AgusiaP Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Laluniu cały czas myslę o sobocie i nie mogę sobie znaleśc miejsca :lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='AgusiaP']Laluniu cały czas myslę o sobocie i nie mogę sobie znaleśc miejsca :lol:[/QUOTE] Będzie dobrze :) coś tak czuje ;) Quote
AgusiaP Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Będzie dobrze :) coś tak czuje ;)[/QUOTE] Ja też Martunia, ale boję się cieszyc, żeby nie zapeszyc :p Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='AgusiaP']Ja też Martunia, ale boję się cieszyc, żeby nie zapeszyc :p[/QUOTE] Dlatego cieszymy się tak po cichutku ;) Quote
AgusiaP Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Dlatego cieszymy się tak po cichutku ;)[/QUOTE] Oby Laluni i Perełce się udało ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='AgusiaP']Oby Laluni i Perełce się udało ;)[/QUOTE] Obie dziewczynki są cudne :) więc muszą mieć najlepsze domki na świecie :):):) Quote
AgusiaP Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Obie dziewczynki są cudne :) więc muszą mieć najlepsze domki na świecie :):):)[/QUOTE] Tak jest Martunia :lol::lol::lol::lol: Quote
Gabi79 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='AgusiaP']Laluniu cały czas myslę o sobocie i nie mogę sobie znaleśc miejsca :lol:[/QUOTE] To tak jak ja:lol: Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Też sobie miejsca znaleźć nie mogę:) niech się obu pannicom wreszcie poszczęści Quote
giselle4 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) cicho ciotki rodzinka suuuper i wiem ze jak kobieta sie uprze to Laleczka ma chate z marzen juz nigdy jej niczego nie zabraknie.... Edited July 13, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Mysza2']Gabuniu w domu, ale to nie jest najważniejsze. Najważniejsi są ludzie[/QUOTE] masz racje pani jest znaną pielęgniarka dziala tez na rzecz biednych i bezdomnych..... serce na dloni a pan to sam miod..... z okna bede widziala jak Lala biega:) Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='giselle4']cicho ciotki rodzinka suuuper i wiem ze jak kobieta sie uprze to Laleczko ma chate z marzen juz nigdy jej niczego nie zabraknie....[/QUOTE] No to ja czekam do soboty i milczę jak grób ;) Buziaki proszę tam przekazać moim ulubieńcom :loveu: Quote
Beatkaa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 W sobotę chwila prawdy :p:loveu: Wierzę,że wszystko pójdzie ok i Lalunia będzie mieć domek :loveu: Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Graziu, a ja nogami przebieram:) Oby się tylko Lalunia Pani spodobała. Pan przez telefon mnie bardzo ujął. Taki zrównoważony i ciepły. Tak się czeka na ten jeden właściwy telefon. Laluniu pokaż się z najlepszej strony. Quote
piescofajnyjest Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i tylko tyle mam do powiedzenia! Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 a w ferworze dzisiejszych zdarzeń wrażeń i zajęć zapomniałam Wam napisać, że miałam też drugi telefon o Lalę, ale to nie z tych "jednych jedynych" telefonów:) Quote
giselle4 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Mysza2']a w ferworze dzisiejszych zdarzeń wrażeń i zajęć zapomniałam Wam napisać, że miałam też drugi telefon o Lalę, ale to nie z tych "jednych jedynych" telefonów:)[/QUOTE] to zapomnij bo Ona musi miec chate wyjatkowa:) Quote
Gabi79 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='giselle4']to zapomnij bo Ona musi miec chate wyjatkowa:)[/QUOTE] Zgadzam się, Lala musi mieć cudownych i wyjątkowych ludzi do kochania. Ja już wysiadam nerwowo. Jednego dnia telefony w sprawie Laluni, Perełki i Tolci, może to dobry znak.:lol: Kciuki zaciśnięte!!!!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='giselle4']masz racje pani jest znaną pielęgniarka dziala tez na rzecz biednych i bezdomnych..... serce na dloni a pan to sam miod..... z okna bede widziala jak Lala biega:)[/QUOTE] O matuluuu trzymam z całych sił kciuki :lol::lol::lol::lol: O takim domku marzyłam dla Ciebie słoneczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I jeszcze tak blisko Ciebie Grażynko:cool3::cool3::cool3::cool3::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AgusiaP Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='Mysza2']a w ferworze dzisiejszych zdarzeń wrażeń i zajęć zapomniałam Wam napisać, że miałam też drugi telefon o Lalę, ale to nie z tych "jednych jedynych" telefonów :)[/QUOTE] Kurcze, ale tych telefonów było wczoraj;) Lalunia, Perełka i Tolcia:lol: Quote
Dancik Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='AgusiaP']Kurcze, ale tych telefonów było wczoraj;) Lalunia, Perełka i Tolcia:lol:[/QUOTE] O kurdę, ale super ! Jednak te ogłoszenia działają! Oby to byli ci właściwi ludzie .... ale ciiiiii....już niebawem się przekonamy...kciukasy zaciśnięte :) Quote
Gabi79 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='AgusiaP']Kurcze, ale tych telefonów było wczoraj;) Lalunia, Perełka i Tolcia:lol:[/QUOTE] Wczoraj był jakiś magiczny dzień, jeśli chodzi o telefony. Aga nie wiem, czy zauważyłaś, ale psiakom i kotkom, które Ty znajdujesz zawsze trafiają się cudowne domki:loveu::loveu::loveu: Quote
daga31081980 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 własnie poszła moja stała dla Lali za lipiec i sierpień:) Quote
AgusiaP Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='Gabi79']Wczoraj był jakiś magiczny dzień, jeśli chodzi o telefony. Aga nie wiem, czy zauważyłaś, ale psiakom i kotkom, które Ty znajdujesz zawsze trafiają się cudowne domki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Gabrysiu ja czuję, że u Laluni to TEN domek :lol::lol::lol: Po wpisie Grażynki jeszcze się upewniłam :cool3: żeby tylko się spodobała Ciekawe co z domkiem dla Tolusi??? Wiesz domek dla mojej Zuzi przez telefon wydawał mi się najlepszy na świecie a zastałam zupełnie coś innego... Quote
AgusiaP Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='daga31081980']własnie poszła moja stała dla Lali za lipiec i sierpień:)[/QUOTE] Kochana pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts