Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dancik']faith35 ...aha ...czyli mail złypodała,a to pech ...w sumie to niewyraźny jakiś ten mail...nie wiem czy tam pisze 1.necik@o2.plczy 1.mecik@o2.pl ...? Chybafaktycznie łatwiej by było zebrać pieniądze na operacje niżznaleźć mu nowy dom :(

Mnie też ciężko powiedziec, który z tych maili jest poprawny...faih35 a próbowałaś przez skopiowanie adresu?

Posted

Dancik napisał(a):
Faktycznie mi też maile wracają...oba warianty adresu są złe ...co za pech :(

może kobitka źle wpisała... szkoda psiaka a tu zero danych kontaktowych...

Posted

Dancik napisał(a):
Nieee to z Lalunią nie ma nicwspólnego ...sory za to zamieszanie. Już nie będziemy w tym wątkuo tym pisać bo przeca to wątek Laluni :)

Acha, a ja myślałam już, że coś mi umknęło i Lala się gdzieś wybiera ;)

Posted

Dancik napisał(a):
Nieee to z Lalunią nie ma nicwspólnego ...sory za to zamieszanie. Już nie będziemy w tym wątkuo tym pisać bo przeca to wątek Laluni :)

Ciocia mnie też interesuje ta sprawa ......piszcie jak się coś uda ustalić ....szkoda suni :(

Posted

Martika ale już się udało dziewczynomchcącym zrobić zbiórkę na operację tego psiaka nawiązaćkontakt z jego właścicielką więc luzzz ...co z tego wynikniezobaczymy :)

Posted

[quote name='Dancik']Właśnie dosłałam wiadomość od faith35 którą pozwolę sobie tu przytoczyć i nie będę jużwięcej zaśmiecać wątku Laluni „Skontaktowałam się z Panią,mam skany wizyt psiaka u weta (wiadomo, niektórzy nie wierzą nasłowo). Link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227958proszę o rozsyłanie, w przeciwnym razie pieska czeka igła, aleczenie baaardzo kosztowne..."

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227958

Posted

Odwiedzam malutką i cieszę się że jest w dobrych rękach.
Miałam szczęście towarzyszyć kruszynie do Wrocławia.
Z taką godnością zniosła tą dla siebie nową i nieznaną sytuację. Widać że dziewczynka mądrutka.

Posted

togaa napisał(a):
Odwiedzam malutką i cieszę się że jest w dobrych rękach.
Miałam szczęście towarzyszyć kruszynie do Wrocławia.
Z taką godnością zniosła tą dla siebie nową i nieznaną sytuację. Widać że dziewczynka mądrutka.

Witaj Basiu na wątku Lali:), Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :loveu::loveu:
Tak nam żal że towarzyszowi podróży się nie udało.