margoth137 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 to ubrać Lolce fartuszek i niech babci przy kompotach pomoże:lol: Quote
Gabi79 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='AgusiaP']Oj coś czuje, że Laluni ciężko się będzie rozstac z Pańcią Grażynką jak domek się pojawi ;)[/QUOTE] Mnie też się wydaje, że będzie bardzo ciężko Quote
giselle4 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='AgusiaP']Oj coś czuje, że Laluni ciężko się będzie rozstac z Pańcią Grażynką jak domek się pojawi ;)[/QUOTE] kochani Ona jest jak dziecko wczoraj poszlam na wisnie do sasiada z wiadereczkiem i co? myslicie ze dala mi narwac plakal pod bramka i pchala glowke przez plot i musialam wrocic ale michelle ja zagadala to polecialam i dokonczylam zbiory oj,bedzie naleweczka na zimowe zmarzniecia:) Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='giselle4']kochani Ona jest jak dziecko wczoraj poszlam na wisnie do sasiada z wiadereczkiem i co? myslicie ze dala mi narwac plakal pod bramka i pchala glowke przez plot i musialam wrocic ale michelle ja zagadala to polecialam i dokonczylam zbiory oj,bedzie naleweczka na zimowe zmarzniecia:)[/QUOTE] To ja na tą naleweczkę już się piszę ;) Quote
giselle4 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Martika@Aischa']To ja na tą naleweczkę już się piszę ;)[/QUOTE] ok...to zrobimy bazarek hihihi:) Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='giselle4']ok...to zrobimy bazarek hihihi:)[/QUOTE] rób ciocia rób a ja już kupuję wirtualną szklaneczkę ;) Quote
Nadziejka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 :loveu:Ale Lalunia ma cudnie u cioc:multi:pozdrawiam i sciskuniam Quote
giselle4 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Lalka caluje wszystkich i czeka na najlepszy domek zadzwon telefoniku:) Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='giselle4']Lalka caluje wszystkich i czeka na najlepszy domek zadzwon telefoniku:)[/QUOTE] Oj tak !!! :):):) Lalunia do domu !!!!!!!! Marsz !!!!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Cały czas mocno trzymam kciuki za Lalunię !!!!!!!!! Quote
giselle4 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Lala chodz sie schowamy poszukam co tak pachnie juz wiem to groszek eee tam ,Dinko chodz pod magnolie ideee nie gap sie Lala to sa meskie sprawy:) Quote
Nadziejka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 :loveu::modla::iloveyou::iloveyou:zagladam i sciskuniam maluszki cudne , gisuniu - ja tez cem do ciebie na dt , ze swoimi ukochanymi oczywisciejest nas 3 sztuki Quote
Lolalola Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 to i mnie zabierzcie bo widze,ze fajowe towarzystwo tam bedzie;) ale Laluniu masz szczescie:) Quote
Mysza2 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) a ja :placz::placz::placz: też chcę na naleweczkę:):) Na konto Laluni wpłynęło 20zł od AgusiaP (deklaracja za lipiec:)) oraz 50 zł od Dancik:):) (deklaracja za czerwiec) Edited July 8, 2012 by Mysza2 Quote
giselle4 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Mysza2']a ja :placz::placz::placz: też chcę na naleweczkę:):) Na konto Laluni wpłynęło 20zł od AgusiaP (deklaracja za lipiec:)) oraz 50 zł od Dancik:):) (deklaracja za czerwiec)[/QUOTE] Elus ,juz sie maceruje orzechoweczka i sliwowiczka tez bedzie...:) a ja abstytent:( Quote
AgusiaP Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='giselle4']Elus ,juz sie maceruje orzechoweczka i sliwowiczka tez bedzie...:) a ja abstytent:([/QUOTE] Graziu to ty własnych pyszności nie kosztujesz?:shake:;) Quote
AgusiaP Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Odwiedzam moją Lalunie kochaną :loveu::loveu::loveu: Quote
Dancik Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Też zaglądam do malutkiej ...moja kochana siostra Agnieszka obiecała wspomóc Lalunie grosikiem póki będzie mogła ...zawsze to trochę do przodu. Pozdrowienia dla Laluni i reszty towarzycha :) Quote
Mysza2 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Dancik']Też zaglądam do malutkiej ...moja kochana siostra Agnieszka obiecała wspomóc Lalunie grosikiem póki będzie mogła ...zawsze to trochę do przodu. Pozdrowienia dla Laluni i reszty towarzycha :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: ogromne buziaki dla siostry i dla Ciebie :):) Quote
giselle4 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='AgusiaP']Graziu to ty własnych pyszności nie kosztujesz?:shake:;)[/QUOTE] ja nawet truskawek i poziomek nie jadam...alergia:( Quote
Dancik Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Mysza2']:loveu::loveu::loveu::loveu: ogromne buziaki dla siostry i dla Ciebie :):)[/QUOTE] Dziękuję Myszko ...moja siostra Agnieszka mówiła że dzisiaj już coś przelała i że w prawdzie nie jest to oszałamiająca suma ale postara się o jej cykliczność...kochana kobita, oby więcej takich po świecie chodziło :) Quote
AgusiaP Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='giselle4']ja nawet truskawek i poziomek nie jadam...alergia:([/QUOTE] Oj to współczuje Grażynko takie pyszności macie tam u siebie :lol: Danusiu podziękuj Agnieszce i wycałuj od nas:loveu: Quote
Recommended Posts