Mysza2 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Dancik'] Doliczcie jeszcze moje 50 zł. stałejdeklaracji na sunię ...wielki szacun dla AgusiP za tę akcję.Kochana dzięki swojej odwadze i wielkiemu sercu odmieniłaś złylos tej biednej suni. Jesteś wielka ! Buziaki[/QUOTE] Dancik bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: [quote name='Daga80']Dorzucę 20 zł, ale raczej jednorazowo. Poproszę o nr konta.[/QUOTE] Witaj Daga , bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Zaraz powysyłam nr konta bo Agusia prosiła mnie o poprowadzenie księgowości. Też mi bardzo smutno z powodu Tonika, żal mi Basi, Poker i wszystkich zaangażowanych w jego operację. Graziu, Michelle bardzo dziękujemy za opiekę, wiadomości i zdjęcia. Rozliczenia będą w 4 poście. Quote
Mysza2 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 konto powysyłane, Kto jeszcze dołoży Lali chociaż piątka? Bardzo pięknie Lala prosi Quote
Martika&Aischa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Melduję się i do póki w pracy nie mam młynu biegnę kończyć bazarek dla Laluni :) Cioteczki bardzo ...bardzo dziękujemy za deklaracje i chęć pomocy oraz obecność na wątku :* Jesteście Wspaniałe :* Quote
AgusiaP Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Wczoraj po rozmowie z Basią nie mogłam dojśc do siebie po wiadomości, że Toniś nie przeżył...:-(:-(:-( Tak strasznie mi przykro, taki młody psiak:-(:-(:-( Pieknie dziekuje za deklaracje:loveu::loveu::loveu: Danusia dziekuje, że jesteś z nami :lol: Zaraz lecę oglądac filmik z naszą Lalunią. Może macie jakieś propozycje na imię? Czy wolicie, zeby została Lalunia? Quote
AgusiaP Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Aaa pęknie dziekuje za banerek :loveu::loveu::loveu: Iwonko dla mnie może zostac Lalunia :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Tak śmierć Tonika zwaliła nas z nóg :( nie mogłam uwierzyć bo tyle mi Agusia opowiadała o tym pięknym psiaku .....tyle nadziei ....Basiu bardzo nam przykro :( Toniku kochany nie tak miało być :( [*] Quote
Lolalola Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jezuuuuuuuuuuuuuu:(zwalilo mnie z nog:(....takie sliczne dzieciatko nie zyje:(.................to tragiczne:( Quote
AgusiaP Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Ślicznie dziekujemy za filmik :loveu::loveu::loveu:własnie jestem po seansie :cool3: Lalunia cały czas chodzi za Wami ;) Quote
Malgoska Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 szkoda, że maluszek nie żyje, na co był chory? Quote
Martika&Aischa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Zapraszamy na bazarek dla naszej Laluchy :) Cioteczki podrzućcie nas chociaż :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227321-Pe%C5%82na-szafa-dla-dzieciaczk%C3%B3w-i-nie-tylko-%29-30-05-20-00 Reszta fantów później ........ Quote
Gabi79 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Byłam przez 2 dni bez internetu........... Dobrze, że Agusia na bieżąco informowała mnie, co z Lalunią. Cioteczki dziękuję za pomoc dla Laluni. Ona jest wspaniała!!! Obejrzałam filmik, popłakałam się ze wzruszenia. Lala ma teraz jak w niebie. Jak sobie pomyślę, że tak się tułała po osiedlu, głodna, z tymi chorymi ząbkami i jeszcze by się oszczeniła............ Na szczęście Agusia JĄ wypatrzyła, zawinęła w kocyk i zabrała!!!!!!!!! Agusia już ma wprawę, jest mistrzynią w takich akcjach. I tylko serce boli z powodu śmierci Toniego................... Quote
AgusiaP Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 O Toniku cały czas myślę... nie tak miało byc... młody, piekny psiak, całe zycie przed nim :-( Gabi dobrze, ze już masz internet ufff;) Dziewczynki prosimy maleńkie deklaracje :oops: Quote
misiek80 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='AgusiaP']O Toniku cały czas myślę... nie tak miało byc... młody, piekny psiak, całe zycie przed nim :-( Gabi dobrze, ze już masz internet ufff;) Dziewczynki prosimy maleńkie deklaracje :oops:[/QUOTE] Popieram, bardzo prosimy o deklarację, każdy grosz na wagę złota!!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Tak ;) mogą byc dosłownie maleńkie :oops::lol: Quote
Mysza2 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 takie 5 zł to tylko pół paczki papierosów :oops::oops: Quote
Martika&Aischa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Mysza2']takie 5 zł to tylko pół paczki papierosów :oops::oops:[/QUOTE] Oj tak ......to tylko pół paczuszki ;) Lalucha prosi o grosik na leczenie i opłatę hoteliku. Cioteczki pomóżcie proszę ......... Quote
Gabi79 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Eluniu, zapisz ode mnie 10 zł stałej, ale dopiero od czerwca, w maju już nie dam rady wykrzesać ani złotówki - niestety, same wydatki, a kasy mało.......... Quote
mari23 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Mysza2']konto powysyłane, Kto jeszcze dołoży Lali chociaż piątka? Bardzo pięknie Lala prosi[/QUOTE] ja! nawet 2 piątaki, papierosów nie palę, więc mam "oszczędności" ;) tylko o nr konta proszę.... Quote
Gabi79 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='mari23']ja! nawet 2 piątaki, papierosów nie palę, więc mam "oszczędności" ;) tylko o nr konta proszę....[/QUOTE] Ślicznie dziękuję w imieniu Laluni!!!!! A czy to deklaracja stała? Czy ktoś jeszcze jakiś grosik dorzuci? Quote
mari23 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Gabi79']Ślicznie dziękuję w imieniu Laluni!!!!! A czy to deklaracja stała? Czy ktoś jeszcze jakiś grosik dorzuci?[/QUOTE] przykro mi, ale na razie jednorazowo tylko :( jeżeli któreś z moich "deklarowiczów" domek znajdzie - wtedy przeniosę deklarację, ale szanse małe - większość to - jak u mnie w domu_ albo stare, albo chore :( przygarniętych psów w domu i deklaracji stałych na dogo mam naprawdę dużo, w leczeniu staruszków pomaga mi Stowarzyszenie Help Animals, ale utrzymuję je wszystkie sama.... Quote
Dancik Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Sadząc po zdjęciach to malutka ma tamsuper :) Wreszcie może się cieszyć życiem i bliskościążyczliwego człowieka :) Ja swoją stałą 50 zł. deklarację wyślępo pierwszym czerwca bo wypłatę mam w tych okolicach a terazusiłuję do niej dociągnąć ;) Pozdrawiam Quote
michelle04 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Sunieczka nie lubi zostawać sama, nawet gdy jest w towarzystwie innych psich towarzyszy, wystarczy że wyjdziemy na drugą część ogrodu, która jest odddzielona tylko siatką, a malutka już podnosi krzyk na cale podwórko. Placze i bardzo się żali :( ale gdy jest przy niej czlowiek to istna iskiereczka, wystawia dupke do glaskania i sama juz nie wie za kim ma biegać :) Quote
Recommended Posts