Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dancik']
Doliczcie jeszcze moje 50 zł. stałejdeklaracji na sunię ...wielki szacun dla AgusiP za tę akcję.Kochana dzięki swojej odwadze i wielkiemu sercu odmieniłaś złylos tej biednej suni. Jesteś wielka ! Buziaki[/QUOTE]
Dancik bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

[quote name='Daga80']Dorzucę 20 zł, ale raczej jednorazowo. Poproszę o nr konta.[/QUOTE]
Witaj Daga , bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu:
Zaraz powysyłam nr konta bo Agusia prosiła mnie o poprowadzenie księgowości.
Też mi bardzo smutno z powodu Tonika, żal mi Basi, Poker i wszystkich zaangażowanych w jego operację.
Graziu, Michelle bardzo dziękujemy za opiekę, wiadomości i zdjęcia.

Rozliczenia będą w 4 poście.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się i do póki w pracy nie mam młynu biegnę kończyć bazarek dla Laluni :)
Cioteczki bardzo ...bardzo dziękujemy za deklaracje i chęć pomocy oraz obecność na wątku :* Jesteście Wspaniałe :*

Posted

Wczoraj po rozmowie z Basią nie mogłam dojśc do siebie po wiadomości, że Toniś nie przeżył...:-(:-(:-(
Tak strasznie mi przykro, taki młody psiak:-(:-(:-(

Pieknie dziekuje za deklaracje:loveu::loveu::loveu: Danusia dziekuje, że jesteś z nami :lol:
Zaraz lecę oglądac filmik z naszą Lalunią.
Może macie jakieś propozycje na imię? Czy wolicie, zeby została Lalunia?

Posted

Byłam przez 2 dni bez internetu........... Dobrze, że Agusia na bieżąco informowała mnie, co z Lalunią. Cioteczki dziękuję za pomoc dla Laluni. Ona jest wspaniała!!! Obejrzałam filmik, popłakałam się ze wzruszenia. Lala ma teraz jak w niebie. Jak sobie pomyślę, że tak się tułała po osiedlu, głodna, z tymi chorymi ząbkami i jeszcze by się oszczeniła............ Na szczęście Agusia JĄ wypatrzyła, zawinęła w kocyk i zabrała!!!!!!!!! Agusia już ma wprawę, jest mistrzynią w takich akcjach. I tylko serce boli z powodu śmierci Toniego...................

Posted

O Toniku cały czas myślę... nie tak miało byc... młody, piekny psiak, całe zycie przed nim :-(

Gabi dobrze, ze już masz internet ufff;)

Dziewczynki prosimy maleńkie deklaracje :oops:

Posted

[quote name='AgusiaP']O Toniku cały czas myślę... nie tak miało byc... młody, piekny psiak, całe zycie przed nim :-(

Gabi dobrze, ze już masz internet ufff;)

Dziewczynki prosimy maleńkie deklaracje :oops:[/QUOTE]
Popieram, bardzo prosimy o deklarację, każdy grosz na wagę złota!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Mysza2']takie 5 zł to tylko pół paczki papierosów :oops::oops:[/QUOTE]
Oj tak ......to tylko pół paczuszki ;)
Lalucha prosi o grosik na leczenie i opłatę hoteliku.
Cioteczki pomóżcie proszę .........

Posted

Eluniu, zapisz ode mnie 10 zł stałej, ale dopiero od czerwca, w maju już nie dam rady wykrzesać ani złotówki - niestety, same wydatki, a kasy mało..........

Posted

[quote name='Mysza2']konto powysyłane,
Kto jeszcze dołoży Lali chociaż piątka?
Bardzo pięknie Lala prosi[/QUOTE]

ja!
nawet 2 piątaki, papierosów nie palę, więc mam "oszczędności" ;)
tylko o nr konta proszę....

Posted

[quote name='mari23']ja!
nawet 2 piątaki, papierosów nie palę, więc mam "oszczędności" ;)
tylko o nr konta proszę....[/QUOTE]
Ślicznie dziękuję w imieniu Laluni!!!!! A czy to deklaracja stała? Czy ktoś jeszcze jakiś grosik dorzuci?

Posted

[quote name='Gabi79']Ślicznie dziękuję w imieniu Laluni!!!!! A czy to deklaracja stała? Czy ktoś jeszcze jakiś grosik dorzuci?[/QUOTE]

przykro mi, ale na razie jednorazowo tylko :(
jeżeli któreś z moich "deklarowiczów" domek znajdzie - wtedy przeniosę deklarację, ale szanse małe - większość to - jak u mnie w domu_ albo stare, albo chore :(
przygarniętych psów w domu i deklaracji stałych na dogo mam naprawdę dużo, w leczeniu staruszków pomaga mi Stowarzyszenie Help Animals, ale utrzymuję je wszystkie sama....

Posted

Sadząc po zdjęciach to malutka ma tamsuper :) Wreszcie może się cieszyć życiem i bliskościążyczliwego człowieka :) Ja swoją stałą 50 zł. deklarację wyślępo pierwszym czerwca bo wypłatę mam w tych okolicach a terazusiłuję do niej dociągnąć ;) Pozdrawiam

Posted

Sunieczka nie lubi zostawać sama, nawet gdy jest w towarzystwie innych psich towarzyszy, wystarczy że wyjdziemy na drugą część ogrodu, która jest odddzielona tylko siatką, a malutka już podnosi krzyk na cale podwórko. Placze i bardzo się żali :( ale gdy jest przy niej czlowiek to istna iskiereczka, wystawia dupke do glaskania i sama juz nie wie za kim ma biegać :)