AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 (edited) Jak oglądam te jej zdjęcia i patrze jaka to mądra psinka to mogę sobie tylko wyobrazic co ona biedna musiała czuc jak musiała spac na dworze albo pod drzwiami.... Wucałujcie ją od cioci Agusi Trzymam cały czas mocno kciukasy Edited May 24, 2012 by AgusiaP Quote
Dancik Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Też się dołączam z trzymanymkciukasem :)...oby wszystko się udało :) Quote
Gabi79 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Dancik napisał(a):Też się dołączam z trzymanymkciukasem :)...oby wszystko się udało :) Musi się udać!!!!!!!!!!!!! Cierpliwie czekamy na wieści. Quote
giselle4 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 AgusiaP napisał(a):Jak oglądam te jej zdjęcia i patrze jaka to mądra psinka to mogę sobie tylko wyobrazic co ona biedna musiała czuc jak musiała spac na dworze albo pod drzwiami.... Wucałujcie ją od cioci Agusi Trzymam cały czas mocno kciukasy Werterynarzy boi sie jak diabeł wody swieconej wiec nie wiemy ile dokladnie wazy Jestem cala podrapana wnosilam juz po glupim jasiu na rekach a Ona jeszcze ,,wrzeszczala,, moj Tz to sie wystraszyl ze ja cos boli. Na poczatek sterylka usuniecie 3 zabkow tych najbardziej zagnojonych i usuniecie kamiena z reszty umyte uszka ,pazurki krotsze spala wiec wszystko mozna bylo zrobic zamrozony ten bąbelek rakowy na szyjce powienen odpasc po tygodniu Jak sie juz wybudzala to wet polozyj jej na glowe kitel aby bylo ciemno wtedy nie plakala. Ma juz zalozona ksiazaczke zdrowia z wpisem o sterylce za 2 tygodnie na kontrole i zabkow tez wtedy zobaczymy czy jeszcze czegos tam nie trzeba poprawic i wtedy bedzie wpis o zakonczeniu leczenia zabkow z wyszczegolnieniem wszystkiego. Przez 4 dni zastrzyk i panienka ma chodziac w fartuszku koszt calosci to-170zl Pozniej zas szczepienie i odrobaczenie i ta kontola nie wiem jak ja z nią wejde pewnie zrobimy na trawce przed wetem Juz sie wybudza,bedzie dobrze ale jak zyje nie widzialam tekiej delikatnej i bojacej dziewczynki:) Quote
giselle4 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 zapomnialam skan rachunku za dzisiaj wklei michelle ok? ja wkleje do ksiazeczki:) Quote
AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Oj proszę bardzo jaka panikara:oops: Wiem co piszę, bo sama miałam tą przyjemnośc byc z nią u weta:evil_lol: Grazynko mam nadzieję, ze bardzo mocno Cie nie podrapała? Cieszę się, ze już po, bo siedziałam jak na szpilkach... Super pomimo tego, ze nie mamy za dużo deklaracji, uważam, że 170zł za całośc to naprawdę nie drogo:lol: Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Zadzwonie po pracy do Ciebie;) ufffffff Quote
andegawenka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Sunia walczyła u weta jak kot .......nie dała się zbadać ....... Stan uzębienia okropny .....stan zapalny ..........na cito do czyszczenia cyt. weta " stan uzębienia jeden wielki gnój" "koszmar" Dziewczyny nie były w stanie jej utrzymać u weta .......sunia dostała ataku paniki ..... Zdjęcia już przesłałam naszej Myszy2 brzuszek bardzo napięty .......żeby ją zbadać trzeba jej podać jakiś środek uspakajający. Nic nowego, panikara i już....wolno jej a co bedzie sobie załować;). Fajnie że już po. Quote
AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 giselle4 napisał(a):zapomnialam skan rachunku za dzisiaj wklei michelle ok? ja wkleje do ksiazeczki:) Jasne;) Bidulka, powtórzę się... bardz się cieszę, ze już po:lol: Quote
