AgusiaP Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 togaa napisał(a):Odwiedzam malutką i cieszę się że jest w dobrych rękach. Miałam szczęście towarzyszyć kruszynie do Wrocławia. Z taką godnością zniosła tą dla siebie nową i nieznaną sytuację. Widać że dziewczynka mądrutka. Witaj Basieńko :lol: Bardzo nam miło, ze jesteś z nami:loveu: A ja nie mam głosu...Głosniki popsute :angryy: Mogę sobie tylko wyobrazic jaki koncert dałyście dziewczynki:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A u mnie filmik nie działa :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( Quote
AgusiaP Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Ja mam kino nieme, ale widac jak Laleczka daje popis:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='michelle04']Cioteczki znalazlam filmik z naszym wyjcem, ten drugi wilk nawolujący to przyznam nieskromnie,że to ja we wlasnej osobie :) http://w761.wrzuta.pl/film/09GblE166CD/wyjec Dobrałam się w końcu do filmiku ......ależ koncert :cool3::cool3::cool3: Quote
Gosiapk Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='michelle04']Dziękuje Ciocia... :D do usług :) <prawdę powiedziałam :siara:> Quote
Gosiapk Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 AgusiaP napisał(a):Ja mam kino nieme, ale widac jak Laleczka daje popis:evil_lol: Szkoda, że nie słyszysz Michelle w tle :D Quote
fiorsteinbock Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A ja zaglądam do Laluni i nieustannie trzymam za nią kciuki :) Quote
iwonamaj Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):A ja zaglądam do Laluni i nieustannie trzymam za nią kciuki :) ...Ja też :) Quote
MALWA Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Zaglądam do Lali, i śpieszę donieść, ze na moim bazarku dla Saby i Lali spływają pieniążki. Jeszcze tylko dwie wpłaty mi brakują, ale juz miałam pw, ze będą przelewy na dniach pocztą, to i trochę potrwa.... ( niestety nie wszyscy mają konto w banku...) Quote
Beatkaa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Pewnie,że trzymamy cały czas kciuki !!! :thumbs::thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 MALWA napisał(a):Zaglądam do Lali, i śpieszę donieść, ze na moim bazarku dla Saby i Lali spływają pieniążki. Jeszcze tylko dwie wpłaty mi brakują, ale juz miałam pw, ze będą przelewy na dniach pocztą, to i trochę potrwa.... ( niestety nie wszyscy mają konto w banku...) Ciocia jesteś PRZEKOCHANA kobietka noooooooo:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Przybiegłam przywitać się z naszą Lalką :) Quote
AgusiaP Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Szkoda, że nie słyszysz Michelle w tle :D Nooo :cool3: szkoda, ale wyobrażam to sobie :evil_lol: Quote
Gabi79 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nie było mnie trochę na dogo, ale wreszcie jestem. Obejrzałam filmik, ale Lalunia musiała się stresować, że dała taki koncert. Quote
AgusiaP Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Gabi79 napisał(a):Nie było mnie trochę na dogo, ale wreszcie jestem. Obejrzałam filmik, ale Lalunia musiała się stresować, że dała taki koncert. Pamiętaj Gabi, że nie tylko Lalunia dawała ten koncert :cool3: Może to Michelle zaczęła a Lalunia nie chciała byc gorsza:evil_lol: Quote
Gabi79 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) AgusiaP napisał(a):Pamiętaj Gabi, że nie tylko Lalunia dawała ten koncert :cool3: Może to Michelle zaczęła a Lalunia nie chciała byc gorsza:evil_lol: No tak, nie wiemy kto zaczął;) Edited June 8, 2012 by Gabi79 Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Gabi79']No tak, nie wiemy kto zaczął;) Jestem pewna że Michell :cool3: Quote
AgusiaP Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Jestem pewna że Michell :cool3: Też mi się tak wydaje :cool3: Tylko nie wiem do jakiego hita tak śpiewały:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Wychodzi na to, że to Michelle była zestresowana a Lala ją pocieszała :roflt: Quote
giselle4 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Wychodzi na to, że to Michelle była zestresowana a Lala ją pocieszała :roflt: tak było a ja byla rozjemcą:):) Quote
KasiaT Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Zaglądam do dziewczynki i nieustannie trzymam kciuki za nowy domek9oby się szybko pojawił) Quote
Gosiapk Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 giselle4 napisał(a):tak było a ja byla rozjemcą:):) Dlaczego się nie dołączyłaś, aby utworzyć trio? Hę? :) Quote
Recommended Posts