iwonamaj Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Zdrówka życzę cioteczce Gabi. A ja mam młyn totalny, w sobotę córki wesele, a siedzę sobie na Dogo :eviltong:... Quote
Martika&Aischa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 iwonamaj napisał(a):Zdrówka życzę cioteczce Gabi. A ja mam młyn totalny, w sobotę córki wesele, a siedzę sobie na Dogo :eviltong:... No i prawidłowo w końcu to wesele córki a nie Twoje ciocia :cool3: Ty zadbaj o makijaż i kreację a o resztę niech się młodzi martwią :evil_lol: Quote
Gabi79 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 iwonamaj napisał(a):Zdrówka życzę cioteczce Gabi. A ja mam młyn totalny, w sobotę córki wesele, a siedzę sobie na Dogo :eviltong:... Dziękuję bardzo, a ja już dziś życzę wspaniałego weselicha i wszystkiego dobrego Państwu Młodym na nowej drodze życia Quote
iwonamaj Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Gabi79 napisał(a):Dziękuję bardzo, a ja już dziś życzę wspaniałego weselicha i wszystkiego dobrego Państwu Młodym na nowej drodze życia Dzięki, Kochana :lol: Quote
kasiapsiaki Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 jestem i ja cioteczki. Co za suka!! jak mogła tak potraktować to bezbronne maleństwo!! biedna sunieczka. Mam nadzieję,że szybko znajdzie kochający domek...Przykro mi z powodu pieska,któy nie przeżył operacji;( co się stało?na co był operowany?wyglądał na zdrowego:( I ja życzę udanego wesela i składam życzonka:) Quote
Martika&Aischa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 kasiapsiaki napisał(a):jestem i ja cioteczki. Co za suka!! jak mogła tak potraktować to bezbronne maleństwo!! biedna sunieczka. Mam nadzieję,że szybko znajdzie kochający domek...Przykro mi z powodu pieska,któy nie przeżył operacji;( co się stało?na co był operowany?wyglądał na zdrowego:( I ja życzę udanego wesela i składam życzonka:) Kasiu Tonik miał bardzo poważną wadę serduszka ......tylko operacja mogła mu pomóc :( Niestety..... :( Quote
michelle04 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Krotka historia o Krówce :) Psiaki biegaly po podworku, gdy nagle poczuly nieprzyjemny zapach,wszystkie pobiegly w stronę bramki No może oprócz Tupka, ktory myślal, że ten nieprzyjemny zapach to jakaś niesprzątnieta w trwaie koopa :) Nagle pojawila sie wielka krowa i zacząl się jazgot Quote
michelle04 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Gdy psy stracily juz zainteresowanie, sunieczka dalej ograżala się Quote
Gabi79 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 O rany, widzę że Lalunia pierwsza pobiegła do furtki zidentyfikować zapach................ I nie chciała odpuścić krówce Quote
michelle04 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Na koniec przybiegly z pytaniem w oczach: Jestes z nas zadowolona? Quote
Gabi79 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='michelle04']Na koniec przybiegly z pytaniem w oczach: Jestes z nas zadowolona? Na pewno byli z siebie dumni!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Dzielna ekipa:):), same obrończe:):) Zupełnie jak u Emiś:):) Quote
Lolalola Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 JAKIE CUDNE,MADRE OCZKA:)))))sliczna mala sunia:)ja zmykam na wakacje...........nie bedzie mnie troche na dogo.....bede zagladac w miare mozliwosci;).... Quote
Mysza2 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Na koncie Psa Obrończego 10 zł od Iwonkimaj :loveu::loveu: bardzo pięknie dziękujemy Quote
piescofajnyjest Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 a ja nie wiedzialam, ze Lala to pies obronny;))) Quote
giselle4 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 to trzymajcie dzisiaj kciuki a Lala to najbardziej obronny ale i towarzyski piesek:) Quote
Cantadorra Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 A czemu mamy dzisiaj trzymać kciuki? Oczywiście trzymamy, tego nigdy za wiele. Poproszę nr konta na pw. Quote
AgusiaP Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Cantadorra napisał(a):A czemu mamy dzisiaj trzymać kciuki? Oczywiście trzymamy, tego nigdy za wiele. Poproszę nr konta na pw. Nasza Lalunia ma dzisiaj sterylką aborcyjną Trzymam mocnoooo kciuki.O której mogę zadzwonic Grażynko? Moje kochane maleństwo trzymaj się dzielnie tak jak na tych zdjęciach z krówką:cool3: Iwonko życzę udanej zabawy a lolalola udanego wypoczynku:lol::lol::lol: Myszko wysłałam wczoraj pieniążki:lol: Quote
Mysza2 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Cantadorra napisał(a):A czemu mamy dzisiaj trzymać kciuki? Oczywiście trzymamy, tego nigdy za wiele. Poproszę nr konta na pw. Bo dzisiaj sterylka i usuwanie ząbków. Zaraz wysyłam i bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Trzymamy kciuki aby wszystko poszło szybciutko i w miarę bezboleśnie! Bądź dzielna Laleczko kochana :* Quote
Recommended Posts