Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W myslach widze ten plakat tak:
ogloeszenie z czarna ramką na ktorej bialy napis "nie zaklejaj mnie tu chodzi o moje zycie!" i tak na okolo kartki
do tego na samym dole na czerwono zaproszenie na www.dogomania.pl/forum

i jakias chwytajaca za serce i madra myśl....
no i oczywiscie suni opis i foty

zrobilam podobny projekt dla GRATKI ale nei rozwiesilam - bo tam jest sprawa adopcji b. trudna :(

Rozsylamy do znajomych z prosba powieszenia tego w swojej okolicy ew minimalnie we włąsnej klatce A my ponaklejamy na słupy ogłoszeniowe ze szczegolnym naciskiem tych blisko przystankow

ciekawe ile takie ogloszonko w pabianickiej gazecie by kosztowalo...

Posted

Dopiero wróciłam do domu, przewlec sie przez korki w Łodzi to nie lada wyczyn... :/

Moim zdaniem pomysł plakatu fajny.
Napisze dzis maila do pabianickiej gazety, jesli p.naczelna sie nie zmieniła to raczej bedzie za free ;) Aczkolwiek niezbyt wierze w skutecznosc tego ogłoszenia ale tonący brzytwy sie chwyta wiec...

Posted

Oglaszaj ogłaszaj!
Ew jak robimy plakaty to pisz.

A co myślisz o tym wywiadzie??

Miał być robiony bazarek na operacje sunki i ucichło.... co jest grane?? Operacja nie potrzebna czy coś innego?
Jak bedzi etrzeba to ja napweno cos znajde dla suńki!

Posted

[quote name='Madzik77']Oglaszaj ogłaszaj!
Ew jak robimy plakaty to pisz.

A co myślisz o tym wywiadzie??

Miał być robiony bazarek na operacje sunki i ucichło.... co jest grane?? Operacja nie potrzebna czy coś innego?
Jak bedzi etrzeba to ja napweno cos znajde dla suńki![/quote]

Bazarek czeka, ale wstrzymałam się z powodu braku DT. Pytałam, czy wystawiać czy nie, ale nie otrzymałam odpowiedzi, więc sama zdecydowałam, że na razie się wstrzymam.

Posted

[FONT=Verdana]Luka to młoda około 2-letnia suczka. Jest łagodna do ludzi, zgadza się z innymi psami. W schronisku przebywa już od roku, bardzo źle to znosi. Tęskni za człowiekiem, chciałaby mieć wreszcie swój dom. [/FONT]
[FONT=Verdana]Nie jest tutaj zbyt szczekliwa czy hałasliwa, jest raczej spokojną suczką. Luka jest bardzo smutna, nie chce wychodzić z budy, zrezygnowała już i nie wierzy, że coś lub ktoś moze odmienić jej życie –popadła w depresje. [/FONT]
[FONT=Verdana]Proszę pokaż tej suczce, że człowiek może kochać.... To bardzo pilne, bo zima dla niej w schronisku to wyrok śmierci![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Luka is a young, about 2 years old, female dog. She is very friendly to the people and her relations with other dogs are also peaceful. She lives in the dog shelter for a year and she dosen’t get on in this place. She misses her own man and her own home. Luka is a nice and lovely dog which dosen’t make a lot of noice. At this moment Luka is very sad, she dosen’t want to leave her kennel, she gave up and it seams she dosen’t belive any more that somebody could change her life – she is deeply depressed.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Please show her that a human can also love.... It’s very urgent, because the winter is like a death sentence![/FONT]