MALWA Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Gosiapk napisał(a):masz rękę do interesów! gratulacje :) Dziekuję. I mam nadzieję, ze i z tego bazarku (kilkanaście bazarków mam już za sobą) bedzie spora sumka. Quote
MALWA Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 iwonamaj napisał(a):Lalunia kochana, a ma rację, ze wrzeszczy, co jej grzebać w pycholku będą ... A tak, żaden pies nei lubi mieć grzebane - w pycholku czy na podwoziu! Np. mojemu psu doopki czy siusiaka nie wolno dotykać, tylko wolno umyć go po spacerkach, ale tak, żeby sprawdzić, obejrzeć czy nie ma jakiegoś kleszcza czy czego innego to juz nie wolno - jego i wara stamtąd !!!! Quote
michelle04 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Owszem byla dzisiaj przeprawa z sunieczką, wyla w aucie jak jechala do weta, wyla jak wracala, więc jakbyśmy na sygnale jechali :) Niuńkę wet obejrzal, zaszczepil i nakazal zabrać do domu, żeby Jemu klientów nie odstraszala, bo żalila się niemilosiernie :) Quote
Martika&Aischa Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 michelle04 napisał(a):Owszem byla dzisiaj przeprawa z sunieczką, wyla w aucie jak jechala do weta, wyla jak wracala, więc jakbyśmy na sygnale jechali :) Niuńkę wet obejrzal, zaszczepil i nakazal zabrać do domu, żeby Jemu klientów nie odstraszala, bo żalila się niemilosiernie :) mała histeryczka ;) Wyściskaj ją ciocia od nas :* Quote
Kara. Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 michelle04 napisał(a):Owszem byla dzisiaj przeprawa z sunieczką, wyla w aucie jak jechala do weta, wyla jak wracala, więc jakbyśmy na sygnale jechali :) Niuńkę wet obejrzal, zaszczepil i nakazal zabrać do domu, żeby Jemu klientów nie odstraszala, bo żalila się niemilosiernie :) Skąd ja to znam:crazyeye: Mój potforek jak dostał zastrzyk w pośladek to latał potem po gabinecie na trzech łapach wyjąc jakby go ze skóry obdzierali. A my z wetem kulaliśmy się ze śmiechu bo mu się nogi pomyliły i podkulał nie tą co trzeba:roflt: Quote
MALWA Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Kara. napisał(a):Skąd ja to znam:crazyeye: Mój potforek jak dostał zastrzyk w pośladek to latał potem po gabinecie na trzech łapach wyjąc jakby go ze skóry obdzierali. A my z wetem kulaliśmy się ze śmiechu bo mu się nogi pomyliły i podkulał nie tą co trzeba:roflt: Dobre, dobre.... To jeszcze dorzucę coś do pośmiania: kiedy mój pies miał po raz pierwszy kleszcza ( było to ponad 10 lat temu ), to, aby mu wyjąć tego kleszcza miał powiązany cały pysk ( kaganiedc nie dał sobie założyć) i trzymało go 3 rosłych facetów ( 2 wetów i mój mąż), a i tak się cały wił i rzucał na boki ! A teraz uwaga - ten pies to małe westi..... Quote
Gosiapk Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 MALWA napisał(a):A tak, żaden pies nei lubi mieć grzebane - w pycholku czy na podwoziu! Np. mojemu psu doopki czy siusiaka nie wolno dotykać, tylko wolno umyć go po spacerkach, ale tak, żeby sprawdzić, obejrzeć czy nie ma jakiegoś kleszcza czy czego innego to juz nie wolno - jego i wara stamtąd !!!! coś musi mieć swojego ;) michelle04 napisał(a):Owszem byla dzisiaj przeprawa z sunieczką, wyla w aucie jak jechala do weta, wyla jak wracala, więc jakbyśmy na sygnale jechali Niuńkę wet obejrzal, zaszczepil i nakazal zabrać do domu, żeby Jemu klientów nie odstraszala, bo żalila się niemilosiernie Oj Lala, Lala taki dobry pan wet, a Ty chcesz mu busiens zepsuć ;) Kara. napisał(a):(...) A my z wetem kulaliśmy się ze śmiechu bo mu się nogi pomyliły i podkulał nie tą co trzeba Niezły aktor :roflt: MALWA napisał(a):(...) A teraz uwaga - ten pies to małe westi..... mały ciałem, ale wielki duchem ;) Quote
iwonamaj Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Moja Lolcia (brunetka), nie pozwala dotykać sobie ogonka, a obcinanie pazurków, to dla niej tragedia- wrzask, płacz, nawet próbuje gryźć... Co innego Emilia, jest bardzo dzielna, kiedy była pogryziona i miała prawie 50 szwów, zrobił jej się ropień wielkości pięści i miała go wyciskanego. Wszyscy podziwiali jej cierpliwość. Quote
dorota k. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Mysza2 napisał(a):A ja rozmawiałam z Grazią, która nachwalić się nie może Lali jaka to fajna przytulaśna i grzeczna pannica jest. Trzyma się człowieka , buziaki rozdaje i rządzi pozostałym towarzystwem:):) Prawdziwa z niej Kobitka :) Quote
Mysza2 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A ja melduję, że na konto Lali wpłynęło 20 zł od Daga31081980 :loveu::loveu::loveu: 90 zł od Waranska (20 Euro) :loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:):) Quote
Martika&Aischa Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Mysza2 napisał(a):A ja melduję, że na konto Lali wpłynęło 20 zł od Daga31081980 :loveu::loveu::loveu: 90 zł od Waranska (20 Euro) :loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:):) Lalunia ma szczęście że na jej wątku są tak wspaniałe cioteczki :):):) Pięknie dziękujemy:loveu: Quote
MALWA Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Lala teraz pewnie juz śpi, a jak śpi, to szansa na to, że nie rozbrabia i nie wrzeszczy ( bo to pewnie tylko rezerwuje dla weta ! ). Chyba nawet ją trochę rozumiem - chciała sie wyżalić biedna i tyle! Quote
Mysza2 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 MALWA napisał(a):Lala teraz pewnie juz śpi, a jak śpi, to szansa na to, że nie rozbrabia i nie wrzeszczy ( bo to pewnie tylko rezerwuje dla weta ! ). Chyba nawet ją trochę rozumiem - chciała sie wyżalić biedna i tyle! No bo co jej będą gmerać tam gdzie nie lubi:):), ma rację dziewczynka:) Quote
MALWA Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A z mojego bazarku będzie na pewno kwota 170 zł.... Quote
Gosiapk Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 MALWA napisał(a):A z mojego bazarku będzie na pewno kwota 170 zł.... chyba powinnaś swoją karierę zawodową skierować w stronę handlu :) Quote
piescofajnyjest Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 czesc Laleczko....troszke mnie nie bylo:( nie wiedzialam, ze z ciebie taka drama queen;) Quote
AgusiaP Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='giselle4']michelle ma dalej klopoty z netem cos tam pan reparator kombinuje wiec tak Laleczka tak wrzeszczla na kontroli ze w okolicznych domach pozamykano okna ale wszystko jest ok moze jesc juz wszystko nie tylko karme dla juniorkow Zabki ma sliczne i pachnace jest zaszczepiona na wscieklizne i bardzo zadowolona ze juz w domku. oj, jak goniła od auta do domu to tylko szum było slychac. Wiecej napisze michelle oj,domku zabieraj panienke bo to małe cudo w czwartek byla w naszych gazetach....czekamy na odzew:):) Uff to dobrze, że weta ma już za sobą:lol: Dziękuje Grażynko za ogłoszenia w DZ:loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 MALWA napisał(a):A z mojego bazarku będzie na pewno kwota 170 zł.... O rany:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciocia kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
MALWA Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Gosiapk napisał(a):chyba powinnaś swoją karierę zawodową skierować w stronę handlu :) Od handlu zaczynałam, a praktyka czyni mistrza! Martika@Aischa napisał(a):O rany:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciocia kochana :loveu::loveu::loveu: Zapominaiałm dodać, ze z tego tylko połowa do Lali....och Quote
AgusiaP Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 No proszę a ja dopiero teraz zobaczyłam:multi::multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 MALWA napisał(a):Od handlu zaczynałam, a praktyka czyni mistrza! Zapominaiałm dodać, ze z tego tylko połowa do Lali....och Tak, tak wiem ciocia :) ale to i tak piękna kwota :lol::lol::lol: Quote
Gosiapk Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 AgusiaP napisał(a):No proszę a ja dopiero teraz zobaczyłam:multi::multi::multi: Nareszcie otworzyłaś oczy ;) :D Quote
MALWA Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jaka panna wygodnicka, na pomarańczowej kołderce, super! Sama bym tak się powylegiwała. Dzisiaj mam takiego lenia jak nigdy.... Lala - wpuścisz ciocię Malwę obok, choc na malutki skrawek? Grzeczna będę obiecuję! Quote
Recommended Posts