Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia Michell jeśli cioteczki nie mają nic przeciwko ustaliłyśmy z Myszką i Agusią że przekażemy pieniążki które pozostały na koncie Laluni kochanemu Floreczkowi który wrócił do Was z nieudanej adopcji :( wiem że to nie wiele ale chociaż tak możemy pomóc![/QUOTE]
Jeśli chodzi o mnie to ja nie mam nic naprzeciwko ...dobrze że choć troszkę można wspomóc kolejnego psiaka w potrzebie. A Laluni niech się wiedzie . Wielkie dzięki dladobrych ludzi którzy dali jej kochający dom :) Niestety nie zmienimy losu wszystkich psów ale kilku lub kilkunastu razem damy radę a to już dużo :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dancik']Jeśli chodzi o mnie to ja nie mam nic naprzeciwko ...dobrze że choć troszkę można wspomóc kolejnego psiaka w potrzebie. A Laluni niech się wiedzie . Wielkie dzięki dladobrych ludzi którzy dali jej kochający dom :) Niestety nie zmienimy losu wszystkich psów ale kilku lub kilkunastu razem damy radę a to już dużo :)[/QUOTE]

Dziękujemy Danusiu kochana :loveu: oj tak takich zakończeń nam właśnie potrzeba :) oby jak najwięcej :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia Michell jeśli cioteczki nie mają nic przeciwko ustaliłyśmy z Myszką i Agusią że przekażemy pieniążki które pozostały na koncie Laluni kochanemu Floreczkowi który wrócił do Was z nieudanej adopcji :( wiem że to nie wiele ale chociaż tak możemy pomóc![/QUOTE]

O Bogowie!!! Dziękuję Cioteczki w imieniu swoim i Flora :) Chyba wytnę kozikiem wasze imiona na gruszce,śliwce, jablonce albo czereśni - wybierajcie i drzewko jest wasze wraz z owocami i trawką pod drzewkiem, gdzie możecie sobie odpoczywać do woli, zgoda?? :)

Posted

[quote name='michelle04']O Bogowie!!! Dziękuję Cioteczki w imieniu swoim i Flora :) Chyba wytnę kozikiem wasze imiona na gruszce,śliwce, jablonce albo czereśni - wybierajcie i drzewko jest wasze wraz z owocami i trawką pod drzewkiem, gdzie możecie sobie odpoczywać do woli, zgoda?? :)[/QUOTE]

Ciocia kochana trzymamy Cię za słowo ;) Legniemy na sekundkę z całym zwierzyńcem i to będzie dla nas najwspanialsze podziękowanie :loveu: bo cóż może dać więcej radości niż machające ogonki :loveu: A Floreczkowi życzymy najlepszego domku na świecie !!!!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia kochana trzymamy Cię za słowo ;) Legniemy na sekundkę z całym zwierzyńcem i to będzie dla nas najwspanialsze podziękowanie :loveu: bo cóż może dać więcej radości niż machające ogonki :loveu: A Floreczkowi życzymy najlepszego domku na świecie !!!!!![/QUOTE]

I ja się do tych słów Martuni przyłączam:cool3:
Oby Floerczek znalazł wspaniały domek tak jal Laleczka:lol::lol::lol:

Posted

Najserdeczniej zapraszamy na szaleństwo wyprzedażowe :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230659-Szale%C5%84stwo-czas-zacz%C4%85%C4%87-%29-Wielka-Wyprzeda%C5%BC!!!-Wszystkie-Marki-21-08-22-00[/url]
cioteczki podnieście nas chociaż ;)

Posted

Ja również nie zagladałam ostatnio na wątek Lali.

Teraz widzę, ze Lala w nowym domku.
MIała malutka szczęście, i oby wiecej takich szczęśliwych zakończeń zdarzało się tu na dogo.

A moze tytuł już zmienicie, bo cały czas taki smutny...

Posted

[quote name='giselle4']u Laleczki wszystko ok
sielanka

dajcie pani troche czasu ...moze sie zarejestruje i sama cos napisze:)[/QUOTE]

Oczywiście Grażynko ;) czekamy cierpliwie :cool3:

Posted

[quote name='giselle4']u Laleczki wszystko ok
sielanka

dajcie pani troche czasu ...moze sie zarejestruje i sama cos napisze:)[/QUOTE]
Graziu, a nie przysłali Panciostwo jakiegoś maila, pora byłaby podzielić pieniążki Lali, ale wolimy mieć pewność że wszystko ok

Posted

[quote name='Mysza2']Graziu, a nie przysłali Panciostwo jakiegoś maila, pora byłaby podzielić pieniążki Lali, ale wolimy mieć pewność że wszystko ok[/QUOTE]
kobieto
wszystko jest ok
zwrotow nie przewidziano jak powidziala starsza pani.
i zmiencie tytuł kochane...Ona juz ma swoich ludzi.
Dzisiaj zatelefonuje
i mam nadzieje ze do konca tygodnia sami cos napisza....

Posted

[quote name='giselle4']kobieto
wszystko jest ok
zwrotow nie przewidziano jak powidziala starsza pani.
i zmiencie tytuł kochane...Ona juz ma swoich ludzi.
Dzisiaj zatelefonuje
i mam nadzieje ze do konca tygodnia sami cos napisza....[/QUOTE]

Super ;) to czekamy :cool3:

Posted

to jest wczorajszy sms
,,Witam,
Lala jest bardzo grzeczna i juz sie zadomowila.Mysle ze jest u nas szczesliwa

chętnie chodzi na spacerki,apetyt jej dopisuje i noce spędza w moim łozku,,
wecej info na maila

Posted

[quote name='giselle4']i noce spędza w moim łozku
[/QUOTE]

O matulu, ale się cieszę :multi::multi::multi::multi: śpi w łóżeczku :loveu::loveu:

Dzięki Grażynko :loveu: