Gosiapk Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 MALWA napisał(a):Jaka panna wygodnicka, na pomarańczowej kołderce, super! Sama bym tak się powylegiwała. Dzisiaj mam takiego lenia jak nigdy.... Lala - wpuścisz ciocię Malwę obok, choc na malutki skrawek? Grzeczna będę obiecuję! Lala posuń się ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 MALWA napisał(a):Jaka panna wygodnicka, na pomarańczowej kołderce, super! Sama bym tak się powylegiwała. Dzisiaj mam takiego lenia jak nigdy.... Lala - wpuścisz ciocię Malwę obok, choc na malutki skrawek? Grzeczna będę obiecuję! Ciocia na miejscówkę na kocyku lub pod drzewkiem długaaaaaaaaa kolejka ;) Buziaki przesyłam naszej maleńkiej :* Quote
MALWA Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia na miejscówkę na kocyku lub pod drzewkiem długaaaaaaaaa kolejka ;) Buziaki przesyłam naszej maleńkiej :* Jasne, to ta kolejka rozumiem pod drzewko lub na kocyk, ale ja mam bilet ulgowy i mnie Lalunia wpuści na skrawek kołderki. Kołderka lepsza, a co? Quote
Gosiapk Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 MALWA napisał(a):Jasne, to ta kolejka rozumiem pod drzewko lub na kocyk, ale ja mam bilet ulgowy i mnie Lalunia wpuści na skrawek kołderki. Kołderka lepsza, a co? Koleżanka to się umie wkręcić :D Quote
michelle04 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Melduję, że pieniążki wplynęly- dziękuję Sunieczka już palaszuje karmę pól na pól, kocią i psią, więc za parę dni przestawimy ją calkowicie na psi pokarm :) Ząbki juz jej nie dokuczają to i z jedzeniem nie ma problemu, porcje palaszuje już takie jak Dinek i nic nie zostawia w miseczce,żeby tylko po takiej ilości nie wyrosla na dobermana :) Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='michelle04']Melduję, że pieniążki wplynęly- dziękuję Sunieczka już palaszuje karmę pól na pól, kocią i psią, więc za parę dni przestawimy ją calkowicie na psi pokarm :) Ząbki juz jej nie dokuczają to i z jedzeniem nie ma problemu, porcje palaszuje już takie jak Dinek i nic nie zostawia w miseczce,żeby tylko po takiej ilości nie wyrosla na dobermana :) Ciocia Broń Boże !!!!!!!!!!! Lalunia musi pozostać mała, sprytna, niewywrotna ;) Quote
Gosiapk Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia Broń Boże !!!!!!!!!!! Lalunia musi pozostać mała, sprytna, niewywrotna ;) :D tak, szczególnie niewywrotna :roflt: Quote
Mysza2 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Michelle, tylko nie zrób z Lali parówy:):) Lala ma zamówione ogłoszenia bo ja się nie wyrabiam http://www.dogomania.pl/forum/threads/227628-25-ogłoszeń-na-najpopularniejszych-portalach-za-5-zł-do-30-06-do-22-00?p=19191923#post19191923 Edited June 4, 2012 by Mysza2 Quote
AgusiaP Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Gosiapk napisał(a):Nareszcie otworzyłaś oczy ;) :D Nooo nie dośc, ze skleroza to jeszcze ślepota :placz: Luluniu myślę, że ciocia Agusia to ma pierwszenstwo do wypoczynku na tej kołderce :cool3: ale trudno ustawie się w kolejce ;) Myszko dziękuje za pakiecik :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 AgusiaP napisał(a):Nooo nie dośc, ze skleroza to jeszcze ślepota :placz: Luluniu myślę, że ciocia Agusia to ma pierwszenstwo do wypoczynku na tej kołderce :cool3: ale trudno ustawie się w kolejce ;) Myszko dziękuje za pakiecik :loveu: Aguś ja się troszeczkę posunę i się zmieścisz ;) a co! tak po znajomości :lol::lol::lol: Quote
Gosiapk Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Aguś ja się troszeczkę posunę i się zmieścisz ;) a co! tak po znajomości :lol::lol::lol: ale prywata ;) Quote
