Gabi79 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Lalunia jest taka wspaniała!!!!Ode mnie też proszę ją wycałować i wyściskać.:lol: Quote
Mysza2 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Na konto Lali wpłynęło 20 zł od NusiaiJa :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy za wpłatę i za udział w bazarku:) Quote
Gabi79 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dzień Dobry, wreszcie słoneczko za oknem:multi: Quote
AgusiaP Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 giselle4 napisał(a):nie i to mnie troche martwi Ona jest piekna i madra malutka i sprytna moze to kwestia paru dni...? tak bym chciala bo Ona tak sie przywiazuje do czlowieka musi widziec czlowieka,musi byc glaskana i chwalona ale juz umie zostawac z kolagami w pokoju i juz jest cicho nie spiewa serenad ale i nie broja ,czysto zabawki porozciagane i troche koszyk wiklinowy nadgryziony zębem pewnej pani ale to pewnie dlatego ze nie mogla wyciągnąc misia czy pieska hihihi Moje słoneczko kochane:loveu::loveu: Cioteczki jeszcze wybiorą Ci najlepszy domek ;) tylko czemu nikt nie dzwoni... Ja tylko martwię się tym, że zaraz wakacje i pewnie będzie znowu zastój w adopcjach.... Quote
Gabi79 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 AgusiaP napisał(a):Moje słoneczko kochane:loveu::loveu: Cioteczki jeszcze wybiorą Ci najlepszy domek ;) tylko czemu nikt nie dzwoni... Ja tylko martwię się tym, że zaraz wakacje i pewnie będzie znowu zastój w adopcjach.... Zastój w adopcjach i wysyp nowych bid, bo dla niektórych pies znowu stanie się wakacyjnym problemem, ech........ Quote
Mysza2 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Gabi79 napisał(a):Zastój w adopcjach i wysyp nowych bid, bo dla niektórych pies znowu stanie się wakacyjnym problemem, ech........ Problemem dla nas, oni problemu nie mają, wywalą i spokój :( Gabi mogę podjechać do Ciebie w poniedziałek ze spodenkami? Quote
Dancik Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Fakt, pod tym względem wakacje to okropny okres, podłość ludzka ujawnia się w zmasowanej formie :(... ale musimy być dobrej myśli ... prędzej czy później Lala znajdzie dobry domu...dobrze że do tego czasu może przebywać w tak fajnym miejscu pod opieką dobrych ludzi :) Quote
giselle4 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 prosze zobaczcie w ogloszeniach czy jest dobry numer telefonu? bo to jest niemozliwe aby bylo tak cicho Quote
giselle4 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Kwiaty nam zakwitly na rabatach Piwonia-Tuptalski Dino -Bergenia i nasz bukiet kwiatow:) Quote
giselle4 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) dziewczynki na kołderce powiedz jemu ze ma trawke Dino mnie podglada i dalej podglada ide spac ciocia Edited June 15, 2012 by giselle4 Quote
Dancik Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Ależ tam pięknie macie :) Taki kawałek własnej zieleni to wspaniała sprawa i psiaki mogą sobie wyluzowane po trawce pobiegać albo poleżeć ...co tam komu się zachce ...zazdroszczę :) Buziaki dla eleganckiej Pani Lali :* Quote
Beatkaa Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Po dłuższej nieobecności wpadam do Laluni :) No no no...powodzi się dziewczynce :loveu: Quote
Gabi79 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Śliczne chłopaki, a Lalunia cudna. Na tym zdjęciu z podusią to już cud-miód. Tylko ją przytulać i całować.:loveu: Na kogo są namiary w ogłoszeniach? Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Ależ słodziak z tą podusią :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 to jeszcze dzisiaj na dworze 30 w cieniu wszystkie nasze psiaki mily sesje fotograficzna byla w odwiedzinkach ciocia Fiorsteinbock i ciocia Jozka zobaczycie jakich fotek natrzaskala:) opalam brzuszek i z drugiej strony Dino się kąpal a ja tylko zostalam zmoczona::) cos jedza trzeba poczekac ale grzecznie nie tak jak Dino. kawynie pije zbyt gorąco Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Grażynko ależ ona jest u Was szczęśliwa :):):) To ja też mogę pod tym stołem prosić miejscówkę ??? ;) nie musi być kołderka ;) Quote
giselle4 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Grażynko ależ ona jest u Was szczęśliwa :):):) To ja też mogę pod tym stołem prosić miejscówkę ??? ;) nie musi być kołderka ;) zobaczysz fotki Edytki.... to mistrzyni a Lale aparat kocha. Martika ,miejsca jest duzo na trawce i kocyk dostaniesz:):) Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 giselle4 napisał(a):zobaczysz fotki Edytki.... to mistrzyni a Lale aparat kocha. Martika ,miejsca jest duzo na trawce i kocyk dostaniesz:):) Normalnie biorę urlop i się melduję :loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 giselle4 napisał(a):zobaczysz fotki Edytki.... to mistrzyni a Lale aparat kocha. Martika ,miejsca jest duzo na trawce i kocyk dostaniesz:):) To prawda, że Lalę aparat kocha, mogę oglądać te foty non stop. Śliczna sunieczka:loveu: Quote
dorota k. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Normalnie biorę urlop i się melduję :loveu::loveu::loveu: A pamiętasz o mnie :) Ciekawe, czy też kocyk dostanę, czy ze swoim będę musiała przyjechać ;) Uściski dla Laluni i wszystkich Psiurków:) Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 dorota k. napisał(a):A pamiętasz o mnie :) Ciekawe, czy też kocyk dostanę, czy ze swoim będę musiała przyjechać ;) Uściski dla Laluni i wszystkich Psiurków:) Ciocia pod stołem dużo miejsca ......zmieścimy się na pewno ;) Może nawet uda nam się coś wyżebrać ? ;) Quote
Recommended Posts