Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
;))) sliczna dziewczynka z Lalusi jest! musi sie ktos zakochac!

Zdjęcia super! A może do nowych zdjęć, zrobić też nowe ogłoszenie? Np. krótsze i bardziej optymistyczne? Co o tym myślicie?

Posted

Przepiękne zdjęcia-a każde pokazuje cudny charakter i miziowatość Laluni.Jej uśmiech jest przepiękny i te białe ząbki.
Ona już powinna grzać dupcię w nowym domku,aż nie do wiary,że jej jeszcze nikt nie wypatrzył.

Posted

edyta2012 napisał(a):
Zdjęcia super! A może do nowych zdjęć, zrobić też nowe ogłoszenie? Np. krótsze i bardziej optymistyczne? Co o tym myślicie?

Nie wiem, to chyba nie jest kwestia treści ogłoszenia, bo przecież tamto chwyta za serce.
Może rzeczywiście problem w tym, że wakacje za pasem.
Ech.....
Może jednak Lalunię wypatrzy jakaś dobra dusza i się zakocha w tym SŁODZIAKU!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, może nowe zdjęcia przyniosą szczeście. Dziwie się, że taka niunia nie cieszy sie powodzeniem... Ludzie, gdzie macie oczy :(

Ja tylko na chwilkę... moje piekności ona kochane :loveu::loveu:jaklie piękne ma zdjęcia:lol::lol::lol:

Posted

edyta2012 napisał(a):

Ja bym nie zmieniała tekstu Edytko ;) też wydaje mi się, że kwetia zbliżających się wakacji:placz:
Prosząc Dancik o tekst chodziło mi o taki tekst, który wzrusza i ten własnie taki jest ;) dzięki tobie Edytko :lol:
U Dancik własnie taki teks w ogłoszeniu zadecydował, ze wzięła takiego psa a nie innego ;)
Ja mam nadzieję, że jest tam gdzieś taka "Danick" :cool3: i po przeczytaniu tego ogłoszenia zakocha się,wzruszy i zadzwoni :lol::lol::lol:
Lalunia musi miec wspaniały domek nie pierwszy lepszy, który zadzwoni :lol:
Zgadzacie się ze mną dziewczynki prawda????:roll:

A wszystkie zdjęcia super :lol:Prawdziwa fotomodelka z naszej Laluni :cool3::cool3::cool3:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja bym nie zmieniała tekstu Edytko ;) też wydaje mi się, że kwetia zbliżających się wakacji:placz:
Prosząc Dancik o tekst chodziło mi o taki tekst, który wzrusza i ten własnie taki jest ;) dzięki tobie Edytko :lol:
U Dancik własnie taki teks w ogłoszeniu zadecydował, ze wzięła takiego psa a nie innego ;)
Ja mam nadzieję, że jest tam gdzieś taka "Danick" :cool3: i po przeczytaniu tego ogłoszenia zakocha się,wzruszy i zadzwoni :lol::lol::lol:
Lalunia musi miec wspaniały domek nie pierwszy lepszy, który zadzwoni :lol:
Zgadzacie się ze mną dziewczynki prawda????:roll:

A wszystkie zdjęcia super :lol:Prawdziwa fotomodelka z naszej Laluni :cool3::cool3::cool3:

Ja też mam nadzieję, że kogoś wzruszy smutna historia Laluni, a poza tym to taka śliczna i kochana sunieczka.

Posted

Agusia .... zgadzamy się, zgadzamy...dla Lali tylko dobry domek :) Ale fakt że wakacje to nie najlepszy okres pod tym względem :(....A co do tego ogłoszenia to ja miałam głównie taką uwagę żeby za bardzo nie podkreślać że piesek teraz ma dobrze bo ludzie podchodzą tak , że jak ma dobrze to spoko i nie muszę pomagać i nie biorą pod uwagę że ten rajjest w gruncie rzeczy tymczasowy ....ot taki mechanizm psychologiczny:)

Posted (edited)

Dancik napisał(a):
Agusia .... zgadzamy się, zgadzamy...dla Lali tylko dobry domek :) Ale fakt że wakacje to nie najlepszy okres pod tym względem :(....A co do tego ogłoszenia to ja miałam głównie taką uwagę żeby za bardzo nie podkreślać że piesek teraz ma dobrze bo ludzie podchodzą tak , że jak ma dobrze to spoko i nie muszę pomagać i nie biorą pod uwagę że ten rajjest w gruncie rzeczy tymczasowy ....ot taki mechanizm psychologiczny:)

To może to zmienimy? Jak myślicie?

Edited by AgusiaP