Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
to ja zamiast Grazi napiszę bo Grazia nie ma w domu neta.
Grazia mi najpierw tylko powiedziała "Mysza to jest TEN DOM"
Lala wprawdzie przyszła się przywitać i dać buzi, ale zaraz poszła za Panem na balkon, zadomowiona w 100 %.
Na rannym spacerze pięknie załatwiła wszystkie potrzeby, była z Państwem na działce, wszyscy w Lali zakochani.
Grazia mi powiedziała że Państwo z tej samej bajki co państwo naszego Brunka i możemy być o jej los całkowicie spokojne.
Lala ma 3 osoby w domu, Pancię, ,mamę Panci i Tatę Panci.
Bardzo bardzo się cieszę:):):)

O takim domku marzyłam :loveu::loveu::loveu:
Jednak marzenia się spełniają ;););)
Laluniu słoneczko moje kochane tak bardzo się cieszę:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
I pomyśleć Agunia że jeszcze niedawno stałaś z małą sierotką na ulicy i chciało Ci się płakać a dziś możemy płakać tylko i wyłącznie ze szczęścia :multi::loveu:

Dokładnie Martunia, morducha sama mi się śmieje ze szczęścia od wczoraj :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted (edited)

[quote name='michelle04']Z drogi!!!!!!! bo babcia przyjechala w odwiedziny i może ma jakiś prezent do zjedzenia :)

Pańcia na włościach:cool3: na proszę :multi::multi::multi:
Powtórzę się, ale gęba sama mi się śmieje :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!:
Elunia :cool3: oj tam o tam

Edited by AgusiaP
Posted

Jest bardzo dobrze
pani czasem wysle fotki i jakies info
to my wkleimy
ale poprosimy pania o zalogowanie sie na dogo
i niech sama pisze o swojej krolewnie:)
i juz sie nie martwic.....
Lala to dama:)

Posted

giselle4 napisał(a):
Jest bardzo dobrze
to my wkleimy

Jak miło czytać, że Lalunia szczęśliwa, można odetchnąć z ulgą.
Żyj Laluniu jak w bajce długo i szczęśliwie:Cool!:

Posted

giselle4 napisał(a):
Jest bardzo dobrze
to my wkleimy

To już będzie spełnienie marzeń Grażynko jak Państwo zalogują się na Dogo:lol:;)
Dzięki za zdjęcia:loveu::loveu::loveu:

Posted

AgusiaP napisał(a):
To już będzie spełnienie marzeń Grażynko jak Państwo zalogują się na Dogo:lol:;)
Dzięki za zdjęcia:loveu::loveu::loveu:

Popieram, Agusia Ty o tej porze na dogo?????????

Posted

Ależ cudne wieści ...........nasza Lalucha taka szczęśliwa :loveu: Kolejny wspaniały domek dla psiaka z Zagłębia ;) Grażynko Ty to jednak masz rękę do adopcji :) Pięknie dziękujemy za opiekę nad naszą księżniczką :loveu:

Posted

Graziu, bardzo dziękujemy za wszystko :loveu::loveu::loveu::loveu:
A jakby pan się zalogował i jakąś drobną fotorelację od czasu do czasu wrzucił to będziemy przeszczęśliwe:)

Posted

Gabi79 napisał(a):
Popieram, Agusia Ty o tej porze na dogo?????????

Tak Gabrysiu przyjechałam wyjśc z Sarcią i musiałam sprawdzic co tam u naszej Laluni :cool3:

Ja również chciałam podziękowac Grażynce i Michelle za wspaniałą opieka nad naszą maleńka:loveu::loveu::loveu:
Oczywiście kochanej mojej Gabi, która zgodziła się, żeby Lalunia do momentu załatwienia transportu mogła zostac u niej:loveu::loveu::loveu:
Martuni, Eluni, Danusi, Beatce, Iwonce i wszystkim dziewczynką, które były ze mną i z naszą kochaną Laleczką:loveu::loveu::loveu:
Gdyby nie Wy sama nie dałabym rady jej pomóc :loveu::loveu::loveu:
Jeteście kochane :loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Zostaje mi tylko życzyć tej Cytrze szczęscia i rozliczyć się z kaski :) laluni zostalo na koncie 85,10 Pln ( koszt hotelowania 220,00 pln,podzielić na 31 dni lipca wychodzi koszt za jeden dzien 7,10 Pln,lala byla do dnia 7-08, więc 19 dni w nowym miesiącu co daje kwotę 134,90 Pln- chyba dobrze policzylam, bo jakaś dzisiaj zkrecona jestem :) )
Proszę o info komu i na jaki nr konta mam przelać pieniążki :)

Posted

michelle04 napisał(a):
Zostaje mi tylko życzyć tej Cytrze szczęscia i rozliczyć się z kaski :) laluni zostalo na koncie 85,10 Pln ( koszt hotelowania 220,00 pln,podzielić na 31 dni lipca wychodzi koszt za jeden dzien 7,10 Pln,lala byla do dnia 7-08, więc 19 dni w nowym miesiącu co daje kwotę 134,90 Pln- chyba dobrze policzylam, bo jakaś dzisiaj zkrecona jestem :) )
Proszę o info komu i na jaki nr konta mam przelać pieniążki :)

Ciocia Michell jeśli cioteczki nie mają nic przeciwko ustaliłyśmy z Myszką i Agusią że przekażemy pieniążki które pozostały na koncie Laluni kochanemu Floreczkowi który wrócił do Was z nieudanej adopcji :( wiem że to nie wiele ale chociaż tak możemy pomóc!