Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przemas-ol napisał(a):
Ale się ciesze :) :multi:

Modliszka nie przesadzaj. :) Jesteś jeszcze młodą osobką tak jak ja. :) Mi niedługo stuknie 18 :)

a mi niedługo stuknie 23 :placz:

aha, ta pani-babcia to wcale nie wiekowa, przynajmniej z głosu, bardzo konkretna, rodzina duza, w razie problemów na pewno pomoze.
Mysle, że to bedzie dla Luki dobry dom.

Najlepsze jest to, że ta pani-babcia Luki w ogóle nie widziała :evil_lol: Szuka dla niej suczki własnie wnuczka - a wiec pani-babcia wie od wnuczki ze Luka bardzo ładna, zdaje sie na zdanie wnuczki (ktora hoduje dogi niemieckie).

Posted

przemas-ol napisał(a):
Modliszka nie przesadzaj. :) Jesteś jeszcze młodą osobką tak jak ja. :) Mi niedługo stuknie 18 :)

Jeśli chciałeś pocieszyc modliszkę, to chyba ci się nie udało :eviltong:

Posted

modliszka84 napisał(a):

aha, ta pani-babcia to wcale nie wiekowa, przynajmniej z głosu, bardzo konkretna, rodzina duza, w razie problemów na pewno pomoze.
Mysle, że to bedzie dla Luki dobry dom.

Najlepsze jest to, że ta pani-babcia Luki w ogóle nie widziała :evil_lol: Szuka dla niej suczki własnie wnuczka - a wiec pani-babcia wie od wnuczki ze Luka bardzo ładna, zdaje sie na zdanie wnuczki (ktora hoduje dogi niemieckie).

hmm, chyba mam dobre przeczucia :razz:
Luka na pewno się spodoba i rozkocha w sobie całą rodzinę :)
I sąsiadów też! A co! :razz: :lol:

Posted

dobra dobra poszłam sie przespac na chwile a tu takie wieści, niestety mój wiek - 25 lat domagał sie snu, no cóz starość nie radość :diabloti: pocieszam się jedynie tym że mój maż ma 31 więc jeszcze niej jest źle, aczkolwiek doskwiera juz mi troche dolegliwości :evil_lol: a najbardziej reumatyzm. Dobra ale kończę ten temat!!

ciesze sie ze Luka bedzie mieć domek, widać że to kochana sunia i cieszę się że pani ma takie podejście do piesków, mizianek pewnie Luka bedzie miała od groma !!!!!

Posted

modliszka84 napisał(a):
Mnie sie przez rok udało (dzieki dogomanii oczywiscie :evil_lol:) wyadoptowac ok 50 psów.

w tym jednego wyadoptowała mi :p

Podziwiam Modliszkę ze jest z tym wszystkim sama, w dwójke czy wiecej osób by było na pewno lepiej no ale może być dla nas przykładem że jak ktoś czegoś bardzo chce to dopnie swego i da rade !!!

Posted

[quote name='przemas-ol']Modliszka mam do Ciebie pytanko :) Czy wasze schronisko ma jakiś wątek ogólny? :cool3:

nie mam wątku ogólnego na dogo.

pieski mozna zobaczyć na stronie schroniska www.schronisko.icx.pl a wątki na dogo psów pabianickich mozna zobaczyć znajdując moje założone wątki ;)
W tym oczywiście banerki w moim podpisie - wszystkie psy "moje".

Posted

[quote name='modliszka84']nie mam wątku ogólnego na dogo.

pieski mozna zobaczyć na stronie schroniska www.schronisko.icx.pl a wątki na dogo psów pabianickich mozna zobaczyć znajdując moje założone wątki ;)
W tym oczywiście banerki w moim podpisie - wszystkie psy "moje".

Hmmm. Jak chcesz to mogę ja zrobi ć specjalnie dla Ciebie wątek ogólny dla Pabianic? To tylko propozycja, wiec nie krzycz jak coś :evil_lol:

Posted

noo ludzie nikt nie jedzie do Krakowa przez Łódź... :roll: ?

ja bym moze namówiła TZa zeby w weekend sie przejechac z sunia do Krakowa, ale to 250 km w jedną strone, i problem z kasą... a obawiam się że jakby ta pani usłyszała że za sam transport około 200 zł to nie wiem czy by była uszczęsliwiona... :roll:

Posted

ok, pomyślę Daria jeszcze nad tym...
on teraz od 2 miesięcy się remontuje w weekendy :cool1: ale moze go namówie. Musze tylko najpierw samochod doprowadzic do porządku, bo jezdze bez zapasu :oops:

A dzisiaj jeszcze w nocy uciekła nam kotka... :placz: przez okno sie wyslizgneła w nocy, przedostała do drugiego pokoju jakims cudem... i wyszła :placz: jeden dzien tu była, ani nas nie zna ani miejsca :shake:

Posted

chyba za wczesnie było na radość :angryy:

szlag by to trafił
chciałam jechac w niedziele zawieźc Luke do tego Krakowa. Od wczoraj próbuje sie dodzwonic do tej babki - i na stacjonrany i na komórke. Nikt nie odbiera, dzwonie co kilkanascie minut w róznych porach, cholera nikt sie nie zgłasza.
Dzwoniłam tez do tej wnuczki, z która najpierw rozmawiałam - ona nic nie wie.
Po prostu juz mi nerwy puszczają, na jaką cholerę ludzie maja komórki, że ich nie odbierają :angryy:

nie wiem co jest grane.... :mad: