Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']ale przyjechali z całą resztą rodziny tzn siostrą z mężem i jej córeczką
tak z pancią i jej mamcią
ale
Wasza panna widzac ze za chwilke michelle poda kolacje
nie chciała jechac z pancią tylko
wracala na podworko ...bo nie dostala kolacji
a jak sie kłociła
nie chciala wejsc do auta....bo tam jedzenie
a Ona?
Z płaczem wsiadla do auta na kolanka do pani i pojechala
ale jak na mnie patrzyla
moja ulubienica...to strach.
..nie dostala kolacji bo balam sie ze zwymiotuje
a nie z oszczędnosci ale jak mialam jej to wytłumaczyc

Wiec,zostala nam smyczka po LALI
ale wzbogacone jestesmy tez o posłanko po poprzednim piesku ludzi oraz szczotke ,zabawki itd....
Dzisiaj zawioze ksiazeczke i zrobie pare fotek
komu przeslac umowe adopcyjną?
ale to za tydzien
zawsze odczekuje tydzien na uprawomocnienie sie adopcji

Mam nadzieje ze to juz nie my bedziemy wklejec fotki i pisac info i panience
a to na pozegnanie

chyba cos mnie gryzie

szczescia kruszynko

:)

Edited by giselle4
Posted

[quote name='giselle4']tak z pancią i jej mamcią
ale
Wasza panna widzac ze za chwilke michelle poda kolacje
nie chciała jechac z pancią tylko
wracala na podworko ...bo nie dostala kolacji
a jak sie kłociła
nie chciala wejsc do auta....bo tam jedzenie
a Ona?
Z płaczem wsiadla do auta na kolanka do pani i pojechala
ale jak na mnie patrzyla
moja ulubienica...to strach.
..nie dostala kolacji bo balam sie ze zwymiotuje
a nie z oszczędnosci ale jak mialam jej to wytłumaczyc

Mma nadzieje ze to juz nie my bedziemy wklejec fotki i pisac info i panience
a to na pozegnanie

chyba cos mnie gryzie

szczescia kruszynko

:)

Tak jak wczoraj mówiłam Grażynko bardzo się cieszę, że zapomniałaś o tej ksiązeczce:evil_lol:
Ciekawa jestem jak Lalunia zareaguje dzisiaj jak tam pojedziecie;)

Grażynko czy w takim razie dasz panią link do wątku Laluni i same będą nam przekazywac informacje co tam słychac u naszej maleńkiej?;)
Byłoby super miec wadomości na bieżąco z nowego domku Laluni:lol:

Laleczko moja kochana :loveu: myślę, że to ten domek i będzeisz w nim bardzo szczęsliwa:loveu::loveu::loveu:
chociaż wczoraj troszeczkę panikowałam:oops:

A teraz aż się boję napisac............ ale przysięgam nie jechałam do pracy, nie rozglądałam się, tylko przez przypadek w rozmowie z panią Kasią od labka, którego znalazła ( pisałam o nim wcześniej... Beatka i Gabi wie, bo mi pomagały szukac ogłoszeń czy komuś nie zaginął)
dowiedziałam się, że na tym samym osiedlu co Daffi, Daissy i Lalunia, błąka sie maleńka, długowłosa sunieczka:-(:-(:-(
Jest bardzo przestraszona nie podchodzi do pani, prawdopodobnie ma małe...
Pani Kasia powiedziała, że będzie starała się ją oswoic i pomóc tej malenkiej...

Myszeczka jak będzie miała nocne koszmary to chyba ze mną w roli głównej:oops:

Posted

Jakie cudne wieści, po Perełce, Lalunia :loveu:...Bądź szczęśliwa maleńka...:lol:
Agusia, ja czułam, ze natychmiast znajdziesz na miejsce Laluni następną bide...Co robimy? Ma już wątek?

Posted

iwonamaj napisał(a):
Jakie cudne wieści, po Perełce, Lalunia :loveu:...Bądź szczęśliwa maleńka...:lol:
Agusia, ja czułam, ze natychmiast znajdziesz na miejsce Laluni następną bide...Co robimy? Ma już wątek?

