kluska1991 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a może jakieś zdjątka suni?? :razz: przypominamy się Luka :multi: Quote
dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 kurka no czemu ona jeszcze nie w domku ???? Quote
modliszka84 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 szukamy nowego domu... Krakow to kompletna klapa, nie wiem jak mozna tak igrac na czyichs nerwach i emocjach , robic nadzieje, obiecanki- cacanki :angryy: sunia dalej na allegro czeka na odpowiedzialny dom! jesli mozecie gdzies ja poogłaszac to bede wdzieczna. Luka jest bardzo zrezgygnowana. Jakis czas temu pogryzła ja inna suka, wtedy w ogóle nie wychodziła z budy, nawet wołana.... Teraz juz jest dobrze, ale juz nie przybiega do kraty radosnie. Dojdzie najwyzej na chwile i od razu ucieka do budy... Strasznie przeżywa i źle znosi schronisko... Czy naprawde nikt jej nie moze dac tymczasu :roll: ???? Quote
dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ja nadal ogłaszam sunię na : e-karmy, eurocity,alegratka i 4 łapy. Płakać mi się chce jak pomyślę jaka ona biedna w tym schronie :placz::placz::placz::placz: Quote
kluska1991 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 TYMCZAS PILNIE POTRZEBNY!!! :placz::placz::placz: Quote
Tengusia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 modliszka84 napisał(a):szukamy nowego domu... Krakow to kompletna klapa, nie wiem jak mozna tak igrac na czyichs nerwach i emocjach , robic nadzieje, obiecanki- cacanki :angryy: sunia dalej na allegro czeka na odpowiedzialny dom! jesli mozecie gdzies ja poogłaszac to bede wdzieczna. Luka jest bardzo zrezgygnowana. Jakis czas temu pogryzła ja inna suka, wtedy w ogóle nie wychodziła z budy, nawet wołana.... Teraz juz jest dobrze, ale juz nie przybiega do kraty radosnie. Dojdzie najwyzej na chwile i od razu ucieka do budy... Strasznie przeżywa i źle znosi schronisko... Czy naprawde nikt jej nie moze dac tymczasu :roll: ???? czy naprawde nikt nie chce slicznej suczki :( Quote
kluska1991 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 nic nie można zrobić? :-( coś Luka nie ma szczęścia.. Quote
dariaopole Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ano pechowa dziewucha jest a taka ładna i słodka :shake: Quote
kluska1991 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 do góry pechowa dziewucho :lol: szukaj szczęścia na 1. stronie! ;) Quote
Tengusia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 hopamy bo co nam innego pozostalo :( Quote
Tengusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Sliczna sunka sie przypomina wszystkim :painting: Quote
modliszka84 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 zdjecia z dzis.... ma ktos jakis pomysł jak znaleźc Luce domek :p ? moze inny tekst na allegro? kto pomoze napisac cos fajnego? przestaje ją ogłaszac jako mix asta, bo moze to przez to... teraz bedzie biednym kundelkiem... Quote
andzia69 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 tak modliszko - zrob ją jako kundelka albo mix beagla na ogłoszeniach... Akucha ładnie pisze - może ją poprosić o jakiś tekst??? Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hopaj moze wkoncu los sie do ciebie usmiechnie ;) Quote
DarkAngels Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ja chyba zle czytam, albo sam juz nbie wiem co sie dzieje ... ona naprawde jeszcze nie w domku? Przeciez bylo zapytanie o nia ... o co chodzi? wytlumaczcie mi prosze ... Quote
Recommended Posts