama cieszy :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 wieziemy ksiazeczka Ta mała wiedzma zaszczekała na babcie skoczyla mi na noge i bala buzki odkręciła sie na pięcie i za panem pokazala swoje poslano Quote
giselle4 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Jest bardzo dobrze pani czasem wysle fotki i jakies info to my wkleimy ale poprosimy pania o zalogowanie sie na dogo i niech sama pisze o swojej krolewnie:) i juz sie nie martwic..... Lala to dama:) Quote
giselle4 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 ciotki kochane mam jeszcze jedną fajna fotke tylko nie moge jej znalezc...ale poszukam:) Quote
Nadziejka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 :iloveyou::buzi::modla:cudnie- szczescia Lalunieczko :loveu:i ludeczkom twoim stokroc Quote
Gabi79 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 giselle4 napisał(a):Jest bardzo dobrze pani czasem wysle fotki i jakies info to my wkleimy ale poprosimy pania o zalogowanie sie na dogo i niech sama pisze o swojej krolewnie:) i juz sie nie martwic..... Lala to dama:) Jak miło czytać, że Lalunia szczęśliwa, można odetchnąć z ulgą. Żyj Laluniu jak w bajce długo i szczęśliwie:Cool!: Quote
AgusiaP Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 giselle4 napisał(a):Jest bardzo dobrze pani czasem wysle fotki i jakies info to my wkleimy ale poprosimy pania o zalogowanie sie na dogo i niech sama pisze o swojej krolewnie:) i juz sie nie martwic..... Lala to dama:) To już będzie spełnienie marzeń Grażynko jak Państwo zalogują się na Dogo:lol:;) Dzięki za zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 AgusiaP napisał(a):To już będzie spełnienie marzeń Grażynko jak Państwo zalogują się na Dogo:lol:;) Dzięki za zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Popieram, Agusia Ty o tej porze na dogo????????? Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ależ cudne wieści ...........nasza Lalucha taka szczęśliwa :loveu: Kolejny wspaniały domek dla psiaka z Zagłębia ;) Grażynko Ty to jednak masz rękę do adopcji :) Pięknie dziękujemy za opiekę nad naszą księżniczką :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Graziu, bardzo dziękujemy za wszystko :loveu::loveu::loveu::loveu: A jakby pan się zalogował i jakąś drobną fotorelację od czasu do czasu wrzucił to będziemy przeszczęśliwe:) Quote
AgusiaP Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Gabi79 napisał(a):Popieram, Agusia Ty o tej porze na dogo????????? Tak Gabrysiu przyjechałam wyjśc z Sarcią i musiałam sprawdzic co tam u naszej Laluni :cool3: Ja również chciałam podziękowac Grażynce i Michelle za wspaniałą opieka nad naszą maleńka:loveu::loveu::loveu: Oczywiście kochanej mojej Gabi, która zgodziła się, żeby Lalunia do momentu załatwienia transportu mogła zostac u niej:loveu::loveu::loveu: Martuni, Eluni, Danusi, Beatce, Iwonce i wszystkim dziewczynką, które były ze mną i z naszą kochaną Laleczką:loveu::loveu::loveu: Gdyby nie Wy sama nie dałabym rady jej pomóc :loveu::loveu::loveu: Jeteście kochane :loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
michelle04 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Zostaje mi tylko życzyć tej Cytrze szczęscia i rozliczyć się z kaski :) laluni zostalo na koncie 85,10 Pln ( koszt hotelowania 220,00 pln,podzielić na 31 dni lipca wychodzi koszt za jeden dzien 7,10 Pln,lala byla do dnia 7-08, więc 19 dni w nowym miesiącu co daje kwotę 134,90 Pln- chyba dobrze policzylam, bo jakaś dzisiaj zkrecona jestem :) ) Proszę o info komu i na jaki nr konta mam przelać pieniążki :) Quote
Martika&Aischa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 michelle04 napisał(a):Zostaje mi tylko życzyć tej Cytrze szczęscia i rozliczyć się z kaski :) laluni zostalo na koncie 85,10 Pln ( koszt hotelowania 220,00 pln,podzielić na 31 dni lipca wychodzi koszt za jeden dzien 7,10 Pln,lala byla do dnia 7-08, więc 19 dni w nowym miesiącu co daje kwotę 134,90 Pln- chyba dobrze policzylam, bo jakaś dzisiaj zkrecona jestem :) ) Proszę o info komu i na jaki nr konta mam przelać pieniążki :) Ciocia Michell jeśli cioteczki nie mają nic przeciwko ustaliłyśmy z Myszką i Agusią że przekażemy pieniążki które pozostały na koncie Laluni kochanemu Floreczkowi który wrócił do Was z nieudanej adopcji :( wiem że to nie wiele ale chociaż tak możemy pomóc! Quote
Recommended Posts