Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='modliszka84']Dobra, to jesli Ania (tymczas) sie zgodzi to zrobimy sterylke u weta w Łodzi.
A przy okazji zobaczymy co pannie dolega.

[FONT=georgia,palatino][FONT=Times New Roman]K[/FONT][/FONT]luska - jesli masz rzeczy na bazarek, to moze zróbmy tak... porób zdjęcia i opisy, ceny itd. JA moge Ci bazarek wystawic, a Ty potem rzeczy powysyłąsz wygfranym, co?

Pieniądze w takim razie najlepiej na konto fundacji zeby nie było nieporozumień.
To ja przypomne jakby ktos nie znał ;)

[FONT=georgia,palatino]AST - Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych[/FONT]

[FONT=georgia,palatino]nr. konta:[/FONT][FONT=georgia,palatino] 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
[/FONT]

Hm, pomysł nie jest zły, bo doświadczenia z bazarkami nie mam. :p Co nie znaczy, że problemem byłoby je nabyć :lol:.

Ok, to zajmę się przygotowaniem rzeczy na bazarek i jak będzie gotowe to dam znać.

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
baaardzo się cieszę!!!! a o sterylkę może bunię poprosić - na pewno nie "zedrze";)

mam spytac????

Pytaj pytaj jak mozesz :cool3:

Ja tez o Buni myslałam, żeby u niej sterylke zrobic.
Bo ostatnio straciłam zaufanie do osttaniego weta w Pabianicach, któemu wierzyłam :cool1: wiec w Buni moja ostatnia nadzieja :p

Posted

narazie nie, tzn jeszcze chwile musi poczekać.
tymczasowy domek moze ją wziąc od wtorku, bo teraz ma jeszcze do załatwiania jakies sprawy osobiste, wiec nie mogłaby poswiecic suni zbyt duzo czasu.

Do Buni jeszcze nie dzwoniłam, mysle ze jak zadzwonie to zeby od razu sie konkretnie umówić, a poza tym goopi Plus mi zablokował konto w tel. :mad:

Posted

no i koniec radości.... ku**a :shake:

nie ma tymczasu, dzis mi dziewczyna napisała ze facet od którego wynajmuja mieszkanie chce je sprzedać i ze niby mają sie wyprowadzic

bez komentarza to pozostawie

tak wiec tymczas odwołany .... nie wiem co mam teraz zrobic, Luka juz nie ma czasu dłuzej czekac.... szlag by to trafił :angryy: