giselle4 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 to wstawie fotki ktore zrobilam dzisiaj ukradkiem bo michelle by ich nie wstawila:) co sie stalo Lalu? dawac po buziaku Dinko masz jej nie molestowac Lala teraz jest chora to zas stara czeresnia oblepiona owocami Quote
Martika&Aischa Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Grażynko jeśli macie wolne miejsce jeszcze to ja poproszę zrobić dla mnie rezerwacje :lol: Pakuje się i jade do Was !!!! Ależ tam u Was cudnie :loveu: Quote
giselle4 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Grażynko jeśli macie wolne miejsce jeszcze to ja poproszę zrobić dla mnie rezerwacje :lol: Pakuje się i jade do Was !!!! Ależ tam u Was cudnie :loveu: przyjedz za tydzien beda juz czeresnie i pewnie agrest kawalek miejsca tez sie znajdzie mozesz sobie wybrac:) Quote
Martika&Aischa Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Grażynko to ja poproszę miejscówkę pod drzewem i obiecuję że nie będę marudziła nic a nic :lol: Psiaki do towarzystwa i będę w 7 niebie :loveu::loveu::loveu: Quote
michelle04 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Mysza2 napisał(a):przelałam te 170 za weterynarza. Michelle podarowała dla Lali koszty transportu z Wrocławia i dojazdu do weta , bardzo pięknie dziękujemy Za samego weta jesteśmy na minusie 70 zł, a gdzie jeszcze zapłata za DT, kto nas jeszcze wspomoże grosikiem. Kaska doszła - dziekuję :) Quote
michelle04 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Rebusik: gdzie jest sunieczka? Cioteczka, która pierwsza znajdzie dostanie najwyższą drabinę do zrywania czereśni No niestety Dinek pierwszy znalazl niunię, więc Cioteczki obejdą się smakiem :) Quote
margoth137 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 sama chętnie bym się rozłożyła w takim sadzie.....:biggrina: Quote
Kocurek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ciocie podajcie numer konta podesle marne 5 zeta....:) Quote
Gabi79 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) Kocurek napisał(a):Ciocie podajcie numer konta podesle marne 5 zeta....:) Dziękujemy serdecznie, każdy grosz na wagę złota.:multi: Eluniu, wysłałam już cioteczce Kocurek nr konta - proszę nie bądź zła, że tak się rządzę ;) Edited May 26, 2012 by Gabi79 Quote
Gosiapk Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Grażynko jeśli macie wolne miejsce jeszcze to ja poproszę zrobić dla mnie rezerwacje :lol: Pakuje się i jade do Was !!!! Ależ tam u Was cudnie :loveu: Ciekawe czy uda się zebrać na dogo stałe deklaracje na Twój pobyt u Michelle ;) :D Quote
Beatkaa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 margoth137 napisał(a):sama chętnie bym się rozłożyła w takim sadzie.....:biggrina: dokładnie !! też tak mam :D Quote
Gabi79 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 margoth137 napisał(a):sama chętnie bym się rozłożyła w takim sadzie.....:biggrina: I ja też:lol: Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Ciekawe czy uda się zebrać na dogo stałe deklaracje na Twój pobyt u Michelle ;) :D Ciocia powiem szczerze że liczyłam na BDT z miejscówką pod drzewem :eviltong: Quote
Gosiapk Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia powiem szczerze że liczyłam na BDT z miejscówką pod drzewem :eviltong: Za zwrot za karmę i weta? ;) :D Quote
giselle4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 michelle robila dzisiaj fotki ale ma klopoty z netem...wiec ja wstawiam fiki-miki na kanapie schowam sie za kołdre Quote
giselle4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 poleze na jednym boczku uciekajmy w cien Tuptus mnie pilnuje najlepiej samej:) Quote
giselle4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia powiem szczerze że liczyłam na BDT z miejscówką pod drzewem :eviltong: ok,ale w lodowce tylko swiatło:):) i miejsce w kojcu z podestem hihihi Quote
Gabi79 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dziękujemy za fotki, śliczna z Laluni fotomodelka, chłopaki też super fotogeniczni!!!!!!! CUD, MIÓD I ORZESZKI:loveu::loveu::loveu: Quote
MALWA Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dlaczego Lalunia biega w prześcieradle? Czy ona jest po sterylce, że taka zawiązana? Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 MALWA napisał(a):Dlaczego Lalunia biega w prześcieradle? Czy ona jest po sterylce, że taka zawiązana? Lalunia biega w fartuszku ponieważ w czwartek miała sterylizację ........ Śliczna nasza sunieczka :* Quote
dorota k. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 MALWA napisał(a):Dlaczego Lalunia biega w prześcieradle? Czy ona jest po sterylce, że taka zawiązana? Nieeee, u Michelle taki zwyczaj, że psiaki w prześcieradłach chodzą :evil_lol: Jasne , że po sterylce. Śliczna z niej Niunia i miała wielkie szczęście Dziewczyna. Quote
dorota k. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia powiem szczerze że liczyłam na BDT z miejscówką pod drzewem :eviltong: To się Ciocia ustaw grzecznie w kolejce :) Ja już wcześniej pytałam, czy mogę ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 dorota k. napisał(a):To się Ciocia ustaw grzecznie w kolejce :) Ja już wcześniej pytałam, czy mogę ;) No to ciocia troszeczkę się przesuniesz w cień drzewka a ja się wcisnę ;) będę siedziała cichutko jak myszka nawet nie zauważysz ;) A to zawsze dodatkowa para rąk do głaskania sierściuchów ;) Quote
Recommended Posts