Gosiapk Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 AgusiaP napisał(a):Jak oglądam te jej zdjęcia i patrze jaka to mądra psinka to mogę sobie tylko wyobrazic co ona biedna musiała czuc jak musiała spac na dworze albo pod drzwiami.... Wucałujcie ją od cioci Agusi Trzymam cały czas mocno kciukasy Nie widać, aby tęskniła za poprzednią 'panią' :shake: Teraz jej znacznie lepiej. Jak się czuje po operacji? Quote
Gosiapk Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 AgusiaP napisał(a):(...) Super pomimo tego, ze nie mamy za dużo deklaracji, uważam, że 170zł za całośc to naprawdę nie drogo:lol: (...) Ja jestem w szoku, że tylko tyle! :crazyeye: To chyba preferencyjna cena po znajomości :) Dajcie proszę konto na PW dołożę 20zł do tego czyszczenia zębów. Quote
AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Gosiapk napisał(a):Nie widać, aby tęskniła za poprzednią 'panią' :shake: Teraz jej znacznie lepiej. Na takich ekskluzywnych wczasach szybko dochodzi się do siebie ;) Quote
AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Gosiapk napisał(a):Ja jestem w szoku, że tylko tyle! :crazyeye: To chyba preferencyjna cena po znajomości :) Dajcie proszę konto na PW dołożę 20zł do tego czyszczenia zębów. cioteczko wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Zaraz wysle ;) Myszka sie chyba nie obrazi :razz: Quote
Malgoska Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 dobrze, że juz po... malutka szybko wróci do zdrowia Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 O rany Grażynko kochana cena rewelacyjna :) naprawdę :) Zgłosiłam Lalunie do skarpety sterylkowej może nam coś nie coś dorzucą. A maleńka mimo że panikara dała radę ;) Quote
AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Martika@Aischa napisał(a):O rany Grażynko kochana cena rewelacyjna :) naprawdę :) Zgłosiłam Lalunie do skarpety sterylkowej może nam coś nie coś dorzucą. A maleńka mimo że panikara dała radę ;) Martunia dzięki :loveu::loveu: Tylko błagam nie zamknij się w sobie :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 AgusiaP napisał(a):Martunia dzięki :loveu::loveu: Tylko błagam nie zamknij się w sobie :evil_lol: Cały czas pracuje nad sobą :razz::cool3: Quote
AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Cały czas pracuje nad sobą :razz::cool3: Nie matrw się jak coś to masz nas :eviltong: Quote
Gabi79 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Dzielna Lalunia, jak dobrze, że już najgorsze za nią. Teraz musi szybciutko dojść do siebie. Maleństwo kochane. Co do ceny to naprawdę rewelacyjna! Quote
Mysza2 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jestem w szoku po tej cenie, u nas nie do osiągnięcia, Graziu dziękujemy za wszystko bardzo bardzo. Gosiupk Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Agusiu, nie tylko się nie obrażę ale ładnie podziękuję :) Quote
Beatkaa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 2 dni mnie nie było,a tu tyle się zmieniło ;) Jak dobrze,że Lala ma ciotki,które o nią dbają :loveu: Quote
Dancik Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 No i pięknie :) Luzuję kciukasa donastępnej wizyty...bo to nie lada wyzwanie przy takim stopniupaniki :) Quote
giselle4 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 jade do weta oj ,boje sie bardzo moj ukochany kocyk od ciotek a ta zmiana zostala zamrozona uffff i juz po musze zrobic siku nie podgladac a wet rewelka zawsze pomoze zawsze po znizkach a znamy sie tylko 7 lat...super gosc i z sercem to zas chyba pierwsza w jej zyciu ksiązeczka wpisana sterylizacja to rachunek ale michelle wstawi skan .... Quote
michelle04 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Niunia już w domku, budzi zainteresowanie chlopaków Quote
Recommended Posts