piescofajnyjest Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ........o rany:) trzymam kciuki..... zawsze wszystko dobre sie dzieje, jak u mnie noc....:( Quote
Beatkaa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 wchodzę teraz....a tu takie wieści !!!!!!!!!!!!!! zaciskam mocno kciuki :thumbs::thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Zaraz jajo zniosę tak się denerwuję ......... Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Grazi, głos cały zadowolony i prosiła jeszcze o 10 minut. zapytałam tylko czy wszystko dobrze i powiedziała że tak Quote
Beatkaa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 to chyba dobrze !!!!!!!! jejku....czekamy na dalsze wieści !!! Quote
Cantadorra Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 No to czekamy i czekamy, kciuki zaciskamy :) Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 kurcze no muszę wyjść z Sabą , jajko zniosę, błagam niech mi ktoś puści głucha jak już coś będzie wiadomo to oddzwonię Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Laleczko oby to był ten jedyny i wymarzony domek .....czekam na dalsze wieści oby one były dobre bo załapałam już mega wielkiego doła !!!!!! a jeden mi dziś naprawdę wystarczy !!! Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Cantadorra napisał(a):Martika, opróżnij skrzynię :) Posprzątane ;) Quote
Nadziejka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 :iloveyou::thumbs::thumbs:kciukujemyyyyyyyyyy Quote
Gabi79 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ja już świruję z nerwów:stupid::stupid::stupid: Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Lalunia pojechała do domciu :) :multi:czekamy na wieści i szczegółowe informacje od naszej kochanej Grażynki :) Powodzenia nasza maleńka :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Grażynka nie napisze bo nie jest przy kompie to ja napiszę:) Ludzie bardzo fajni, przyjechali całą rodziną z kompletną wyprawką dla Lali: smyczką, obróżką, posłaniem, szamponem itd. Po prostu byli zdecydowani na Lalę w 100 %. Poprzedni piesek odszedł im na nowotwór. Psiolubni, od razu się zintegrowali z całą psiarnią Michelle, uparpanie białych spodni przez któregoś nie stanowiło problemu. Grazia jest dobrej myśli, a jutro do nich i tak pojedzie bo zapomniała książeczki zabrać jak jechała do Michelle. Zapowiada się wszystko dobrze, więc myślę, że możemy odetchnąć:):) Quote
Gabi79 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Mysza2 napisał(a):Grażynka nie napisze bo nie jest przy kompie to ja napiszę:) Ludzie bardzo fajni, przyjechali całą rodziną z kompletną wyprawką dla Lali: smyczką, obróżką, posłaniem, szamponem itd. Po prostu byli zdecydowani na Lalę w 100 %. Poprzedni piesek odszedł im na nowotwór. Psiolubni, od razu się zintegrowali z całą psiarnią Michelle, uparpanie białych spodni przez któregoś nie stanowiło problemu. Grazia jest dobrej myśli, a jutro do nich i tak pojedzie bo zapomniała książeczki zabrać jak jechała do Michelle. Zapowiada się wszystko dobrze, więc myślę, że możemy odetchnąć:):) Wspaniała wiadomość, a z kim będzie mieszkała Lalunia. Tylko z tą panią, która dzwoniła, czy z liczniejszą rodzinką?????? Powodzenia w nowym domku KOCHANA LALECZKO:loveu: Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 z 30 letnią panią i jej mamą z tego co zrozumiałam Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ale przyjechali z całą resztą rodziny tzn siostrą z mężem i jej córeczką Quote
Gabi79 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Mysza2 napisał(a):z 30 letnią panią i jej mamą z tego co zrozumiałam Czyli na codzień będzie miała dwie pańcie do kochania. Ciekawe, co Lalunia teraz porabia i czy chętnie pojechała:lol: Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Gabi79 napisał(a):Czyli na codzień będzie miała dwie pańcie do kochania. Ciekawe, co Lalunia teraz porabia i czy chętnie pojechała:lol: podobno chętnie i jako pierwsza wystartowała do przywitania gości:) Quote
Gabi79 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Mysza2 napisał(a):podobno chętnie i jako pierwsza wystartowała do przywitania gości:) Kochana Lalunia, wyczuła o co chodzi:loveu: To mądra istotka, szybko zrozumie, że jest "u siebie" Quote
Nadziejka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 :iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs:cudniee, szczescia malutka Quote
Dancik Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Hip , hip hurrra !!! Jest dobrze :) Strasznie się cieszę :)))))))))))))))))) Quote
Recommended Posts