AgusiaP Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 MALWA napisał(a):A ja na moim bazarku mam pierwszy zakup w opcji KT !!! A to oznacza, ze Lalunia ma pewne już 15 zł! Super:multi: Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 MALWA napisał(a):A ja na moim bazarku mam pierwszy zakup w opcji KT !!! A to oznacza, ze Lalunia ma pewne już 15 zł! Ciocia Malwa kochana z Ciebie kobietka :loveu: Quote
MALWA Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia Malwa kochana z Ciebie kobietka :loveu: BA! Przez skromność nie zaprzeczę :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Beatkaa napisał(a):Idę się zameldować na bazarki :loveu: Leć ciocia leć a ja prześle wirtualnego buziaka naszej Laluni :loveu: Quote
Mysza2 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 A ja rozmawiałam z Grazią, która nachwalić się nie może Lali jaka to fajna przytulaśna i grzeczna pannica jest. Trzyma się człowieka , buziaki rozdaje i rządzi pozostałym towarzystwem:):) Quote
AgusiaP Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Nasza kochane maleństo :loveu:Jaka ona musi byc teraz szczęśliwa i ząbki ją już nie bolą:lol: Quote
MALWA Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Super, dzielna sunia! Powinna szybciutko znaleźć domek, bo takie maleństwa mają raczej łatwiej. I spieszę donieść, ze na moim bazarku jest kolejny zakup w opcji KT - polecial abroszka z muszelkami za 10 zł. Lalunia - masz kolejne 5 zł. Quote
AgusiaP Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 MALWA napisał(a):Super, dzielna sunia! Powinna szybciutko znaleźć domek, bo takie maleństwa mają raczej łatwiej. I spieszę donieść, ze na moim bazarku jest kolejny zakup w opcji KT - polecial abroszka z muszelkami za 10 zł. Lalunia - masz kolejne 5 zł. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Gabi79 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 MALWA napisał(a):Super, dzielna sunia! Powinna szybciutko znaleźć domek, bo takie maleństwa mają raczej łatwiej. I spieszę donieść, ze na moim bazarku jest kolejny zakup w opcji KT - polecial abroszka z muszelkami za 10 zł. Lalunia - masz kolejne 5 zł. Wspaniale, dziękujemy cioteczko MALWO za bazarek!!! A Lalunia teraz wreszcie odżyła, ząbki nie bolą, nikt nie krzywdzi, nie przegania, a wręcz przeciwnie. Kochana sunieczka:loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Kochana, żeby tylko taki sam kochny domek się trafił :lol: Quote
KasiaT Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Przeczytałam cały wątek od deski do deski-mam nadzieję,że równowaga w przyrodzie zostanie zachowana i los potraktuje byłą "właścicielkę" Laluni w taki sam okrutny sposób. Mam nadzieję,że dziewczynka trafi niedługo do ludzi,którzy pokochają ją na zabój. Trzymam kciuki za dziewczynkę. Quote
giselle4 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Mysza2 napisał(a):A ja rozmawiałam z Grazią, która nachwalić się nie może Lali jaka to fajna przytulaśna i grzeczna pannica jest. Trzyma się człowieka , buziaki rozdaje i rządzi pozostałym towarzystwem:):) mowilam prawde a jutro kontrola uzębienia ale ładnie pachnie z buzi to pewnie bedzie ok:) i zapytamy czy juz moze byc zaszczepiona na wscieklizne dzisiaj odrobaczona. a chate jak mowilam Eli znajdzie w mig to wspaniala dziewczynka Quote
Gosiapk Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 MALWA napisał(a):BA! Przez skromność nie zaprzeczę :cool3: Ciocia, a co było tak atrakcyjnego, że od razu zostało sprzedane? Quote
MALWA Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Gosiapk']Ciocia, a co było tak atrakcyjnego, że od razu zostało sprzedane? Wystawiłam trzy pozycje tytułu: "Teraz jestem w Tęczowym Moście" - wszystkie poleciały w opcji KT po 30 zł, łącznie za 90 zł!!! Zastanawiałam się czy wystawić więcej.... Na razie nikt o ten tytuł nie pyta. Jeśli będzie zainteresowanie - to zobaczę co dalej.... Quote
Martika&Aischa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='MALWA']Wystawiłam trzy pozycje tytułu: "Teraz jestem w Tęczowym Moście" - wszystkie poleciały w opcji KT po 30 zł, łącznie za 90 zł!!! Zastanawiałam się czy wystawić więcej.... Na razie nikt o ten tytuł nie pyta. Jeśli będzie zainteresowanie - to zobaczę co dalej.... Super :) oby tak dalej :) A Lalunia ślicznie cioci dziękuje:loveu: Quote
Gosiapk Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='MALWA']Wystawiłam trzy pozycje tytułu: "Teraz jestem w Tęczowym Moście" - wszystkie poleciały w opcji KT po 30 zł, łącznie za 90 zł!!! Zastanawiałam się czy wystawić więcej.... Na razie nikt o ten tytuł nie pyta. Jeśli będzie zainteresowanie - to zobaczę co dalej.... masz rękę do interesów! gratulacje :) Quote
daga31081980 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 cioteczki wpłaciłam za maj i czerwiec...przepraszam że tak późno Quote
Martika&Aischa Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 daga31081980 napisał(a):cioteczki wpłaciłam za maj i czerwiec...przepraszam że tak późno Ciocia pięknie dziękujemy:loveu: jak tylko nasza Mysz wróci zaraz uzupełni. Quote
giselle4 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 michelle ma dalej klopoty z netem cos tam pan reparator kombinuje wiec tak Laleczka tak wrzeszczla na kontroli ze w okolicznych domach pozamykano okna ale wszystko jest ok moze jesc juz wszystko nie tylko karme dla juniorkow Zabki ma sliczne i pachnace jest zaszczepiona na wscieklizne i bardzo zadowolona ze juz w domku. oj, jak goniła od auta do domu to tylko szum było slychac. Wiecej napisze michelle oj,domku zabieraj panienke bo to małe cudo w czwartek byla w naszych gazetach....czekamy na odzew:):) Quote
giselle4 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 aaaaa i Maniek tez zaszczepiony ale On byl grzeczny wiadomo fffacet Quote
giselle4 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Tutaj był jeż Lalka z Dinem jedza czeresnie szybko jedzmy ,zaraz bedą krzyczec za siatka biega Kesh ide do domku Quote
iwonamaj Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Lalunia kochana, a ma rację, ze wrzeszczy, co jej grzebać w pycholku będą ... Quote
Recommended Posts