Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MALWA napisał(a):
Jaka panna wygodnicka, na pomarańczowej kołderce, super!

Sama bym tak się powylegiwała. Dzisiaj mam takiego lenia jak nigdy....

Lala - wpuścisz ciocię Malwę obok, choc na malutki skrawek? Grzeczna będę obiecuję!

Lala posuń się ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
Jaka panna wygodnicka, na pomarańczowej kołderce, super!

Sama bym tak się powylegiwała. Dzisiaj mam takiego lenia jak nigdy....

Lala - wpuścisz ciocię Malwę obok, choc na malutki skrawek? Grzeczna będę obiecuję!

Ciocia na miejscówkę na kocyku lub pod drzewkiem długaaaaaaaaa kolejka ;)
Buziaki przesyłam naszej maleńkiej :*

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ciocia na miejscówkę na kocyku lub pod drzewkiem długaaaaaaaaa kolejka ;)
Buziaki przesyłam naszej maleńkiej :*

Jasne, to ta kolejka rozumiem pod drzewko lub na kocyk, ale ja mam bilet ulgowy i mnie Lalunia wpuści na skrawek kołderki. Kołderka lepsza, a co?

Posted

MALWA napisał(a):
Jasne, to ta kolejka rozumiem pod drzewko lub na kocyk, ale ja mam bilet ulgowy i mnie Lalunia wpuści na skrawek kołderki. Kołderka lepsza, a co?

Koleżanka to się umie wkręcić :D

Posted

Melduję, że pieniążki wplynęly- dziękuję
Sunieczka już palaszuje karmę pól na pól, kocią i psią, więc za parę dni przestawimy ją calkowicie na psi pokarm :) Ząbki juz jej nie dokuczają to i z jedzeniem nie ma problemu, porcje palaszuje już takie jak Dinek i nic nie zostawia w miseczce,żeby tylko po takiej ilości nie wyrosla na dobermana :)

Posted

[quote name='michelle04']Melduję, że pieniążki wplynęly- dziękuję
Sunieczka już palaszuje karmę pól na pól, kocią i psią, więc za parę dni przestawimy ją calkowicie na psi pokarm :) Ząbki juz jej nie dokuczają to i z jedzeniem nie ma problemu, porcje palaszuje już takie jak Dinek i nic nie zostawia w miseczce,żeby tylko po takiej ilości nie wyrosla na dobermana :)

Ciocia Broń Boże !!!!!!!!!!! Lalunia musi pozostać mała, sprytna, niewywrotna ;)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nareszcie otworzyłaś oczy ;) :D

Nooo nie dośc, ze skleroza to jeszcze ślepota :placz:

Luluniu myślę, że ciocia Agusia to ma pierwszenstwo do wypoczynku na tej kołderce :cool3: ale trudno ustawie się w kolejce ;)

Myszko dziękuje za pakiecik :loveu:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Nooo nie dośc, ze skleroza to jeszcze ślepota :placz:

Luluniu myślę, że ciocia Agusia to ma pierwszenstwo do wypoczynku na tej kołderce :cool3: ale trudno ustawie się w kolejce ;)

Myszko dziękuje za pakiecik :loveu:

Aguś ja się troszeczkę posunę i się zmieścisz ;) a co! tak po znajomości :lol::lol::lol:

Posted

Nie martw się Gosia zmieścimy się wszystkie :lol: Martunia pasunie się mnie a ja Tobie :cool3: tylko nie wiem czy Laleczka będzie zadowolona jak nas tyle się zleci:evil_lol:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Nie martw się Gosia zmieścimy się wszystkie :lol: Martunia pasunie się mnie a ja Tobie :cool3: tylko nie wiem czy Laleczka będzie zadowolona jak nas tyle się zleci:evil_lol:

No to miejscówki pozajmowane :cool3: Lalunia się ucieszy z tylu rąk do głaskania :lol:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
No to miejscówki pozajmowane :cool3: Lalunia się ucieszy z tylu rąk do głaskania :lol:

Myslę, że tak to w koncu straszna pieściocha jest :lol::lol::lol:

Posted

He, he...niezłe przepychanki nakocu tu mają miejsce :)
Oooo malutka już odrestaurowana igotowa tylko dobrego domu teraz trzeba wypatrywać :)
8 czerwca powinna dotrzeć na konto moja stała deklaracja. Buziaki dla Laluni i jej aniołów czy raczejanielic stróżów :*

Posted

Witam. Proszę dogomaniaczki z Sosnowca o pomoc, może ktoś z Was kojarzy pieska, bądź jego właścicielkę? Szczeniak może zostać uśpiony, ponieważ jego właścicielka nie ma dla niego na operację, nasze dogomaniackie psiaki szukają domów miesiącami, a nawet latami, nie oszukujmy się, w tak krótkim czasie piesek domu nie znajdzie, a grozi mu w wieku 7 miesięcy igła. Mail, na który wysyłałam wiadomości do właścicielki chyba nie istnieje, albo ja źle go wpisuję, ponieważ wszystkie wiadomości do mnie wracają.
http://www.morusek.pl/ogloszenie/108...eniaka-POMOcY/
Przepraszam za offa.

Posted

[quote name='faith35']Witam. Proszę dogomaniaczki z Sosnowca o pomoc, może ktoś z Was kojarzy pieska, bądź jego właścicielkę? Szczeniak może zostać uśpiony, ponieważ jego właścicielka nie ma dla niego na operację, nasze dogomaniackie psiaki szukają domów miesiącami, a nawet latami, nie oszukujmy się, w tak krótkim czasie piesek domu nie znajdzie, a grozi mu w wieku 7 miesięcy igła. Mail, na który wysyłałam wiadomości do właścicielki chyba nie istnieje, albo ja źle go wpisuję, ponieważ wszystkie wiadomości do mnie wracają.
http://www.morusek.pl/ogloszenie/108...eniaka-POMOcY/
Przepraszam za offa.

Jejku...:-(:-(:-( Nie rozumiem czemu ta babeczka nie podała numeru telefonu w ogłoczeniu

Dziękujemy wszystkim wpłacającym:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='giselle4']to ja tylko małe info
Lalunia zaszczepiona i odrobaczona
gotowa juz do adopcji

Pewnie to pierwsza jej książeczka... Laluniu trzymam kciuki za wspaniały domek