Dancik Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='AgusiaP']Oj to współczuje Grażynko takie pyszności macie tam u siebie :lol: Danusiu podziękuj Agnieszce i wycałuj od nas:loveu:[/QUOTE] Agusia zrobione :)...choć ona w Lublinie mieszka więc całusy wirtualne ale co tam...jak się wreszcie spotkamy to poprawię w realu :) Quote
AgusiaP Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Dancik']Agusia zrobione :)...choć ona w Lublinie mieszka więc całusy wirtualne ale co tam...jak się wreszcie spotkamy to poprawię w realu :)[/QUOTE] Ok wtedy ją wycałujesz w realu :cool3: Quote
piescofajnyjest Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 tak sie tylko wbijam w te calusne posty i odwiedzam Lalunie:) Quote
Mysza2 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Właśnie wpłynęło na konto Lali 15 zł od Agnieszki K. z Lublina :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy:) Quote
Martika&Aischa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Z nocnymi buziakami do Laluni przybiegłam :*:*:* Quote
AgusiaP Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 lalunia wirtualnie wycałowana na całego :loveu: Quote
Gabi79 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='AgusiaP']lalunia wirtualnie wycałowana na całego :loveu:[/QUOTE] Tylko gdzie ten domek????????????????? Quote
Mysza2 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Gabi79']Tylko gdzie ten domek?????????????????[/QUOTE] obym była złym prorokiem ale przed wrześniem słabe nadzieje. Nawet jej przed chwilą Gumtree odświeżałam , 138 wejść ale ani 1 telefonu Quote
AgusiaP Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Mysza2']obym była złym prorokiem ale przed wrześniem słabe nadzieje. Nawet jej przed chwilą Gumtree odświeżałam , 138 wejść ale ani 1 telefonu[/QUOTE] Będziemy czekac.... Ważne, ze Lalunia szczęśliwa i bezpieczna :lol::lol::lol: Quote
Beatkaa Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 W końcu na pewno odezwie się ktoś porządny i adoptuje Lalunię :):):):) Quote
giselle4 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Laleczka dostala adresowke i wyglada w niej sexownie:) Quote
Beatkaa Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 taaaak....czerwony jest sexi :cool3::eviltong: Pasuje do niej :loveu: Quote
Mysza2 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Beatkaa']taaaak....czerwony jest sexi :cool3::eviltong: Pasuje do niej :loveu:[/QUOTE] Piękna Lala, bardzo przystojnie się prezentuje, dziękujemy Graziu:) Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Miałam bardzo bardzo bardzo sensowny telefon o Lalę. Państwo w moim wieku, stracili Dobermana, którego mieli 12 lat i bardzo to przeżyli. Długo z Panem rozmawiałam. Wrażenie jak najbardziej pozytywne. Państwo oczywiście chcą Lalę poznać i podjąć decyzję. Przyjadą do Lali w sobotę, mieszkają niedaleko. Jeśli by się Państwo zdecydowali to mam wrażenie że Lala lepiej trafić by nie mogła. Oczywiście mówię to tylko na podstawie rozmowy tel. i jasnowidzem nie jestem. Ale dziewczyny będę miały kontakt bezpośredni i zobaczymy. :thumbs::thumbs: Quote
Beatkaa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Brzmi sensownie:):) Zatem mocno zaciskam kciuki :thumbs::thumbs: Quote
Dancik Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Mysza2']Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Miałam bardzo bardzo bardzo sensowny telefon o Lalę. Państwo w moim wieku, stracili Dobermana, którego mieli 12 lat i bardzo to przeżyli. Długo z Panem rozmawiałam. Wrażenie jak najbardziej pozytywne. Państwo oczywiście chcą Lalę poznać i podjąć decyzję. Przyjadą do Lali w sobotę, mieszkają niedaleko. Jeśli by się Państwo zdecydowali to mam wrażenie że Lala lepiej trafić by nie mogła. Oczywiście mówię to tylko na podstawie rozmowy tel. i jasnowidzem nie jestem. Ale dziewczyny będę miały kontakt bezpośredni i zobaczymy. :thumbs::thumbs:[/QUOTE] Oooo świetnie ! Wreszcie jakiś odzew :) Wstrzymuje oddech i trzymam kciukasy :))) Quote
AgusiaP Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Myszeczka moja kochana zadzwoniła do mnie i wszystko mi przekazała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tak bym chciała, żeby Państwo zakochali się w Naszej Laluni ;) Ona zasługuje na wspaniały domek po tym co ją spotkało i mam nadzieję, że to własnie ten domek ;) Trzymam mocno kciuki Laluniu :lol::lol::lol: Grażynko dziękujemy za piękną adresatke :loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Mysza2']Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Miałam bardzo bardzo bardzo sensowny telefon o Lalę. Państwo w moim wieku, stracili Dobermana, którego mieli 12 lat i bardzo to przeżyli. Długo z Panem rozmawiałam. Wrażenie jak najbardziej pozytywne. Państwo oczywiście chcą Lalę poznać i podjąć decyzję. Przyjadą do Lali w sobotę, mieszkają niedaleko. Jeśli by się Państwo zdecydowali to mam wrażenie że Lala lepiej trafić by nie mogła. Oczywiście mówię to tylko na podstawie rozmowy tel. i jasnowidzem nie jestem. Ale dziewczyny będę miały kontakt bezpośredni i zobaczymy. :thumbs::thumbs:[/QUOTE] Jezu, aż mi dech zaparło z wrażenia. Mam nadzieję, że Państwu Lalunia się spodoba na żywo i przypadnie im do gustu. Przecież Lalunia to psi ideał, grzeczna, mądra, wpatrzona w człowieka i śliczna. Jej się po prostu nie da nie kochać. Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! A na tym zdjęciu z adresówką wygląda rewelacyjnie:loveu: Myszko, a Państwo mieszkają w domu jednorodzinnym czy w bloku? Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Super :):):) Kciuki zaciskamy i wstrzymujemy oddech do soboty ;):thumbs: Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Gabuniu w domu, ale to nie jest najważniejsze. Najważniejsi są ludzie Quote
Gabi79 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Mysza2']Gabuniu w domu, ale to nie jest najważniejsze. Najważniejsi są ludzie[/QUOTE] Oczywiście, że najważniejsi są ludzie, tak tylko z ciekawości zapytałam.:lol: Quote
Nadziejka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 :loveu:[FONT=comic sans ms]i ja zagladam i przesylam fludki dobrotuchne :bye::thumbs::thumbs:niechaj to bedzie ten domus ! Lalunia jak malowana:loveu: jam oddechu nie wstrzymam na takoz dlugo ... bo mnie poznij nie wyratujom ....:cool3::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts