Madzik77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Moze dziś... świat się zmieni dla niej!! Quote
Madzik77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jak sunka? Jak zdrowko? A DT - jest jakas szanas na jakis? Jak to w ogole mozliwe by tak piekna sunia znalazla sie w schronie!! Ma allegro? Quote
modliszka84 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 na allegro od ok 7 miesięcy... z tego moze 1 telefon...:shake: tak mysle, gdzie mozna ją ogłosic zeby do ludzi dotrzeć? Quote
dariaopole Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='modliszka84']na allegro od ok 7 miesięcy... z tego moze 1 telefon...:shake: tak mysle, gdzie mozna ją ogłosic zeby do ludzi dotrzeć?[/quote] może plakaty ???? Quote
modliszka84 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 musze pomyślec zeby cos sklecić :roll: mam nadzieję, że sie cos ruszy, boi teraz mam wsparcie ogłoszeniowe :loveu: wreszcie sie pabianice ujawniły na dogo :cool3: Quote
dariaopole Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 no to super !! teraz tylko pełna mobilizacja i sukces gwarantowany :cool3: Quote
Madzik77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 100% WSPARCIE!! DAWAJ OGLOSZENIA (masz zdolności plastyczne) BEDZIEMY DRUKOWAĆ I KLEIC!! I umieśc jakis link do dogo!! Bo pabianice nie wiedzą o takim forum!! Quote
Madzik77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jest jeszcz ena paru stronkach w necie ogłoszona :) Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jeszcze dziś nikt u Ciebie nie był? ***Slicznotko ty moja*** Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 i co z tymi plakatami? kurcze tylko glupi akurat okres.............. wybory zakleja nas :( Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 W myslach widze ten plakat tak: ogloeszenie z czarna ramką na ktorej bialy napis "nie zaklejaj mnie tu chodzi o moje zycie!" i tak na okolo kartki do tego na samym dole na czerwono zaproszenie na www.dogomania.pl/forum i jakias chwytajaca za serce i madra myśl.... no i oczywiscie suni opis i foty zrobilam podobny projekt dla GRATKI ale nei rozwiesilam - bo tam jest sprawa adopcji b. trudna :( Rozsylamy do znajomych z prosba powieszenia tego w swojej okolicy ew minimalnie we włąsnej klatce A my ponaklejamy na słupy ogłoszeniowe ze szczegolnym naciskiem tych blisko przystankow ciekawe ile takie ogloszonko w pabianickiej gazecie by kosztowalo... Quote
modliszka84 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dopiero wróciłam do domu, przewlec sie przez korki w Łodzi to nie lada wyczyn... :/ Moim zdaniem pomysł plakatu fajny. Napisze dzis maila do pabianickiej gazety, jesli p.naczelna sie nie zmieniła to raczej bedzie za free ;) Aczkolwiek niezbyt wierze w skutecznosc tego ogłoszenia ale tonący brzytwy sie chwyta wiec... Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Oglaszaj ogłaszaj! Ew jak robimy plakaty to pisz. A co myślisz o tym wywiadzie?? Miał być robiony bazarek na operacje sunki i ucichło.... co jest grane?? Operacja nie potrzebna czy coś innego? Jak bedzi etrzeba to ja napweno cos znajde dla suńki! Quote
kluska1991 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Madzik77']Oglaszaj ogłaszaj! Ew jak robimy plakaty to pisz. A co myślisz o tym wywiadzie?? Miał być robiony bazarek na operacje sunki i ucichło.... co jest grane?? Operacja nie potrzebna czy coś innego? Jak bedzi etrzeba to ja napweno cos znajde dla suńki![/quote] Bazarek czeka, ale wstrzymałam się z powodu braku DT. Pytałam, czy wystawiać czy nie, ale nie otrzymałam odpowiedzi, więc sama zdecydowałam, że na razie się wstrzymam. Quote
Madzik77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A czy to moze tak czekac?? czy kazdy dzien nie przesadza o rozszezeniu sie ew choroby? Quote
kluska1991 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 I tak czekamy na DT. Chyba że coś pomyliłam. :roll: Jak tak to przepraszam i wystawiam bazarek. Quote
Madzik77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 rozmawialam z modliszka........... jednak domek pierw musi byc :( kurcze a tu cisza ;(((((((((((((((((( Quote
kluska1991 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No to czekam z bazarkiem na domek.. Domku pokaż się wreszcie, nooo... Quote
Madzik77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Verdana]Luka to młoda około 2-letnia suczka. Jest łagodna do ludzi, zgadza się z innymi psami. W schronisku przebywa już od roku, bardzo źle to znosi. Tęskni za człowiekiem, chciałaby mieć wreszcie swój dom. [/FONT] [FONT=Verdana]Nie jest tutaj zbyt szczekliwa czy hałasliwa, jest raczej spokojną suczką. Luka jest bardzo smutna, nie chce wychodzić z budy, zrezygnowała już i nie wierzy, że coś lub ktoś moze odmienić jej życie –popadła w depresje. [/FONT] [FONT=Verdana]Proszę pokaż tej suczce, że człowiek może kochać.... To bardzo pilne, bo zima dla niej w schronisku to wyrok śmierci![/FONT] [FONT=Times New Roman]Luka is a young, about 2 years old, female dog. She is very friendly to the people and her relations with other dogs are also peaceful. She lives in the dog shelter for a year and she dosen’t get on in this place. She misses her own man and her own home. Luka is a nice and lovely dog which dosen’t make a lot of noice. At this moment Luka is very sad, she dosen’t want to leave her kennel, she gave up and it seams she dosen’t belive any more that somebody could change her life – she is deeply depressed.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Please show her that a human can also love.... It’s very urgent, because the winter is like a death sentence![/FONT] Quote
modliszka84 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Mozna Lukę wysterylizowac w schronisku. Jeśli jest ktoś chętny wspomóc to finansowo, to proszę o bazarki. Będzie to "darowizna celowa na sterylizację suczki nr .... " Quote
Recommended Posts