Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przemas-ol napisał(a):
ja chyba zle czytam, albo sam juz nbie wiem co sie dzieje ... ona naprawde jeszcze nie w domku? Przeciez bylo zapytanie o nia ... o co chodzi? wytlumaczcie mi prosze ...

no tak...

zapytanie była, Luka była juz nawet zarezerwowana, transport dogadany (ja chciałam ja zawieźć)....

ale sie pani rozmysliła :angryy:

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
no tak...

zapytanie była, Luka była juz nawet zarezerwowana, transport dogadany (ja chciałam ja zawieźć)....

ale sie pani rozmysliła :angryy:

no, ale czemu? Podala jakis powod?

Posted

taaa bo jej najstarszy pies był chory. no ja to rozumiem, ze w momencie gdy z psem trzeba biegac do weta to sie nie mysli o nowym domowniku... no ale potem juz pani wiecej nie zadzwoniła. a moich telefonow nikt nie odbierał.

Posted

modliszka84 napisał(a):
taaa bo jej najstarszy pies był chory. no ja to rozumiem, ze w momencie gdy z psem trzeba biegac do weta to sie nie mysli o nowym domowniku... no ale potem juz pani wiecej nie zadzwoniła. a moich telefonow nikt nie odbierał.

No ja tezto rozumiem, no, ale mogla przeciet zadzwonic i powiedziec ze niestety nie moze, albo ze nie chce :) ...

Posted

Dodatkowo to nie wiem czy ona nie jest chora... bo dzis zauważyłam, że z dróg rodnych wydobywa jej się śluz... Wiec albo jakis stan zapalny, albo zaburzenia hormonalne...bo nie chce juz nawet myslec o ropomaciczu :shake:

Chyba ze jestem przewrażliwiona...

Posted

A jak ona z suczkami?
Bo sodie19 z forum astow (niebieskiego) moze zaoferowac tymczas. Ona jest z Lodzi. Mieszka w bloku, ma 2 sunie (wyzla i mix amstaffa). Moze do niej dac Luke na tymczas?

Posted

doddy napisał(a):
A jak ona z suczkami?
Bo sodie19 z forum astow (niebieskiego) moze zaoferowac tymczas. Ona jest z Lodzi. Mieszka w bloku, ma 2 sunie (wyzla i mix amstaffa). Moze do niej dac Luke na tymczas?

Luka jest niekonfliktowa, od poczatku jest w boksie z sukami i psem kastratem i raczej trzyma sie na uboczu.

Gdyby ta dziewczyna zechciała dac tymczas dla Luki to byłoby super.

Czy sa jakies ograniczenia czasowe? TZn tymczas az do znalezienia domu czy na jakis okreslony czas?

Bo z tym domkiem krucho jak narazie... :roll:

Posted

Jak gadalam z nia wczoraj to do czasu znalezienia domu. Moze napisz jej pw.
Moze bedzie chciala. I wtedy w koncu mozna by wysterylizowac Luke i zdiagnozowac co sie dzieje.

Posted

No to chyba mamy tymczas ;)

Doddy wielkie dzięki za te namiary!

Dziewczyna zgodziła się wziąć Luke do siebie. Jesli Luka nie bedzie startowac do jej suczek to problemów nie powinno być, bo te jej to jeszcze szczyle są i ze wszystkimi chcą się bawić.

Teraz pytanie - czy lepiej Luke wysterylizowac w schronie i odczekać az sie zagoi i dopiero na tymczas? Czy na tymczas i dopiero wysterylizować?

No i tak w ogóle to zbieramy na sterylkę (bo w schronie tez bym musiała cos zapłacić) a nie mogę na dziewczynę zrzucić od razu kosztów sterylki :p

Posted

Ja juz wiem o tym, ze Luka do nich jedzie od kilku godzin! Jutro duuze zakupy :lol:

Ze sterylka jak uwazacie - my sie dolozymy do kosztow tylko pamietajcie o fakturze ;)

Posted

doddy napisał(a):
Ja juz wiem o tym, ze Luka do nich jedzie od kilku godzin! Jutro duuze zakupy :lol:

Ze sterylka jak uwazacie - my sie dolozymy do kosztow tylko pamietajcie o fakturze ;)

no nie :cool1: a ja tu chciałam takie rewelacje i newsy ogłosić :diabloti:

Jutro podejmiemy decyzje, czy Ania da rade zając sie Luką swiezo po sterylce plus swoimi suczami...
A jesli bedzie to problemem to wysterylizujemy ja w schronie, tylko wtedy termin jej wyjścia oczywiście sie wydłuzy troche...

Jesli chodzi o sam zabieg to oczywiscie lepiej by było żeby był przeprowadzony poza schroniskiem, ale nie mnie tu decydować :p

Dowiem się jutro o koszt w schronie i koszt np u Buni w Łodzi.

Posted

Super!!!!! :multi::multi::multi::multi:

Moim zdaniem to lepiej sterylka w DT. Parę dni na zadomowienie się i ciachu ciachu pod czujnym i troskliwym okiem tymczasowej pańci :)

Co do kosztów. Postaram się wystawić bazarek, ale nie wiem jak to zrobić, bo jestem niepełnoletnia i nie mam swojego konta. Może dogadam się z mamą. Może macie jakieś pomysły? Rzeczy na bazarek mam od groma :p także problem tylko z kontem, na które wpłacanoby kasiore.

Posted

Mozecie zbierac na konto naszej Fundacji - nie ma problemu. Wystarczy odpowiedni dopisek. My najwyzej dolozymy roznice jesli zabraknie na zabieg. Mnie nieco niepokoja uplawy.

Posted

Dobra, to jesli Ania (tymczas) sie zgodzi to zrobimy sterylke u weta w Łodzi.
A przy okazji zobaczymy co pannie dolega.

[FONT=georgia,palatino][FONT=Times New Roman]K[/FONT][/FONT]luska - jesli masz rzeczy na bazarek, to moze zróbmy tak... porób zdjęcia i opisy, ceny itd. JA moge Ci bazarek wystawic, a Ty potem rzeczy powysyłąsz wygfranym, co?

Pieniądze w takim razie najlepiej na konto fundacji zeby nie było nieporozumień.
To ja przypomne jakby ktos nie znał ;)

[FONT=georgia,palatino]AST - Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych[/FONT]

[FONT=georgia,palatino]nr. konta:[/FONT][FONT=georgia,palatino] 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
[/FONT]