kluska1991 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 modliszka84 napisał(a)::mad::mad::mad: :evil_lol: Trzeba poszukac na mapie pomocy dogo :), zaraz poprzeglądam. Czyli Nowa Pani chce Lukę jak najszybciej? :cool3: Quote
modliszka84 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Nowej Pani sie nie spieszy, ale ze względu na dobro psa chciałaby zeby Luka juz nie musiała byc w schronisku Quote
kluska1991 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 kluska1991 napisał(a):Trzeba poszukac na mapie pomocy dogo :) Ale gapa ze mnie :eviltong: Miałam na mysli wątek transportowy :p Ach te emocje :razz:;) Quote
agpol Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bardzo się cieszę, że Luce się udało :multi: :multi: :multi: :multi: Długich lat szczęsliwego życia w kochającym domku :loveu: !!!! Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ale się ciesze :) :multi: Modliszka nie przesadzaj. :) Jesteś jeszcze młodą osobką tak jak ja. :) Mi niedługo stuknie 18 :) Quote
modliszka84 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 przemas-ol napisał(a):Ale się ciesze :) :multi: Modliszka nie przesadzaj. :) Jesteś jeszcze młodą osobką tak jak ja. :) Mi niedługo stuknie 18 :) a mi niedługo stuknie 23 :placz: aha, ta pani-babcia to wcale nie wiekowa, przynajmniej z głosu, bardzo konkretna, rodzina duza, w razie problemów na pewno pomoze. Mysle, że to bedzie dla Luki dobry dom. Najlepsze jest to, że ta pani-babcia Luki w ogóle nie widziała :evil_lol: Szuka dla niej suczki własnie wnuczka - a wiec pani-babcia wie od wnuczki ze Luka bardzo ładna, zdaje sie na zdanie wnuczki (ktora hoduje dogi niemieckie). Quote
kluska1991 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 przemas-ol napisał(a):Modliszka nie przesadzaj. :) Jesteś jeszcze młodą osobką tak jak ja. :) Mi niedługo stuknie 18 :) Jeśli chciałeś pocieszyc modliszkę, to chyba ci się nie udało :eviltong: Quote
kluska1991 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 modliszka84 napisał(a): aha, ta pani-babcia to wcale nie wiekowa, przynajmniej z głosu, bardzo konkretna, rodzina duza, w razie problemów na pewno pomoze. Mysle, że to bedzie dla Luki dobry dom. Najlepsze jest to, że ta pani-babcia Luki w ogóle nie widziała :evil_lol: Szuka dla niej suczki własnie wnuczka - a wiec pani-babcia wie od wnuczki ze Luka bardzo ładna, zdaje sie na zdanie wnuczki (ktora hoduje dogi niemieckie). hmm, chyba mam dobre przeczucia :razz: Luka na pewno się spodoba i rozkocha w sobie całą rodzinę :) I sąsiadów też! A co! :razz: :lol: Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 modliszka84 napisał(a):a mi niedługo stuknie 23 :placz: No co Ty. 23 ??? Heh. Młoda jeszcze jestes :D:D:D Moja dziewczyna ma 21. :) Quote
dariaopole Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 dobra dobra poszłam sie przespac na chwile a tu takie wieści, niestety mój wiek - 25 lat domagał sie snu, no cóz starość nie radość :diabloti: pocieszam się jedynie tym że mój maż ma 31 więc jeszcze niej jest źle, aczkolwiek doskwiera juz mi troche dolegliwości :evil_lol: a najbardziej reumatyzm. Dobra ale kończę ten temat!! ciesze sie ze Luka bedzie mieć domek, widać że to kochana sunia i cieszę się że pani ma takie podejście do piesków, mizianek pewnie Luka bedzie miała od groma !!!!! Quote
dariaopole Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 modliszka84 napisał(a):Mnie sie przez rok udało (dzieki dogomanii oczywiscie :evil_lol:) wyadoptowac ok 50 psów. w tym jednego wyadoptowała mi :p Podziwiam Modliszkę ze jest z tym wszystkim sama, w dwójke czy wiecej osób by było na pewno lepiej no ale może być dla nas przykładem że jak ktoś czegoś bardzo chce to dopnie swego i da rade !!! Quote
modliszka84 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 HEHE no tak jednego wypchnęłam do Darii :eviltong: Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Modliszka mam do Ciebie pytanko :) Czy wasze schronisko ma jakiś wątek ogólny? :cool3: Quote
modliszka84 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='przemas-ol']Modliszka mam do Ciebie pytanko :) Czy wasze schronisko ma jakiś wątek ogólny? :cool3: nie mam wątku ogólnego na dogo. pieski mozna zobaczyć na stronie schroniska www.schronisko.icx.pl a wątki na dogo psów pabianickich mozna zobaczyć znajdując moje założone wątki ;) W tym oczywiście banerki w moim podpisie - wszystkie psy "moje". Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='modliszka84']nie mam wątku ogólnego na dogo. pieski mozna zobaczyć na stronie schroniska www.schronisko.icx.pl a wątki na dogo psów pabianickich mozna zobaczyć znajdując moje założone wątki ;) W tym oczywiście banerki w moim podpisie - wszystkie psy "moje". Hmmm. Jak chcesz to mogę ja zrobi ć specjalnie dla Ciebie wątek ogólny dla Pabianic? To tylko propozycja, wiec nie krzycz jak coś :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 noo ludzie nikt nie jedzie do Krakowa przez Łódź... :roll: ? ja bym moze namówiła TZa zeby w weekend sie przejechac z sunia do Krakowa, ale to 250 km w jedną strone, i problem z kasą... a obawiam się że jakby ta pani usłyszała że za sam transport około 200 zł to nie wiem czy by była uszczęsliwiona... :roll: Quote
DarkAngels Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hmmmm. No ja nie wiem. A możę się jakoś zrzucimy? Kazdy by dał po 10 złotych chociaż to chociaż na połowe by sie uzbierało :) Quote
Ada-jeje Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ta dyche na transport ja tez dorzuce jesli tylko sunka fajny domek znajdzie. Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 jakby co modliszka to krzycz że kasa potrzebna, ale jakbys TZ-ta namówiła na podróż to i kasa sie znajdzie, poprosimy dogomaniaków i jakós damy radę !!! Quote
modliszka84 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 ok, pomyślę Daria jeszcze nad tym... on teraz od 2 miesięcy się remontuje w weekendy :cool1: ale moze go namówie. Musze tylko najpierw samochod doprowadzic do porządku, bo jezdze bez zapasu :oops: A dzisiaj jeszcze w nocy uciekła nam kotka... :placz: przez okno sie wyslizgneła w nocy, przedostała do drugiego pokoju jakims cudem... i wyszła :placz: jeden dzien tu była, ani nas nie zna ani miejsca :shake: Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ojej, bidula, ale może wróci ??? albo jakims cudem sie znajdzie ?? Quote
dariaopole Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 i jak tam z sunią, z transportem, z kotką ????? Quote
modliszka84 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 chyba za wczesnie było na radość :angryy: szlag by to trafił chciałam jechac w niedziele zawieźc Luke do tego Krakowa. Od wczoraj próbuje sie dodzwonic do tej babki - i na stacjonrany i na komórke. Nikt nie odbiera, dzwonie co kilkanascie minut w róznych porach, cholera nikt sie nie zgłasza. Dzwoniłam tez do tej wnuczki, z która najpierw rozmawiałam - ona nic nie wie. Po prostu juz mi nerwy puszczają, na jaką cholerę ludzie maja komórki, że ich nie odbierają :angryy: nie wiem co jest grane.... :mad: Quote
Recommended Posts