AgusiaP Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Gabi79 napisał(a):Aga, zdecyduj sama który. Zamówiłam za 10zł, ale tak jak pisałam wczesniej pieniążki będę mogła wpłacic dopiero w poniedziałek Jak możecie zaglądajcie na ten bazarek, gdyby coś trzeba było dodac Quote
Gabi79 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Aga właśnie do Ciebie dzwoniłam, chyba Twój mąż odebrał, byłam zaskoczona i chyba nawet się nie przedstawiłam:oops: Quote
Mysza2 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Pewnie że od nadmiaru głowa nie boli, z tym że Lala ma aktualne ogłoszenia z poprzedniego bazarku i tych parę moich (linki są na 1 stronie w 4 poście). Na Gumtree to wywalają jak się robi podobne, może odczekać jeszcze z tydzień i dopiero. A zdjęcia śliczne:) Quote
MALWA Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Zaglądam do małej... Lala zmykaj do swojego dobrego domku, bo nie mam wątpliwości, ze taki w końcu się znajdzie. Quote
piescofajnyjest Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Lalusia pewnie najedzona opala brzuszek;) Quote
giselle4 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 (edited) piescofajnyjest napisał(a):Lalusia pewnie najedzona opala brzuszek;) kobiety wczesniej jadla czeresnie az uchole skakaly a teraz nigdy nie zgadniecie podchodzi do krzaka agrestu i sama sobie zrywa i wcina jak zrobie fotke to same zobaczycie michelle czatowala dzisiaj z aparatem ale wszystkie fotki sa po urwaniu owocu Jest wspaniala i kochana i juz wpuszcza na kanape Dinka ale dalej caluje sie z Tuptusiem:) Edited July 1, 2012 by giselle4 Quote
Gabi79 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 giselle4 napisał(a):kobiety wczesniej jadla czeresnie az uchole skakaly a teraz nigdy nie zgadniecie podchodzi do krzaka agrestu i sama sobie zrywa i wcina jak zrobie fotke to sama zobaczycie michelle czatowala dzisiaj z aparatem ale wszystkie fotki sa po urwaniu owocu Jest wspaniala i kochana i juz wpuszcza na kanape Dinka ale dalej caluje sie z Tuptusiem:) Ale agentka z Laluni:lol: Dobrze, że Dinkowi odpuściła i już go wpuszcza na kanapę Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='giselle4']kobiety wczesniej jadla czeresnie az uchole skakaly a teraz nigdy nie zgadniecie podchodzi do krzaka agrestu i sama sobie zrywa i wcina jak zrobie fotke to sama zobaczycie michelle czatowala dzisiaj z aparatem ale wszystkie fotki sa po urwaniu owocu Jest wspaniala i kochana i juz wpuszcza na kanape Dinka ale dalej caluje sie z Tuptusiem:) O rany .......ależ cudak z tej naszej Laluni :cool3: Quote
Beatkaa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 kurczę niezła jest:evil_lol::evil_lol: chciałabym to zobaczyć z tym agrestem :diabloti: Quote
giselle4 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 molestowanie jemy agrest to trzeba zobaczyc na zywo:) Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Grażynko wierzymy na słowo :cool3: ależ Wam tam dobrze!!! :lol: Quote
Beatkaa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Taki sielankowy nastrój Wam tam towarzyszy :) Nic,tylko pozazdrościć:):):) Quote
Mysza2 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Lalunia wegetarianka:):) Moja też wcina agrest ale trzeba paniusi podać, sama za leniwa jest:) Quote
AgusiaP Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 giselle4 napisał(a):kobiety wczesniej jadla czeresnie az uchole skakaly a teraz nigdy nie zgadniecie podchodzi do krzaka agrestu i sama sobie zrywa i wcina jak zrobie fotke to same zobaczycie michelle czatowala dzisiaj z aparatem ale wszystkie fotki sa po urwaniu owocu Jest wspaniala i kochana i juz wpuszcza na kanape Dinka ale dalej caluje sie z Tuptusiem:) Grażynko ciekawe czym ona Nas jeszcze zaskoczy... :cool3: Co tam jeszcze pysznego macie?:lol: Quote
giselle4 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 AgusiaP napisał(a):Grażynko ciekawe czym ona Nas jeszcze zaskoczy... :cool3: Co tam jeszcze pysznego macie?:lol: hihihi sliwki Ona jest naprawde cudownym psem takich to mozna i6 trzymac pod jednym dachem:) aniolek Quote
AgusiaP Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 giselle4 napisał(a):hihihi sliwki Ona jest naprawde cudownym psem takich to mozna i6 trzymac pod jednym dachem:) aniolek Och jak się cieszę:loveu: Laluniu znajdziemy w końcu wspaniały domek dla Ciebie :lol: a teraz delektuj się pysznościami co Ci cioteczki serwują:cool3: Quote
Gabi79 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 AgusiaP napisał(a):Och jak się cieszę:loveu: Laluniu znajdziemy w końcu wspaniały domek dla Ciebie :lol: a teraz delektuj się pysznościami co Ci cioteczki serwują:cool3: O tak, super domek dla Laluni poszukiwany!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Mysza2 napisał(a):a telefony milczą Myszko wierzę że w końcu telefon zadzwoni i to nie jeden ......... taki cudny psiak jak Lalunia musi znaleźć domek !!! Wakacje ......wszyscy myślą o wyjazdach a nie o adopcjach biedaków :( Quote
Mysza2 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 A na koncie Lali 10 zł od Martika@Aischa 10 zł od Mysza2 Quote
AgusiaP Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Ja podam w tym tygoniu pieniążki za siebie, Gabi ( Gabi wpłaciła 10zł na ogłoszenia Laluni a ja mam wpłacic jej deklaracje) i za bazarek 22zł:cool3: Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 AgusiaP napisał(a):Ja podam w tym tygoniu pieniążki za siebie, Gabi ( Gabi wpłaciła 10zł na ogłoszenia Laluni a ja mam wpłacic jej deklaracje) i za bazarek 22zł:cool3: Aguś a ja młotek jeden któremu upał siadł na głowę nie pomyślałam aby wczoraj Mysz zabrała paczuche dla Ciebie jak jechała do Gabi :shake::shake: Quote
AgusiaP Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Nic sie nie stało Martunia ;) Bedę dzisiaj dzwonic do Ciebie :lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 AgusiaP napisał(a):Nic sie nie stało Martunia ;) Bedę dzisiaj dzwonic do Ciebie :lol: :loveu::loveu::loveu: < 10 znaków> Quote
Mysza2 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 AgusiaP napisał(a):Ja podam w tym tygoniu pieniążki za siebie, Gabi ( Gabi wpłaciła 10zł na ogłoszenia Laluni a ja mam wpłacic jej deklaracje) i za bazarek 22zł:cool3: Agusia, a nie mam zaliczyć tych 10 zł Gabi na poczet deklaracji za lipiec? Quote
Recommended Posts