Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 giselle4 napisał(a):Maniek jest sam bo nie zgadza sie z Dinkiem i nie zgadza sie z Keshem a nie chcemy wojny Oj, niedobrze. Problem się robi :shake: Quote
giselle4 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gosiapk napisał(a):Oj, niedobrze. Problem się robi :shake: nie ciocia Launia jest z Bastusiem albo umyka do Dinka ktory jest z Tuptusiem Maniek chodzi na spcerki z Bastusiem z Lalunia i z Tuptusiem i jest jakas rotacja:) Quote
Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 giselle4 napisał(a):nie ciocia Launia jest z Bastusiem albo umyka do Dinka ktory jest z Tuptusiem Maniek chodzi na spcerki z Bastusiem z Lalunia i z Tuptusiem i jest jakas rotacja:) Ale problem dla Michelle, że musiała dodatkowy pokój wyasygnować dla Marianka. I przez to sama nie ma się pewnie gdzie podziać. Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 giselle4 napisał(a):nie ciocia Launia jest z Bastusiem albo umyka do Dinka ktory jest z Tuptusiem Maniek chodzi na spcerki z Bastusiem z Lalunia i z Tuptusiem i jest jakas rotacja:) Wszystko jak w zegarku :) dopracowane i dopięte na ostatni guzik :) Buziaki przesyłam dla całego kochanego zwierzyńca :* Quote
piescofajnyjest Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 witam po przerwie sliczna uszu zlodziejke;) Quote
Gabi79 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) piescofajnyjest napisał(a):witam po przerwie sliczna uszu zlodziejke;) Lalunia się rozkręciła, a pamiętam jak ją Agusia do mnie przywiozła, to bidulka siedziała w przedpokoju pod drzwiami i drżała ze strachu. Przepraszam, że tutaj, ale muszę to napisać. Siedzę przy komputerze, a tu jakoś tak cicho, myślę sobie Kajtuś śpi. Rozglądam się po pokoju - nie ma go...... Wstałam, żeby zasunąć drzwi od szafy, a tam Kajti na najniższej półce, gdzie mam kilka kompletów pościeli. Spał sobie w najlepsze. Po 1,5 roku u mnie znalazł sobie budę:lol: Edited June 12, 2012 by Gabi79 Quote
AgusiaP Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 giselle4 napisał(a):nie ciocia Launia jest z Bastusiem albo umyka do Dinka ktory jest z Tuptusiem Maniek chodzi na spcerki z Bastusiem z Lalunia i z Tuptusiem i jest jakas rotacja:) matko ja się pogubiłam:lol::lol: Gabi może Kajtuś chciał odpocząc od Twoich pieszczot :evil_lol: i budkę sobie znalazł :evil_lol: Quote
michelle04 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Jedno jest pewne, że Lala chodzi jak cień za Giselle, za mną natomiast wszystkie chlopaki - ma się ten urok osobisty :D Quote
AgusiaP Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 pewnie, że ma się :cool3: Lalunia chodzi za Gissele, bo ona tak pieknie nie śpiewa jak Ty michelle :evil_lol: więc zero konkurencji :eviltong: Quote
andegawenka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Elu mogę sobie pobrać linki z Twojego postu do ogłoszeń na innego pieska z Waszego województwa? Quote
Mysza2 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 michelle04 napisał(a):Jedno jest pewne, że Lala chodzi jak cień za Giselle, za mną natomiast wszystkie chlopaki - ma się ten urok osobisty :D A chłopaki większościową orientację :):) andegawenka napisał(a):Elu mogę sobie pobrać linki z Twojego postu do ogłoszeń na innego pieska z Waszego województwa? Bierz nawet nie pytaj, ja podbieram innym bez pytania :):) Quote
andegawenka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Mysza2 napisał(a):A chłopaki większościową orientację :):) Bierz nawet nie pytaj, ja podbieram innym bez pytania :):) O to ja też bedę, dzięki;) Quote
fiorsteinbock Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Cioteczki, moge zareklamowac bazraek na rzecz Dinka, kolegi Laluni? http://www.dogomania.pl/forum/threads/228134-Podr%C4%99cz-szkolne-film-muzyka-literatura-do-24-czerwca!-Na-2-psy! Quote
AgusiaP Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, moge zareklamowac bazraek na rzecz Dinka, kolegi Laluni? http://www.dogomania.pl/forum/threads/228134-Podręcz-szkolne-film-muzyka-literatura-do-24-czerwca!-Na-2-psy! Jasne, że tak :lol: Quote
Gabi79 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, moge zareklamowac bazraek na rzecz Dinka, kolegi Laluni? http://www.dogomania.pl/forum/threads/228134-Podręcz-szkolne-film-muzyka-literatura-do-24-czerwca!-Na-2-psy! Lecę zobaczyć, co tam jest ciekawego;) Quote
Gosiapk Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Gabi79 napisał(a):(...) Po 1,5 roku u mnie znalazł sobie budę:lol: Obrotny chlopak,choć troche wolnomyślący ;) :D michelle04 napisał(a):Jedno jest pewne, że Lala chodzi jak cień za Giselle, za mną natomiast wszystkie chlopaki - ma się ten urok osobisty :D szczęściara pełna uroku :D AgusiaP napisał(a):pewnie, że ma się Lalunia chodzi za Gissele, bo ona tak pieknie nie śpiewa jak Ty michelle więc zero konkurencji Racja! Na pewno o konkurencję tu chodzi. :) Gabi79 napisał(a):Lecę zobaczyć, co tam jest ciekawego;) tylko nóg nie połam ;) Quote
edyta2012 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Witajcie :) Sorry, że napiszę coś nie na temat. Ale mam pilną sprawę. Szukam domu tymczasowego, lub mini - hoteliku (podobnego do tego gdzie przebywa Sunia Lalunia), dla małego pieska kundelka. Najlepiej żeby był on w okolicach Trójmiasta, czy w samym Trójmieście, albo chociaż w woj. pomorskim. Nic na dogo nie mogę znaleźć. Nie wiem gdzie szukać? Może Wy coś będziecie wiedziały?? Z góry dziękuję za jakiekolwiek info.... :Rose: Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 edyta2012 napisał(a):Witajcie :) Sorry, że napiszę coś nie na temat. Ale mam pilną sprawę. Szukam domu tymczasowego, lub mini - hoteliku (podobnego do tego gdzie przebywa Sunia Lalunia), dla małego pieska kundelka. Najlepiej żeby był on w okolicach Trójmiasta, czy w samym Trójmieście, albo chociaż w woj. pomorskim. Nic na dogo nie mogę znaleźć. Nie wiem gdzie szukać? Może Wy coś będziecie wiedziały?? Z góry dziękuję za jakiekolwiek info.... :Rose: Niestety nie znam tych okolic. :shake: Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mysza2 napisał(a):ja tylko Daśkę kojarzę, dałam namiary na pw Eluś a Furciaczek ????? Coś mi się kojarzy że to te okolice ale mogę się mylić ........ Quote
AgusiaP Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Gosiapk napisał(a): tylko nóg nie połam ;) Ty Gośka :boom:wypluj te słowa i nawet nie krakaj :shock: bo Gabi nogę ma w szynie Quote
Gabi79 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 AgusiaP napisał(a):Ty Gośka :boom:wypluj te słowa i nawet nie krakaj :shock: bo Gabi nogę ma w szynie Spoko, przecież wiesz Aguś, że do latania skrzydełek używam:evil_lol: A co tam u naszej Laluni? Kibicowała wczoraj? Quote
AgusiaP Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Gabi79 napisał(a):Spoko, przecież wiesz Aguś, że do latania skrzydełek używam:evil_lol: A co tam u naszej Laluni? Kibicowała wczoraj? Pewnie na rozpoczęciu meczu razaem z Michelle hymn odśpiewała:evil_lol: Quote
Recommended Posts