MALWA Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 AgusiaP napisał(a):Pewnie na rozpoczęciu meczu razaem z Michelle hymn odśpiewała:evil_lol: I pewnie zdarły obie głos, i teraz się kurują.... Quote
AgusiaP Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 MALWA napisał(a):I pewnie zdarły obie głos, i teraz się kurują.... Chyba wszystkie ciotki się kurują, bo coś dzisiaj zapomniały o Laluni:mad::mad::mad: Quote
Dancik Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 AgusiaP napisał(a):Chyba wszystkie ciotki się kurują, bo coś dzisiaj zapomniały o Laluni:mad::mad::mad: Agusia wcale nie zapomniały ... ja zaglądam codziennie do Laluni z nadzieją że może pojawi się jakiś dobry dom dla niej na horyzoncie ale widać trzeba uzbroić się w cierpliwość bo dobry dom w tak w sumie krótkim czasie niestety się prawie nie zdarza. Quote
AgusiaP Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Dancik napisał(a):Agusia wcale nie zapomniały ... ja zaglądam codziennie do Laluni z nadzieją że może pojawi się jakiś dobry dom dla niej na horyzoncie ale widać trzeba uzbroić się w cierpliwość bo dobry dom w tak w sumie krótkim czasie niestety się prawie nie zdarza. Wiem Danusiu :lol: ja cały czas trzymam mocno kciuki;) Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mysza2 napisał(a):wcale nie zapomniały:):) Oczywiście że nie zapomniały :) nigdy w życiu!!! :):):) Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 AgusiaP napisał(a):Ty Gośka :boom:wypluj te słowa i nawet nie krakaj :shock: bo Gabi nogę ma w szynie :niewiem:O qurka, to był żart przecież, skąd miałam wiedzieć? :crazyeye: Gabi79 napisał(a):Spoko, przecież wiesz Aguś, że do latania skrzydełek używam:evil_lol: A co tam u naszej Laluni? Kibicowała wczoraj? Właśnie, właśnie, Gabi to anioł ze skrzydłami :angel: Quote
Gabi79 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Dancik napisał(a):Agusia wcale nie zapomniały ... ja zaglądam codziennie do Laluni z nadzieją że może pojawi się jakiś dobry dom dla niej na horyzoncie ale widać trzeba uzbroić się w cierpliwość bo dobry dom w tak w sumie krótkim czasie niestety się prawie nie zdarza. Czasem trzeba długo czekać, aż się pojawi dobry domek. Tylko ja wypatrzyłam mojego Kajtunia chyba 3 dni po tym, jak AgusiaP założyła mu wątek:loveu::loveu::loveu: Lalunia jest śliczna i ma dużo ogłoszeń, powinni się po nią w kolejce ustawiać. Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Gabi79 napisał(a):Czasem trzeba długo czekać, aż się pojawi dobry domek. Tylko ja wypatrzyłam mojego Kajtunia chyba 3 dni po tym, jak AgusiaP założyła mu wątek:loveu::loveu::loveu: Lalunia jest śliczna i ma dużo ogłoszeń, powinni się po nią w kolejce ustawiać. No to Lalunia do domku marsz!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
giselle4 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mysza2 napisał(a):wcale nie zapomniały:):) nie zapomnialy a na domek czekamy bo Lala to skarb narodowy:) Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 AgusiaP napisał(a):Chyba wszystkie ciotki się kurują, bo coś dzisiaj zapomniały o Laluni:mad::mad::mad: ja się już boję odezwać, bo mnie ciotka Agusia zbeształa :ices_bla: Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Gosiapk napisał(a):ja się już boję odezwać, bo mnie ciotka Agusia zbeształa :ices_bla: A bo ona się jakoś strasznie ostatnio rozbestwiła ;) Wygląd anioła a jęzor cięty jak żmija:eviltong: Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Martika@Aischa napisał(a):A bo ona się jakoś strasznie ostatnio rozbestwiła ;) Wygląd anioła a jęzor cięty jak żmija:eviltong: O wyglądzie nic nie wiem, ale co do tego jęzora... to niewypada się niezgodzić :diabloti: Quote
Mysza2 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 giselle4 napisał(a):nie zapomnialy a na domek czekamy bo Lala to skarb narodowy:) Nikt nie dzwonił Graziu? Quote
MALWA Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Witam wszystkich słonecznie! ( W Poznaniu straszny ziąb...) Quote
michelle04 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='MALWA']I pewnie zdarły obie głos, i teraz się kurują.... Ciotki my zbieramy siły na sobotę, wówczas pokażemy jak zagrzewają, zagrzewują, zagrzewyją do boju "kibolki" :D Quote
Gosiapk Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='michelle04']Ciotki my zbieramy siły na sobotę, wówczas pokażemy jak zagrzewają, zagrzewują, zagrzewyją do boju "kibolki" :D Dobrze, że będę wtedy w Gdańsku, bo jak zaczniecie zagrzewyjać, to w Warszawie nie da się wytrzymać, nie wspomnę już o waszych okolicach... ciekawe czy będziecie mieli jeszcze sąsiadów dzień po :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Gosiapk napisał(a)::niewiem:O qurka, to był żart przecież, skąd miałam wiedzieć? :crazyeye: Właśnie, właśnie, Gabi to anioł ze skrzydłami :angel: Ciotka nooo przecie wiem, że żartowałaś :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Martuniaaaa słyszałam, że tylko na bazarku miałam obrywac:modla::modla::modla: i nie mam jęzora tylko języczek:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 AgusiaP napisał(a):Ciotka nooo przecie wiem, że żartowałaś :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Martuniaaaa słyszałam, że tylko na bazarku miałam obrywac:modla::modla::modla: i nie mam jęzora tylko języczek:obrazic::obrazic::obrazic: Jęzor cięty zauważyła od razu ale komplementy że piękny anioł to już nie doczytała:shake::shake::shake: Agunia przecież Ty wiesz że ja tak z miłości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Jęzor cięty zauważyła od razu ale komplementy że piękny anioł to już nie doczytała:shake::shake::shake: Agunia przecież Ty wiesz że ja tak z miłości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I zapomniałam napisac jeszcze o tej żmiji:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 AgusiaP napisał(a):I zapomniałam napisac jeszcze o tej żmiji:obrazic::obrazic::obrazic: ale byłam delikatna i nie napisałam że zygzakowata przecież :cool1: Quote
AgusiaP Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Martika@Aischa napisał(a):ale byłam delikatna i nie napisałam że zygzakowata przecież :cool1: No i tu masz szczęście Martunia:cool3: Proszę Wycałowac Lalunie od cioci Agusi :) Quote
giselle4 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Mysza2 napisał(a):Nikt nie dzwonił Graziu? nie i to mnie troche martwi Ona jest piekna i madra malutka i sprytna moze to kwestia paru dni...? tak bym chciala bo Ona tak sie przywiazuje do czlowieka musi widziec czlowieka,musi byc glaskana i chwalona ale juz umie zostawac z kolagami w pokoju i juz jest cicho nie spiewa serenad ale i nie broja ,czysto zabawki porozciagane i troche koszyk wiklinowy nadgryziony zębem pewnej pani ale to pewnie dlatego ze nie mogla wyciągnąc misia czy pieska hihihi Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Grażynko kochany wierzę że telefon się rozdzwoni i Lalunia znajdzie najlepszy domek na świecie a my już tego dopilnujemy :):):) Buziaki dla mojej ślicznej panienki :loveu: Quote
Recommended Posts