Nadziejka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 trzymamyy i domus nawolujemy , kciukujac caluni czas:thumbs::thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Zaglądam w oczekiwaniu na wieści ......oby tylko jak najlepsze ;) Quote
Beatkaa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Czekamy z niecierpliwością...na dobre wieści !! Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 i ja również przebieram nogami ze zniecierpliwienia ;) Quote
Beatkaa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ciocie nie trzymajcie nas w niepewności !! błagam,zwariuję zaraz !!!! :modla::modla: Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Beatkaa']Ciocie nie trzymajcie nas w niepewności !! błagam,zwariuję zaraz !!!! :modla::modla:[/QUOTE] ...jak tylko będą wieści nasza Grażynka na pewno napisze :) a ja zaciskam nieustannie:thumbs: Quote
Cantadorra Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ja również ciepło myślę i czekamy dalej :) Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 To ja się cioteczki będę żegnała :smile: Mam nadzieję że jak wrócę większość psiaków będzie już w swoich domkach :smile::bye: Quote
AgusiaP Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Rozmawiałam wczoraj z Grażynką Państwo nie zadzwonili... Może dzisiaj zadzwonią.... Quote
Beatkaa Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='AgusiaP']Rozmawiałam wczoraj z Grażynką Państwo nie zadzwonili... Może dzisiaj zadzwonią....[/QUOTE] Oh...martwię się :( mam nadzieję,że zadzwonią.... Quote
AgusiaP Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Beatkaa']Oh...martwię się :( mam nadzieję,że zadzwonią....[/QUOTE] Ja też się martwię :-( Miałam nadzieję, że to TEN domek...tzn. jeszcze mam Quote
Dancik Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ech ...ta cisza nie wróży najlepiej ale też mam jeszcze cichutką nadzieję................... Quote
giselle4 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ja bylam pewna tego domku ale cisza::( poczekajmy moze wyjechali na weekend moz pani pracuje [ma dyzur] Lala czuje sie dobrze i nawet nie wie ze my szalejemy Quote
AgusiaP Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='giselle4']ja bylam pewna tego domku ale cisza::( poczekajmy moze wyjechali na weekend moz pani pracuje [ma dyzur] Lala czuje sie dobrze i nawet nie wie ze my szalejemy[/QUOTE] Grażynko tak bym chciała, żeby tak było... Ale nie ukrywam,że się martwię :-( Quote
bela51 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 A nie lepiej zadzwonic do nich i po prostu zapytac, czy sprawa adopcji jest aktualna ? Moze szkoda czasu i złudzen... Quote
Gabi79 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='bela51']A nie lepiej zadzwonic do nich i po prostu zapytac, czy sprawa adopcji jest aktualna ? Moze szkoda czasu i złudzen...[/QUOTE] Popieram, bo najgorsze jest to czekanie, można się wykończyć nerwowo Jeśli Państwo się rozmyślili, to trudno..... Quote
AgusiaP Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Chyba nici z tego domku...:-( Grażynka miała mi dac znac, gdyby państwo dzwonili Bałam się cieszyc, ale czułam, że to ten domek. ale mam intuicje niech to...:shake::shake::shake: Quote
Gabi79 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='AgusiaP']Chyba nici z tego domku...:-( Grażynka miała mi dac znac, gdyby państwo dzwonili Bałam się cieszyc, ale czułam, że to ten domek. ale mam intuicje niech to...:shake::shake::shake:[/QUOTE] Aga nie tylko Ty masz taką intuicję..... Szkoda, że państwo nie zadzwonili, żeby powiedzieć, że jednak nie przyjdą. Przynajmniej byłaby jasność sytuacji. Ech.......:-( Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ja też jakoś czułam,że to Ci ludzie,a tu pech....wielka szkoda,że się nie udało :( Quote
AgusiaP Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Nic czekamy na następny telefon...wielka szkoda... Ten na który czekamy pewnie już nie zadzwoni:-(:-( Tak mi przykro Laluniu:-(:-( Quote
Beatkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='AgusiaP']Nic czekamy na następny telefon...wielka szkoda... Ten na który czekamy pewnie już nie zadzwoni:-(:-( Tak mi przykro Laluniu:-(:-([/QUOTE] Musimy wierzyć Agusiu...musimy.Nadzieja umiera ostatnia !!! Quote
Recommended Posts