AgusiaP Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Nie martw się Gosia zmieścimy się wszystkie :lol: Martunia pasunie się mnie a ja Tobie :cool3: tylko nie wiem czy Laleczka będzie zadowolona jak nas tyle się zleci:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 AgusiaP napisał(a):Nie martw się Gosia zmieścimy się wszystkie :lol: Martunia pasunie się mnie a ja Tobie :cool3: tylko nie wiem czy Laleczka będzie zadowolona jak nas tyle się zleci:evil_lol: No to miejscówki pozajmowane :cool3: Lalunia się ucieszy z tylu rąk do głaskania :lol: Quote
AgusiaP Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Martika@Aischa napisał(a):No to miejscówki pozajmowane :cool3: Lalunia się ucieszy z tylu rąk do głaskania :lol: Myslę, że tak to w koncu straszna pieściocha jest :lol::lol::lol: Quote
giselle4 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 to ja tylko małe info Lalunia zaszczepiona i odrobaczona gotowa juz do adopcji Quote
giselle4 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ludzie taka pieknosc czeka telefonujcie my bedziemy sprawdzac...:):) Quote
Martika&Aischa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 No to Lalucha do domku już czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Mysza2 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pewnie że czas:) A na konto Lali wpłynęło 10 zł od LolaLola :) Bardzo pięknie dziękujemy Quote
Dancik Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 He, he...niezłe przepychanki nakocu tu mają miejsce :) Oooo malutka już odrestaurowana igotowa tylko dobrego domu teraz trzeba wypatrywać :) 8 czerwca powinna dotrzeć na konto moja stała deklaracja. Buziaki dla Laluni i jej aniołów czy raczejanielic stróżów :* Quote
MALWA Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Zaglądam, i spieszę donieść, że z bazarku na pewno będzie 210 zł do podziału.... Quote
faith35 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Witam. Proszę dogomaniaczki z Sosnowca o pomoc, może ktoś z Was kojarzy pieska, bądź jego właścicielkę? Szczeniak może zostać uśpiony, ponieważ jego właścicielka nie ma dla niego na operację, nasze dogomaniackie psiaki szukają domów miesiącami, a nawet latami, nie oszukujmy się, w tak krótkim czasie piesek domu nie znajdzie, a grozi mu w wieku 7 miesięcy igła. Mail, na który wysyłałam wiadomości do właścicielki chyba nie istnieje, albo ja źle go wpisuję, ponieważ wszystkie wiadomości do mnie wracają. http://www.morusek.pl/ogloszenie/108...eniaka-POMOcY/ Przepraszam za offa. Quote
AgusiaP Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='faith35']Witam. Proszę dogomaniaczki z Sosnowca o pomoc, może ktoś z Was kojarzy pieska, bądź jego właścicielkę? Szczeniak może zostać uśpiony, ponieważ jego właścicielka nie ma dla niego na operację, nasze dogomaniackie psiaki szukają domów miesiącami, a nawet latami, nie oszukujmy się, w tak krótkim czasie piesek domu nie znajdzie, a grozi mu w wieku 7 miesięcy igła. Mail, na który wysyłałam wiadomości do właścicielki chyba nie istnieje, albo ja źle go wpisuję, ponieważ wszystkie wiadomości do mnie wracają. http://www.morusek.pl/ogloszenie/108...eniaka-POMOcY/ Przepraszam za offa. Jejku...:-(:-(:-( Nie rozumiem czemu ta babeczka nie podała numeru telefonu w ogłoczeniu Dziękujemy wszystkim wpłacającym:loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='giselle4']to ja tylko małe info Lalunia zaszczepiona i odrobaczona gotowa juz do adopcji Pewnie to pierwsza jej książeczka... Laluniu trzymam kciuki za wspaniały domek Quote
Recommended Posts