Iwonko dzisiaj zadzwoniłam do pani Kasi, bo przez jakiś czas nie odzywałam się do niej a chciałam wiedziec czy dostała już linki do ogłoszeń dla labka.
I tak od słowa do słowa zeszło na temat ewentualnego domku dla niego, jesli taki sie znajdzie;)
Pani kasia zaczęła opowiadac jak to wczoraj miała przyjechac rodzina, której labek zaginął w październiku a ona modliła sie o to, zeby to nie był ich piesek i że nie wie czy ona bedzie w stanie będzie go oddac...
Ja zaczełam opowiadac o Lali i okazało się, że jest z tego osiedla i nie omieszkała opowiedziec mi o tej suni.
Nie jest pewna na 100% czy ma małe, ale mówi, że jak do niej podchodzi mała pędem ucieka gdzieś w krzaki tak jak by czegoś tam pilnowała...

Posted

iwonamaj napisał(a):
No tak, trzeba by to sprawdzić...Lepiej, żeby nie było małych. Czyli jest mała, bezdomna sunieczka...

Tak długowłosa, maleńka, biała w czarne łatki sunieczka, tak zrozumaiłam.
Martunia ja też mam nadzieję, że nie ma małych...ale jak nie ma a jest bezdomna :-(pewnie będzie je miec...:-(

Tak się cieszę, że Lalunia ma domek:multi::multi::multi: ale jak to zawsze bywa kolejna bida już na horyzoncie:-(

Po co ja zaczełam do pani Kasi mówic o Laluni:shake:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja też Martunia:shake:
Ciekawe o której Grazynka wybiera się do Laluni:cool3:
Martunia daj znac jak będą jakieś wiadomości ;)

Dam na pewno :) sama jestem bardzo ciekawa jak nasza Lalucha przetrwała pierwszą nockę ;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja też Martunia:shake:
Ciekawe o której Grazynka wybiera się do Laluni:cool3:
Martunia daj znac jak będą jakieś wiadomości ;)

Okolo 18 aby juz była o kolacji:)

Posted

to czekamy na relacje z pierwszej ręki,co u naszej Laluni :):)

AgusiaP napisał(a):
Iwonko dzisiaj zadzwoniłam do pani Kasi, bo przez jakiś czas nie odzywałam się do niej a chciałam wiedziec czy dostała już linki do ogłoszeń dla labka.
I tak od słowa do słowa zeszło na temat ewentualnego domku dla niego, jesli taki sie znajdzie;)
Pani kasia zaczęła opowiadac jak to wczoraj miała przyjechac rodzina, której labek zaginął w październiku a ona modliła sie o to, zeby to nie był ich piesek i że nie wie czy ona bedzie w stanie będzie go oddac...
Ja zaczełam opowiadac o Lali i okazało się, że jest z tego osiedla i nie omieszkała opowiedziec mi o tej suni.
Nie jest pewna na 100% czy ma małe, ale mówi, że jak do niej podchodzi mała pędem ucieka gdzieś w krzaki tak jak by czegoś tam pilnowała...

Och..Agusia...kolejna bida :( Mam nadzieję,ze tej Pani da się jakoś oswoić małą i wtedy będzie można działać....koniecznie sterylka i dom dla suni.Oby tylko nie było już małych...

Posted

to ja zamiast Grazi napiszę bo Grazia nie ma w domu neta.
Grazia mi najpierw tylko powiedziała "Mysza to jest TEN DOM"
Lala wprawdzie przyszła się przywitać i dać buzi, ale zaraz poszła za Panem na balkon, zadomowiona w 100 %.
Na rannym spacerze pięknie załatwiła wszystkie potrzeby, była z Państwem na działce, wszyscy w Lali zakochani.
Grazia mi powiedziała że Państwo z tej samej bajki co państwo naszego Brunka i możemy być o jej los całkowicie spokojne.
Lala ma 3 osoby w domu, Pancię, ,mamę Panci i Tatę Panci.
Bardzo bardzo się cieszę:):):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Lala wprawdzie przyszła się przywitać i dać buzi, ale zaraz poszła za Panem na balkon, zadomowiona w 100 %.
Na rannym spacerze pięknie załatwiła wszystkie potrzeby, była z Państwem na działce, wszyscy w Lali zakochani.
Grazia mi powiedziała że Państwo z tej samej bajki co państwo naszego Brunka i możemy być o jej los całkowicie spokojne.

Pozostaje tylko się cieszyć szczęściem małej :) Nic dodać, nic ująć.

Posted

Mysza2 napisał(a):

Jak ja się cieszę że Lalunia trafiła na tak wspaniałych ludzi :multi: Kolejna bida ma wspaniały i wymarzony domek :loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']to ja zamiast Grazi napiszę bo Grazia nie ma w domu neta.
Hip hip hura !!!Lalunia tak cudownie trafiła !!!! Tego jej wszyscy życzyliśmy :):):)