Dancik Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 No ja bym była za ...możemy na próbę zrobić trochę inną wersję ogłoszenia ...zdaje się parę postów wyżej Edyta była chętna napisać ogłoszenie w innej wersji...hop, hop..Edyta przerobisz ? Krótsze może być jak najbardziej, tylko nie przesadzaj z tym optymizmem ;) Quote
AgusiaP Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Dancik napisał(a):No ja bym była za ...możemy na próbę zrobić trochę inną wersję ogłoszenia ...zdaje się parę postów wyżej Edyta była chętna napisać ogłoszenie w innej wersji...hop, hop..Edyta przerobisz ? Krótsze może być jak najbardziej, tylko nie przesadzaj z tym optymizmem ;) Tylko nie wiem czy wszystkie można zrobic bo częśc robiła Myszka a częśc była zakupiona na bazarku Quote
Mysza2 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 A ja bym tych co już są nie ruszała, niech sobie idą swoim trybem, a dorobić nowe, nawet na tych samych portalach z nowymi zdjęciami i innym tekstem. Nie ma reguły który tekst lepszy łzawy czy suchy. Ważne żeby domek był:):) A pomoże ktoś z ogłoszeniami , bo mnie jeszcze dzisiaj przy bazarku zejdzie. Quote
giselle4 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 zapomnialam napisac ze Lalka zaszczepiona.... Quote
giselle4 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 nooo i to księzniczka i ziarenko piaseczku moze ja uwierac najlepiej sie lezy na stosie posuszek,kołder i kocy..... princessa:) Quote
Beatkaa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='giselle4']nooo i to księzniczka i ziarenko piaseczku moze ja uwierac najlepiej sie lezy na stosie posuszek,kołder i kocy..... princessa:) sama też tak kocham :loveu: co się dziwić:) co nie wejdę na ten wątek to nowe zdjęcia :) aż się uśmiecham do monitora :) Quote
dorota k. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Jak się taki pychol szczęśliwy widzi to jak się nie uśmiechać :) Quote
Mysza2 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 A na konto księżniczki wpłynęło 10 zł od IwonkiMaj :loveu::loveu: Quote
edyta2012 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Dancik napisał(a):No ja bym była za ...możemy na próbę zrobić trochę inną wersję ogłoszenia ...zdaje się parę postów wyżej Edyta była chętna napisać ogłoszenie w innej wersji...hop, hop..Edyta przerobisz ? Krótsze może być jak najbardziej, tylko nie przesadzaj z tym optymizmem ;) Spróbuję skrócić i mniej epatować optymizmem ;) A faktycznie, może zostawić i te stare ogłoszenia i nowe razem, bo przecież nie wiadomo do końca co na ludzi zadziała. Na jednego to, na innego tamto... Szkoda, że suni Laluni nie widzi teraz jej poprzednia właścicielka, haha... Jak się dobrze teraz czuje, jak ładnie wygląda, jakie to ma sesje zdjęciowe, itd. Myślę, że by jej tego zazdrościła :)) i z nią chciała zamienić, hehe... Quote
AgusiaP Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Prawdziwa księżniczka :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy za te sesje zdjęciowe naszej Laleczki:loveu::loveu::loveu: Edytko warunki ma Lalunia dużoooo lepsze ;) Jej "Pancia" może jej ich tylko zazdrościc a co najważniejsze wspaniałe towarzystwo:cool3::cool3::cool3: Myszko ja nie pomogę w ogłoszeniach przykro mi :shake: Quote
Gabi79 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jaka śliczna Lalunia, z resztą jak zwykle. :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Lalunia na każdym zdjęciu wygląda na bardzo grzeczną sunieczkę :) Jak można było wyrzucić takie słodkości na ulicę ??? :( Quote
piescofajnyjest Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 czesc Lalusiu.....ja juz ide spac, ale Ty wstawaj i opalaj brzuszek;) Quote
AgusiaP Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 piescofajnyjest napisał(a):czesc Lalusiu.....ja juz ide spac, ale Ty wstawaj i opalaj brzuszek;) O matulu... masz zdrowie całą noc buszowac:evil_lol: Laluniu i gdzie ten Twój domek...:shake: Quote
giselle4 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 kto zgadnie ,co to za takie wybrzuszenie pod kołderka? wiecie ,w domu 26stopni\pali sie w centralnym aby byla ciepla woda a ta mala podla robi takie numery:) ale to nie wszystko jutro michelle wstawia fotel bo ta jędza nie wpuszcza Dinka na kanape ale na fotel obok tez nie Wiec musimy postawiac fotel pod drugim oknem hihihi:) Quote
Mysza2 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No kurcze potworo - Dinka proszę nie terroryzować. Ukróćcie jędzy te rządy. Quote
dorota k. Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Taaa jedyna Kobita :) Lalunia i ja się Za Dinkiem Piracikiem wstawię. Nie terroryzuj Chłopaka . Quote
AgusiaP Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Eeeeee Lalunia nie rób wstydu nie bądź chytruskiem:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Lalunia zołzo jedna :shake: zachowuj się :eviltong: Quote
Recommended Posts