Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
I pewnie zdarły obie głos, i teraz się kurują....

Chyba wszystkie ciotki się kurują, bo coś dzisiaj zapomniały o Laluni:mad::mad::mad:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Chyba wszystkie ciotki się kurują, bo coś dzisiaj zapomniały o Laluni:mad::mad::mad:

Agusia wcale nie zapomniały ... ja zaglądam codziennie do Laluni z nadzieją że może pojawi się jakiś dobry dom dla niej na horyzoncie ale widać trzeba uzbroić się w cierpliwość bo dobry dom w tak w sumie krótkim czasie niestety się prawie nie zdarza.

Posted

Dancik napisał(a):
Agusia wcale nie zapomniały ... ja zaglądam codziennie do Laluni z nadzieją że może pojawi się jakiś dobry dom dla niej na horyzoncie ale widać trzeba uzbroić się w cierpliwość bo dobry dom w tak w sumie krótkim czasie niestety się prawie nie zdarza.

Wiem Danusiu :lol: ja cały czas trzymam mocno kciuki;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ty Gośka :boom:wypluj te słowa i nawet nie krakaj :shock: bo Gabi nogę ma w szynie

:niewiem:O qurka, to był żart przecież, skąd miałam wiedzieć? :crazyeye:

Gabi79 napisał(a):
Spoko, przecież wiesz Aguś, że do latania skrzydełek używam:evil_lol:

A co tam u naszej Laluni? Kibicowała wczoraj?

Właśnie, właśnie, Gabi to anioł ze skrzydłami :angel:

Posted

Dancik napisał(a):

Czasem trzeba długo czekać, aż się pojawi dobry domek. Tylko ja wypatrzyłam mojego Kajtunia chyba 3 dni po tym, jak AgusiaP założyła mu wątek:loveu::loveu::loveu:

Lalunia jest śliczna i ma dużo ogłoszeń, powinni się po nią w kolejce ustawiać.

Posted

Gabi79 napisał(a):
Czasem trzeba długo czekać, aż się pojawi dobry domek. Tylko ja wypatrzyłam mojego Kajtunia chyba 3 dni po tym, jak AgusiaP założyła mu wątek:loveu::loveu::loveu:

Lalunia jest śliczna i ma dużo ogłoszeń, powinni się po nią w kolejce ustawiać.

No to Lalunia do domku marsz!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

AgusiaP napisał(a):

ja się już boję odezwać, bo mnie ciotka Agusia zbeształa :ices_bla:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
A bo ona się jakoś strasznie ostatnio rozbestwiła ;) Wygląd anioła a jęzor cięty jak żmija:eviltong:

O wyglądzie nic nie wiem, ale co do tego jęzora... to niewypada się niezgodzić :diabloti:

Posted

[quote name='MALWA']I pewnie zdarły obie głos, i teraz się kurują....

Ciotki my zbieramy siły na sobotę, wówczas pokażemy jak zagrzewają, zagrzewują, zagrzewyją do boju "kibolki" :D

Posted

[quote name='michelle04']Ciotki my zbieramy siły na sobotę, wówczas pokażemy jak zagrzewają, zagrzewują, zagrzewyją do boju "kibolki" :D

Dobrze, że będę wtedy w Gdańsku, bo jak zaczniecie zagrzewyjać, to w Warszawie nie da się wytrzymać, nie wspomnę już o waszych okolicach... ciekawe czy będziecie mieli jeszcze sąsiadów dzień po :evil_lol:

Posted

Gosiapk napisał(a):
:niewiem:O qurka, to był żart przecież, skąd miałam wiedzieć? :crazyeye:

Właśnie, właśnie, Gabi to anioł ze skrzydłami :angel:

Ciotka nooo przecie wiem, że żartowałaś :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Martuniaaaa słyszałam, że tylko na bazarku miałam obrywac:modla::modla::modla: i nie mam jęzora tylko języczek:obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ciotka nooo przecie wiem, że żartowałaś :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Martuniaaaa słyszałam, że tylko na bazarku miałam obrywac:modla::modla::modla: i nie mam jęzora tylko języczek:obrazic::obrazic::obrazic:

Jęzor cięty zauważyła od razu ale komplementy że piękny anioł to już nie doczytała:shake::shake::shake:
Agunia przecież Ty wiesz że ja tak z miłości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jęzor cięty zauważyła od razu ale komplementy że piękny anioł to już nie doczytała:shake::shake::shake:
Agunia przecież Ty wiesz że ja tak z miłości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

I zapomniałam napisac jeszcze o tej żmiji:obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

ale byłam delikatna i nie napisałam że zygzakowata przecież :cool1:

No i tu masz szczęście Martunia:cool3: Proszę Wycałowac Lalunie od cioci Agusi :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Nikt nie dzwonił Graziu?

nie i to mnie troche martwi
Ona jest piekna i madra
malutka i sprytna
moze to kwestia paru dni...?
tak bym chciala bo Ona tak sie przywiazuje do czlowieka
musi widziec czlowieka,musi byc glaskana i chwalona
ale juz umie zostawac z kolagami w pokoju i juz jest cicho
nie spiewa serenad
ale i nie broja ,czysto