Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']oj lalunia....zamiast pracowac to ja na dogo......ale co ja poradze na milosc do psow;)............ciesze sie,na to co czytam!!jedziesz chyba tak?nie moge wertowac wszystkiego....bede pozniej a raczej jutro,piatala miesiecznie tez dorzuce-jestem juz pusta jak beben:([/QUOTE]

Ciocia kochana dziękujemy :* Złotówka do złotówki i damy radę :* DZIĘKUJĘ :*
Cioteczki zgodzi się ktoś zostać księgową naszej Lali ???
Bardzo proszę.....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczyna jest w ciąży ....powiedziała że suni NIE chce ...poza tym spodziewa się drugiego dziecka.
I jeśli jej nie zabierze sunie pójdzie uśpić .......tyle wiem.[/QUOTE]

Biedne dzieci takiej matki :roll: Je też wyrzuci jak się jej znudzą?

Posted

[quote name='Halo (Alfa i Zuzia)']Trzymam kciuki za sunię i poproszę o to samo bo zdaje się mam podobny przypadek..:angryy:[/QUOTE]

Niestety wiele takich przypadków........ Lalunia śpi słodko na fotelu, nieświadoma tego, że dziś wyrusza do hoteliku. Proszę trzymajcie kciuki, by dojechała szczęśliwie. Ja prawie całą noc nie spałam. U kogoś Lalunia była przez kilka lat i została potraktowana jak śmieć, u mnie jest niecałe dwie doby i już ją pokochałam. Czy ze mną jest coś nie tak?????????????

Posted

[quote name='Gabi79']Niestety wiele takich przypadków........ Lalunia śpi słodko na fotelu, nieświadoma tego, że dziś wyrusza do hoteliku. Proszę trzymajcie kciuki, by dojechała szczęśliwie. Ja prawie całą noc nie spałam. U kogoś Lalunia była przez kilka lat i została potraktowana jak śmieć, u mnie jest niecałe dwie doby i już ją pokochałam. Czy ze mną jest coś nie tak?????????????[/QUOTE]
z Toba?
przestan, ja zakuchuje sie w psach w schronisku i jak ida do chaty ...rycze
LALA znajdzie domek
kiedy smyk bez zębow i staruszek szukal domku...mialam malo wiary
byl podobny do Lali
a dzisiaj ma pancie i pana i kota
jest kochany...mimo ze jest chory
fotki i info na biezaco....takiego domku zycze sunci:)

Posted

Rozmawiałam z Agusią nasza Lalunia już ponad godzinkę w drodze ......Dziękujemy pięknie cioci togga że zgodziła się zabrać Lalauche do hoteliku :* Czekam niecierpliwie na wiadomość że dziewczynki dotarły bezpieczne :* Szczęśliwej podróży :*

Posted (edited)

Potwierdzam, Sunię przekazałyśmy Todze, bardzo grzecznie jechała z nami samochodem, jak zapakowałyśmy ją do Basi, to bardzo oglądała się za Agusią, ale potem Togaa dzwoniła że połozyła się i dalej spokojnie jedzie.
Zaraz wstawię zdjęcia

Edited by Mysza2
Posted

[quote name='Gosiapk']Biedne dzieci takiej matki :roll: Je też wyrzuci jak się jej znudzą?[/QUOTE]
To nie ona wyrzuci dzieci, bo ona przecież "kocha" swoje dzieci.
To dzieci ją wyrzucą (i oby), nauczone jej postępowaniem.

Posted

[quote name='tymuś']ja tylko poproszę aby ktoś mnie przyprowadził pod mieszkanie tej baby a wejdę jej do niego z drzwiami!!!:angryy:[/QUOTE]

a kto pieskom pomoże, jak za kratki trafisz?
wszyscy byśmy tak zrobili, nie jeden raz i nie jednemu "człowiekowi":angryy:

[quote name='elik']To nie ona wyrzuci dzieci, bo ona przecież "kocha" swoje dzieci.
To dzieci ją wyrzucą (i oby), nauczone jej postępowaniem.[/QUOTE]

dokładnie tak - wyrzucą, w końcu z mlekiem matki to wyssały....
życie tej wyrzuconej malutkiej będzie szczęśliwsze, niż tego babska bez serca

Posted

Sunia już na miejscu, rozmawiałam z Grażynką:):)
Poznaje otoczenie, z Tuptusiem w przyjaźni na Dina panienka powarkuje:)
Grazia na pewno napisze więcej jak wróci:)